wat is laseronthating precies

Gratis proefbehandeling

Voor het laserontharen bieden wij een vrijblijvend intakegesprek aan met een gratis proefbehandeling. De proefbehandeling wordt uitgevoerd op één oksels, zodat je de behandeling en het resultaat kunt ervaren.

Laserontharing ervaren

Tijdens het intakegesprek wordt er meer informatie gegeven over laserontharen, de werkwijze, het te verwachten aantal behandelingen en worden de haren in het desbetreffende gebied beoordeeld. Zodoende kunnen de laserspecialisten en huidtherapeuten gericht en eerlijk advies geven over het te verwachten resultaat.

Indien jij graag laserontharing met de GentleMax Pro wil ervaren, bieden we een proefbehandeling aan op één oksel. Zo kan jij de werkwijze en het resultaat ervaren, alvorens het starten met laserontharen bij BodySilk Laser Clinic.

Goed te weten: Bij BodySilk Laser Clinic kunnen de lichte en donkere huid veilig behandeld worden, door de technologie van de GentleMax Pro laser.

laserontharing enschede

Resultaten oksels na 1 behandeling

Populaire zones haar verwijderen met laser apparaat enschede oksel haar verwijderen resultaat met laser apparaat enschede
oksel haar verwijderen proefbehandeling enschede oksel haar verwijderen met laser

Gratis intake + proefbehandeling

Er zijn géén kosten verbonden aan de intake of proefbehandeling, zodat jij kennis kan maken met laserontharen. Tijdens het intakegesprek wordt er meer informatie gegeven over laserontharen, de werkwijze, het te verwachten aantal behandelingen en worden de haren in het desbetreffende gebied beoordeeld. Zodoende kunnen de laserspecialisten en huidtherapeuten gericht en eerlijk advies geven over het te verwachten resultaat.

het beste huidkliniek in enschede

Wil jij de proefbehandeling ervaren?

Neem vrijblijvend contact met ons op en plan jouw afspraak in!

Veelgestelde vragen

De eerste dagen groeien de haren gewoon door. Na 2 tot 3 weken beginnen de haartjes uit te vallen en na circa 3 à 4 weken zijn heel wat haartjes verdwenen op het behandelde gebied. De haren welke zich in de groeifase bevonden op het moment van de behandeling zijn permanent verwijderd.

Een laserbehandeling wordt afgeraden als je:

  • Zwanger bent
  • Borstvoeding geeft
  • Aan epilepsie lijdt
  • Koorts of een infectie heeft
  • Medicijnen gebruikt die uw huid lichtgevoelig maken
  • Ontstekingsremmers slikt
  • Een pacemaker heeft
  • Piercings, tatoeages of een implantaat heeft in het te behandelen gebied

Neem bij vragen over jouw specifieke situatie gerust contact met ons op. Onze specialisten behandelen alles in het opperste vertrouwen.

Gemiddeld zijn er 6 tot 10 behandelingen nodig voor een haarreductie van 80 tot 90%. Er is geen standaard aantal behandelingen: ieder mens, iedere huid en iedere haargroei is anders en wij zullen ervoor zorgen dat het ontharingstraject optimaal verloopt voor jou.

De behandelingen met GentleMax Pro worden als vrijwel pijnloos ervaren door de unieke koelingsspray die de huid verkoelt. Dit systeem spuit in een fractie van een seconde een koelingsspray op de huid, die wordt opgevolgd door een puls. Deze koelingsspray werkt verkoelend en beschermd tegelijkertijd de huid.