CeraVe huidverzorging producten

CeraVe is ontwikkeld met dermatologen om de huidbarrière te helpen herstellen en versterken. Zo blijft de huid zacht en gezond.

CeraVe Moisturizing producten in Enschede

Geschikt voor alle huidtypen

Bij BodySilk kun je ook terecht voor een uitgebreide selectie Cerave huidverzorgingsproducten. Cerave staat bekend om zijn effectieve en zachte formules die geschikt zijn voor alle huidtypen, zelfs voor de gevoelige huid. Een van de bestsellers van Cerave is de Moisturizing Lotion, een lichtgewicht formule die snel intrekt en de huid diep hydrateert. Deze lotion is verrijkt met essentiële ceramiden die de natuurlijke barrière van de huid versterken en het vocht vasthouden, waardoor de huid gezond en gehydrateerd blijft.

CeraVe Moisturizing Foaming Family

Waarom CeraVe huidverzorging producten

CeraVe biedt vandaag een verzorging voor iedereen, ontwikkeld met de expertise van dermatologen. CeraVe won meer erkenningen van de Nation Eczema Association dan welk ander soortgelijk merk dan ook dankzij de toegankelijke, dermatologisch ondersteunde oplossingen om de huid te hydrateren en te herstellen.

De revolutionaire Multi-Vesiculaire-Emulsie Technologie (MVE) werd ontwikkeld door CeraVe. Deze geeft hydraterende bestanddelen af gedurende 24 uur, laag per laag, om de huid zacht te houden gedurende de dag.

Ben je geïnteresseerd in een behandeling of product van CeraVe? Neem vrijblijvend contact met ons op, zodat we jou hierover kunnen informeren.

Uitstekende reinigers voor de huid

Voor mensen met een droge huid heeft Cerave de Hydrating Cleanser in het assortiment. Deze reiniger bevat hyaluronzuur, een krachtig ingrediënt dat de huid hydrateert terwijl het onzuiverheden en make-up verwijdert. De schuimende formule is mild en veroorzaakt geen irritatie, waardoor het perfect is voor dagelijks gebruik.

Cerave biedt ook gespecialiseerde producten voor specifieke huidproblemen, zoals de SA Smoothing Cleanser met salicylzuur, die helpt bij het verminderen van puistjes en het verbeteren van de textuur van de huid. Voor mensen met eczeem heeft Cerave de Moisturizing Cream, die intensieve hydratatie biedt en de jeuk en irritatie van een droge huid verlicht.

Bij BodySilk kun je niet alleen Cerave producten kopen, maar ook gratis advies krijgen van hun deskundige klantenservice. Ze helpen je graag bij het vinden van de juiste huidverzorgingsproducten die aansluiten op jouw behoeften en huidtype. Of je nu op zoek bent naar een hydraterende crème, een effectieve reiniger of een product met SPF-bescherming, Cerave heeft alles in huis om jouw huid te laten stralen en gezond te houden. Bekijk het volledige assortiment van Cerave online of kom langs bij BodySilk in Enschede om de producten zelf te ervaren.