De Observ520

De Observ520 is een apparaat die in de diepere huidlagen kan kijken, waardoor (onderliggende) huidproblemen duidelijker zichtbaar worden. Ook geven de resultaten van de analyse inzicht in de beste behandel- en productadviezen, om optimaal resultaat te behalen.

plan een huid intake gesprek bij bodysilk enschede

De huidscan

De Observ520 maakt 5 verschillende foto’s in diverse licht modi. Huidaandoeningen die middels deze diverse licht modi naar voren komen, zijn o.a. textuur, fijne lijntjes, pigmentatie, zonschade, roodheden, talgproductie, poriën, couperose, rosacea en ge(de)hydrateerde huid. Er worden foto’s gemaakt van het vooraanzicht en beiden zijaanzichten. Zo krijgt jouw behandelaar een optimaal beeld van jouw huid, huidwensen en wordt er gezamenlijk een behandelplan opgesteld.

Na de huidanalyse

De foto’s die genomen zijn tijdens de huidanalyse, worden tijdens het intakegesprek uitvoerig bekeken en besproken. De behandelaar bespreekt samen met jou wat jouw huidwensen zijn en waar je graag (primair) aan zou willen werken. Aan de hand van de huidanalyse en huidwensen, wordt er een passend behandeladvies opgesteld én een passend productadvies. Zo werken we samen aan het behalen van het door jou gewenste resultaat.

huidverbeteren gezichtsbehandeling

BENIEUWD NAAR DE HUIDANALYSE?

Neem vrijblijvend contact met ons op en plan jouw afspraak in!