De Observ 520

De Observ520 is een apparaat die in de diepere huidlagen kan kijken, waardoor (onderliggende) huidproblemen duidelijker zichtbaar worden. Ook geven de resultaten van de analyse inzicht in de beste behandel- en productadviezen, om optimaal resultaat te behalen.

plan een huid intake gesprek bij bodysilk enschede met de Observ 520

De huidscan

Met de Observ 520 maken wij 5 verschillende foto’s in diverse licht huidanalyse modi. Huidaandoeningen die middels deze diverse licht modi naar voren komen, zijn o.a. textuur, fijne lijntjes, pigmentatie, zonschade, roodheden, talgproductie, poriën, couperose, rosacea en ge(de)hydrateerde huid. Er worden foto’s gemaakt van het vooraanzicht en beiden zijaanzichten. Huidveroudering zoals huidschade door zonlicht of overmatige talgklierproductie zijn niet altijd direct zichtbaar – zoals veel huidaandoeningen beginnen deze redelijk onschuldig. Van de Observ krijgt jouw behandelaar een optimaal beeld van jouw huid, huidwensen en wordt er gezamenlijk een behandelplan opgesteld.

Na de huidanalyse

De foto’s die genomen zijn tijdens de huidanalyse, worden tijdens het intakegesprek uitvoerig bekeken en besproken omdat veel aandoeningen beginnen in de diepere laag van je huid. De behandelaar bespreekt samen met jou wat jouw huidwensen zijn en waar je graag (primair) aan zou willen werken. Aan de hand van de huidanalyse en huidwensen, wordt er een passend behandeladvies opgesteld én een passend productadvies. Zo werken we samen aan het behalen van het door jou gewenste resultaat.

huidverbeteren gezichtsbehandeling

BENIEUWD NAAR DE HUIDANALYSE?

Neem vrijblijvend contact met ons op en plan jouw afspraak in!

Intake met huidscan Observ 520

Om goed en gericht advies te geven over de huid en huidconditie, wordt er vooraf de eerste huidbehandeling een huidanalyse gemaakt met de Observ520. De Observ 520 is een apparaat die in de diepere huidlagen kan kijken, waardoor (onderliggende) huidproblemen duidelijker zichtbaar worden. Ook geven de resultaten van de analyse inzicht in de beste behandel- en productadviezen, om optimaal resultaat te behalen.

Goed om te weten is dat onze huidspecialisten goed zijn in omgaan met een gevoelige dunne huid of een kwetsbare huid. Maak een afspraak en bespreek je wensen met ons zodat we je goed kunnen begeleiden in het traject.