Couperose behandeling

Heb je blijvende roodheid in het gezicht, waardoor het lijkt alsof je altijd aan het blozen bent? Dan zou het mogelijk couperose kunnen zijn. Couperose komt vaak voor op de neus, wangen en voorhoofd.

couperose behandeling

Wat is Couperose?

Couperose is een toename van roodheden en kleine bloedvaatjes in de huid van het gezicht. De vaatjes liggen oppervlakkiger in de huid, waardoor deze veel zichtbaarder zijn. De oorzaak van couperose is niet bekend. Een mogelijke oorzaak is dat de oppervlakkige bloedvaatjes in de huid slapper of wijder worden. Factoren die couperose kunnen uitlokken, zijn erfelijkheid, UV-licht, alcoholconsumptie, temperatuurswisselingen en lichte huidtypen.

vaatjes laseren enschede

Couperose behandeling in Enschede

Bij BodySilk Laser Clinic kunnen we couperose eenvoudig en effectief verwijderen met een laserbehandeling. Een team van ervaren huidtherapeuten staan voor je klaar om te helpen met jouw huidwens. Onderstaand staan de behandelmogelijkheden weergegeven voor het lichaam.

Plan een afspraak voor een couperose behandeling door een huidtherapeut met een vrijblijvende en kosteloze intake, zodat de huidtherapeut of huidspecialist samen met jou een geschikt behandelplan kunnen opstellen. Er is een vergoeding mogelijk indien je aanvullend verzekerd bent.

Thuisproducten

Wist je dat je thuis ook veel kan doen met behulp van de juist producten? De verzorgende thuisproducten van IMAGE Skincare of Toskani kunnen ingezet worden om de couperose te verminderen. Wil jij advies hebben over welke producten geschikt zijn? Ook hiervoor kun je een vrijblijvend productadvies inplannen. Onze huidtherapeuten zullen jou kosteloos adviseren.

Additioneel zou er gebruik gemaakt kunnen worden van een suppletie van Blend New Day, om vanuit binnenuit te werken aan het probleem van de huis.