wat is laseronthating precies

Gratis proefbehandeling

Voor het laserontharen bieden wij een vrijblijvend intakegesprek aan met een gratis proefbehandeling. De proefbehandeling wordt uitgevoerd op één oksels, zodat je de behandeling en het resultaat kunt ervaren.

Laserontharing ervaren

Tijdens het intakegesprek wordt er meer informatie gegeven over laserontharen, de werkwijze, het te verwachten aantal behandelingen en worden de haren in het desbetreffende gebied beoordeeld. Zodoende kunnen de laserspecialisten en huidtherapeuten gericht en eerlijk advies geven over het te verwachten resultaat.

Indien jij graag laserontharing met de GentleMax Pro wil ervaren, bieden we een proefbehandeling aan op één oksel. Zo kan jij de werkwijze en het resultaat ervaren, alvorens het starten met laserontharen bij BodySilk Laser Clinic.

Goed te weten: Bij BodySilk Laser Clinic kunnen de lichte en donkere huid veilig behandeld worden, door de technologie van de GentleMax Pro laser.

laserontharing enschede

Gratis intake + proefbehandeling

Er zijn géén kosten verbonden aan de intake of proefbehandeling, zodat jij kennis kan maken met laserontharen. Tijdens het intakegesprek wordt er meer informatie gegeven over laserontharen, de werkwijze, het te verwachten aantal behandelingen en worden de haren in het desbetreffende gebied beoordeeld. Zodoende kunnen de laserspecialisten en huidtherapeuten gericht en eerlijk advies geven over het te verwachten resultaat.

het beste huidkliniek in enschede

Wil jij de proefbehandeling ervaren?

Neem vrijblijvend contact met ons op en plan jouw afspraak in!