Maak afspraak

Bikinilijn laseren

Eén van de redenen waarom veel van onze klanten starten met laser ontharen: scheer irritaties, ingegroeide haren of stoppels bij de bikinilijn. Laser ontharen is de beste oplossing om hier permanent van af te komen.

Wil jij dit ook maar vind je het nog spannend? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek met GRATIS proefbehandeling.

Na 1 behandeling zie je al verschil! Gemiddeld heb je 6 tot 10 behandelingen nodig voor een haarreductie van 80 tot 90%

Prijs: €107,50 per behandeling i.c.m. een pakket

Benen laseren

De benen worden over het algemeen het vaakst behandeld vanwege de grote overbeharing van zowel de onderbenen als de bovenbenen. Om definitief af te zijn van continu zelf haar te verwijderen is een behandeling met de GentleMax Pro laser een goede keus. Pijnloos en definitief ontharen.

Prijs: €249 p/b in combinatie met een pakket.
Actie: Oksels + Bikinilijn groot + Gehele benen € 309

Oksels laseren

De GentleMax is momenteel de krachtigste laser ter wereld. De behandelingen met GentleMax Pro worden als vrijwel pijnloos ervaren door de unieke koelingsspray die de huid verkoelt. Dit systeem spuit in een fractie van een seconde een koelingsspray op de huid, die wordt opgevolgd door een puls. Deze koelingsspray werkt verkoelend, maakt de ontharing vele malen minder pijnlijk en beschermt tegelijkertijd de huid.

Ben je geïnteresseerd in laserbehandelingen? Boek snel jouw vrijblijvende intake, zodat we samen de mogelijkheden kunnen bespreken. Tijdens de intake kun je een proefbehandeling ervaren, waarbij er één oksel gelaserd wordt.

Prijs/actie: €20 per behandeling

Gezicht laseren

Zelfde verhaal als boven eigenlijk.
Prijs gezicht €107,50 p/b i.c.m. pakket.

Laserontharen in het gezicht is erop gericht om op de bodem van de haarzakjes in het gezicht te richten om te zorgen dat de ongewenste haarzakjes niet meer terugkomen.

Deze behandeling kan in aanmerking komen voor een (gedeeltelijke) vergoeding door uw zorgverzekeraar. U kunt dit terug vinden in uw polisvoorwaarden of informeer hierover bij uw zorgverzekeraar.

Bovenlip laseren

Zelfde verhaal als gezicht laseren.
Bovenlip kosten: € 49 p/b icm pakket

Laserontharen van de bovenlip werkt zo goed als definitief en pijnloos. Nooit meer zelf met een pincet ontharen van ongewenste haartjes. De lasers zorgen ervoor dat dit voorbij is.

Ook deze behandeling kan in aanmerking komen voor een (gedeeltelijke) vergoeding door uw zorgverzekeraar.

Maak afspraak
0
    0
    Winkelamnd
    Winkelmand legenTerug naar Shop