De Observ 520

De Observ520 is een apparaat die in de diepere huidlagen kan kijken, waardoor (onderliggende) huidproblemen duidelijker zichtbaar worden. Ook geven de resultaten van de analyse inzicht in de beste behandel- en productadviezen, om optimaal resultaat te behalen.

plan een huid intake gesprek bij bodysilk enschede met de Observ 520

De huidscan

Bij BodySilk Laser Clinic in Enschede maken we gebruik van het geavanceerde Observ 520 huidscan apparaat, dat de gezichtshuid in haarscherp beeld brengt. Dit krachtige apparaat maakt het mogelijk om huidkenmerken te zien die met het blote oog anders moeilijk waarneembaar zijn. Met behulp van zes verschillende lichtmodi onthult de Observ 520 huidscanner een breed scala aan huidcondities, zoals pigmentatie, rimpels, poriën, talgklierproductie, vasculaire gebieden, roodheid, couperose, en meer. Deze gedetailleerde huidanalyse is een waardevolle tool voor het beoordelen van de gezondheid van de huid en het opstellen van gepersonaliseerde behandelplannen.

Na de huidanalyse

Het Observ 520 huidscan apparaat toont niet alleen de oppervlakkige huidlagen, maar kan ook diepere huidlagen en de verdeling van pigmenten laten zien. Hierdoor kunnen onze specialisten de oorzaken van huidproblemen identificeren en op maat gemaakte behandelplannen opstellen om deze aan te pakken. Of je nu last hebt van pigmentvlekken, verminderde bloedcirculatie, huidverslapping, of andere huidkenmerken, het Observ 520 huidscan apparaat is een onmisbare tool voor het bereiken van een gezonde en stralende huid.

De foto’s die genomen zijn tijdens de huidanalyse, worden tijdens het intakegesprek uitvoerig bekeken en besproken omdat veel aandoeningen beginnen in de diepere laag van je huid. De behandelaar bespreekt samen met jou wat jouw huidwensen zijn en waar je graag (primair) aan zou willen werken. Aan de hand van de huidanalyse en huidwensen, wordt er een passend behandeladvies opgesteld én een passend productadvies. Zo werken we samen aan het behalen van het door jou gewenste resultaat.

huidverbeteren gezichtsbehandeling met pigmentlaser

BENIEUWD NAAR DE HUIDANALYSE?

Neem vrijblijvend contact met ons op en plan jouw afspraak in!

Intake met huidscan Observ 520

Om goed en gericht advies te geven over de huid en huidconditie, wordt er vooraf de eerste huidbehandeling een huidanalyse gemaakt met de Observ520. De Observ 520 is een apparaat die in de diepere huidlagen kan kijken, waardoor (onderliggende) huidproblemen duidelijker zichtbaar worden. Ook geven de resultaten van de analyse inzicht in de beste behandel- en productadviezen, om optimaal resultaat te behalen. Goed om te weten is dat onze huidspecialisten goed zijn in omgaan met een gevoelige dunne huid of een kwetsbare huid. Maak een afspraak en bespreek je wensen met ons zodat we je goed kunnen begeleiden in het traject.

In onze salon bieden we ook een scala aan producten aan die specifiek zijn geselecteerd om te voldoen aan de behoeften die tijdens de huidscan zijn geïdentificeerd. Bij BodySilk Laser Clinic streven we er altijd naar om onze klanten de best mogelijke huidverzorging te bieden, gebaseerd op nauwkeurige analyse en deskundig advies. Onze Observ 520 huidscan is een essentieel onderdeel van ons streven naar optimale huidgezondheid en -verbetering.