De Picoway laser

Wij zijn innovatief en daarom werken wij als eerste in Twente met de uiterst effectieve PicoWay laser voor huidverbetering, pigmentbehandeling en tatoeageverwijdering. Wat deze laser zo bijzonder maakt, is dat hij geschikt is voor alle huidtypes, inclusief de donkerste huidtinten.

tatoeage permanent verwijderen met Picoway laser

Waarom de PicoWay laser?

Met de PicoWay laser is het mogelijk om alle huidtinten, kleuren en typen tatoeages te behandelen, inclusief moeilijk te verwijderen tatoeages. Daarnaast is het mogelijk om verschillende soorten pigmentvlekken te behandelen, zoals vlekken veroorzaakt door acne en donkere vlekken onder de oksels. De PicoWay laser is ook effectief bij de behandeling van melasma en tekenen van huidveroudering, zoals fijne lijntjes en rimpels.

Wat de PicoWay laser onderscheidt van andere laserapparaten, is het unieke kenmerk van een pulsduur van picoseconden, waardoor ultrasnelle en krachtige laserpulsen worden afgegeven. Dit draagt bij aan de effectiviteit van de behandeling, waarbij over het algemeen minder behandelingen nodig zijn om betere resultaten te behalen. Bovendien wordt het ongemak tijdens de behandeling tot een minimum beperkt.

Indicaties

  • Decoratieve tatoeages
  • Permanente make-up (PMU)
  • Bestralingspuntjes
  • Micro Haar Pigmentatie (MHP)
  • Pigmentvlekken
  • Melasma
  • Fijne lijntjes en rimpels

Benieuwd naar de resultaten?

WhatsApp ons voor een kosteloos intakegesprek!

Tattoo verwijderen? Plan de gratis intake!

Bij BodySilk Laser Clinic zijn we trots op het feit dat we de PicoWay laser aanbieden, die niet alleen in staat is om tattoos van alle kleuren effectief en snel te verwijderen, maar ook op een snellere en efficiëntere manier dan andere lasers. Deze geavanceerde laser werkt met picoseconde golflengte, wat betekent dat de laserpulsen veel sneller en krachtiger zijn dan die van oudere technologieën. Dit zorgt ervoor dat de inktdeeltjes in de tattoo veel beter worden gebroken dan ooit tevoren. Het grote voordeel van de PicoWay laser is dat het niet alleen sneller gaat, maar ook veiliger is voor de huid zonder dat de huid heel rood wordt. De picoseconde pulsen zijn klein en richten zich specifiek op de inktdeeltjes, zonder het omliggende weefsel te beschadigen. Daardoor kan de PicoWay laser zelfs tattoos verwijderen die moeilijk te behandelen waren met andere lasers, zoals rode en gele tattoos, die vaak als lastig worden beschouwd vanwege het pigment dat wordt gebruikt.

Dus, als je van je tattoo af wilt zonder de huid te beschadigen, bel BodySilk Laser Clinic vandaag nog voor een consult met een van onze experts en ontdek hoe goed deze nieuwe technologie van het lichaam kan werken voor jou. Bij BodySilk Laser Clinic staan onze ervaren huidtherapeuten klaar om al je vragen te beantwoorden en je volledig te informeren over de behandeling. Of je nu interesse hebt in huidverbetering of tatoeageverwijdering, wij bieden kosteloze en vrijblijvende intakegesprekken aan, waarin we je kunnen helpen bij het realiseren van je doelen. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken en ontdek hoe we je kunnen helpen bij het bereiken van de gewenste resultaten.