benen pijnloos ontharen en laseren in enschede

Pijnloos ontharen

Heb jij last van ongewenste haargroei, scheerirritaties of ingeroeide haren? Dan bied laserontharing de ideale oplossing. De behandelingen worden ervaren als vrijwel pijnloos en bieden een permanente oplossing. Stop met scheren, epileren of harsen en ga voor pijnloos laseren en ontharen. Wij behandelen zowel mannen als vrouwen.

Goed te weten: Tijdens het behandeltraject mag je wél scheren of ontharingscrème gebruiken. Tijdens het laserbehandelingstraject kan er niet geharst of geëpileerd worden. Ook is het belangrijk om tijdens het behandeltraject 6 weken vóór en 2 weken na de behandeling géén blootstelling aan de zon te hebben (alsook zonnebank of zelfbruiners).

Over laserontharen

Bij BodySilk Laser Clinic staat kwaliteit op nummer 1. Om de beste resultaten te behalen, werken wij met ‘s werelds krachtigste laser: de GentleMax Pro. De GentleMax Pro laser, wereldwijd de gouden standaard voor laserontharing, is geschikt voor alle huidtinten en is de meest krachtige laser, ook voor de dunnere haren. Deze snelle en krachtige laser is de absolute top in laser ontharen. Lees het verschil in ontharen met de Soprano ICE en de GentleMax Pro.

smooth laser in enschede

Voordelen van pijnloos laseren

  • Permanente oplossing
  • Geen stoppels
  • Geen ontstekingen door ingegroeide haren
  • Gladdere en egalere huid
  • Niet meer hoeven scheren
  • Behandelingen kunnen worden vergoed
laseren baard en nek van mannen

Vergoeding via aanvullende verzekering!

Via de aanvullende verzekering ontvang je mogelijk een vergoeding. Meer weten? WhatsApp ons!

Veelgestelde vragen laserontharing

Gemiddeld zijn er 6 tot 10 behandelingen nodig voor een haarreductie van 80 tot 90%. Er is geen standaard aantal behandelingen: ieder mens, iedere huid en iedere haargroei is anders en wij zullen ervoor zorgen dat het ontharingstraject optimaal verloopt voor jou.

Definitief ontharen is niet mogelijk als je grijze of rode haren hebt. Hoe donkerder de haren des te beter het resultaat zal zijn. Bij BodySilk Laser Clinic vindt er vooraf aan de laserbehandeling altijd een consult plaats zonder verdere verplichtingen, zodat je goed geïnformeerd bent en weet wat je van de behandeling kunt verwachten. Hierin zullen alle contra-indicaties besproken worden.

Ja, de behandeling is geschikt voor iedereen omdat we de laser kunnen instellen op ieder huidtype. Met de GentleMax Pro kunnen we nu ook een donkere huidskleur veilig behandelen. Deze laser bestaat uit twee systemen, namelijk het Nd Yag systeem (1064nm) en de Alexandrite laser (755nm). De Alexandrite laser is geschikt voor de lichtere huidtypes en het ND:Yag systeem wordt ingezet op de gepigmenteerde huid.

Een laserbehandeling wordt afgeraden als je:

Zwanger bent
Borstvoeding geeft
Aan epilepsie lijdt
Koorts of een infectie heeft
Medicijnen gebruikt die uw huid lichtgevoelig maken
Ontstekingsremmers slikt
Een pacemaker heeft
Piercings, tatoeages of een implantaat heeft in het te behandelen gebied

Neem bij vragen over jouw specifieke situatie gerust contact met ons op. Onze specialisten behandelen alles in het opperste vertrouwen.