De Picoway laser

Alles wat je moet weten over het revolutionaire Picoway laserapparaat voor het verwijderen van tatoeages en permanente make-up.

tatoeage permanent verwijderen met Picoway laser

Wat is de Picoway laser?

De Picoway laser is een state-of-the-art apparaat dat gebruikmaakt van de nieuwste technologie om tatoeages veilig en snel te verwijderen. Zie het als de Rolls Royce onder de laserapparaten voor tattoo verwijderen of bijvoorbeeld permanente make-up. Het onderscheidt zich van andere laserapparaten door het unieke pico-seconden pulsduur, wat betekent dat het ultrasnelle en krachtige laserpulsen afgeeft. De resultaten zijn verbluffend en we zijn erg trots dat wij in Twente als eerste beschikken over dit geweldige apparaat.

Maar wat maakt de Picoway laser zo bijzonder?

  • Snellere behandelingen: Dankzij de pico-seconden pulsduur kunnen behandelingen met de Picoway laser veel sneller worden uitgevoerd in vergelijking met traditionele Q-switched lasers. Dit betekent dat bij het verwijderen met de Picoway je meer kunt bereiken in minder tijd.
  • Veelzijdigheid: De Picolaser is geschikt voor het verwijderen van verschillende soorten tatoeages, ongeacht de grootte, kleur of diepte. Het kan zelfs hardnekkige tatoeages verwijderen die moeilijk te behandelen zijn met andere methoden.
  • Minder ongemak: De geavanceerde technologie van de Picoway laser minimaliseert het ongemak op het lichaam tijdens de behandeling. Het apparaat maakt gebruik van gekoelde lasertips om de huid te beschermen en het risico op bijwerkingen zoals brandwonden of littekens te verminderen.
  • Veilige en effectieve resultaten: De Picoway laser maakt gebruik van gerichte laserenergie die selectief op de tatoeage-inkt wordt gericht. Dit zorgt voor een effectieve verwijdering van de inktdeeltjes zonder de omliggende huid te beschadigen. Bovendien is de Picoway geschikt voor alle huidtypen, waardoor het een veilige keuze is, ongeacht je huidskleur.
  • Minder behandelingen nodig: Dankzij de krachtige pulsduur van het laserapparaat zijn er over het algemeen minder behandelingen nodig om het gewenste resultaat te bereiken. Dit bespaart niet alleen tijd, maar ook kosten.
  • Sneller herstel: Na de behandeling is het herstelproces vaak sneller dan bij andere methoden voor tatoeageverwijdering. Je kunt doorgaans binnen enkele dagen je normale activiteiten hervatten, met minimale bijwerkingen zoals roodheid of zwelling.
picolaser tattoo verwijderaar

Uitstekende resultaten

De Pico Way laser is een baanbrekende technologie die uitstekende resultaten oplevert bij het verwijderen van tatoeages. Met zijn snelheid, veelzijdigheid en veiligheid is het de ideale keuze voor iedereen spijt heeft van een jeugdzonde, een tattoo wilt laten verdwijnen voor een nieuwe carrièrekans, of gewoon een frisse start wilt maken, wij bieden de oplossing die je zoekt. Met de innovatieve Picoway laser kunnen we snel, effectief en veilig tatoeages verwijderen, ongeacht de grootte, kleur of diepte van de inkt. Dus, dames en heren en transgenders, aarzel niet langer en ontdek hoe we je kunnen helpen om je huid weer in haar oorspronkelijke staat te herstellen.

PMU weghalen

Benieuwd naar de resultaten?

WhatsApp ons voor een kosteloos intakegesprek!

Plan een gratis intakegesprek voor onze picolaser

Bij BodySilk Laser Clinic begrijpen we dat het verwijderen van een tatoeage een belangrijke beslissing is, en we staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je van de nodige informatie te voorzien. Onze toegewijde huidtherapeuten zijn experts op het gebied van tatoeageverwijdering en staan altijd klaar om advies te geven. Of je nu meer wilt weten over de procedure, de verwachte resultaten of mogelijke bijwerkingen, we zijn er om je te helpen. Onze huidtherapeuten hebben uitgebreide kennis en ervaring en zullen ervoor zorgen dat je volledig geïnformeerd bent voordat je een beslissing neemt.

Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken voor een kosteloos intakegesprek met een van onze ervaren huidtherapeuten. We kijken ernaar uit om je te helpen bij het realiseren van je doelen voor tatoeageverwijdering en je te begeleiden op weg naar een prachtige, tattoo-vrije huid.