Wat is laser ontharen

Populaire zones laserontharen

Bij BodySilk Laser Clinic kunnen we diverse lichaamsdelen ontharen middels laserontharing. Voor iedere klant maken we een behandelplan op maat, zodat we samen de beste resultaten kunnen behalen.

Kies voor ervaring

Laserontharen biedt de perfecte uitkomst als je niet meer wil scheren, harsen epileren of ontharingscrème wil gebruiken. Bij BodySilk Laser Clinic kun je terecht voor effectieve laserbehandelingen, die ervoor zorgen dat jij haarvrij wordt. Wij hebben inmiddels ruim 8 jaar ervaring met laserontharing. Ook hebben wij veel ervaring in het behandelen van de donkere huid. Bij BodySilk Laser Clinic krijg je altijd een op maat gemaakt advies en staan eerlijkheid en openheid centraal in onze communicatie.

schaamstreek dames laseren

Oksels laseren

Eén van de populairste behandelingen bij BodySilk Laser Clinic. Nu voor slechts €25,- per behandeling i.c.m. een pakket van 6 behandelingen.

Lees meer

 

Gezicht laseren

Behandel o.a. de bakkenbaarden, bovenlip/snor, hals, kin of baardlijn. Deze behandeling kan mogelijk vergoed worden door de zorgverzekering.

Lees meer

 

Bikinilijn

Eén van de populairste behandelingen bij BodySilk Laser Clinic. Kies tussen bikinilijn klein (behandeling liezen) of bikinilijn groot (gehele gebied).

Lees meer

 

Benen laseren

De ideale behandeling voor meer comfort en gemak! Kies tussen het behandelen van de onderbenen, bovenbenen of gehele benen.

Lees meer

 

Rug laseren

Ongewenste haargroei op de rug kan als erg storend ervaren worden. Het ontharen van de rug is geheel veilig en effectief.

Lees meer

 

Overige lichaamsdelen

Staat jouw gewenste behandeling er niet tussen? Geen zorgen, wij behandelen vrijwel alle lichaamsdelen. Ook de schaamstreek bij mannen. Neem gerust contact op met ons.

Lees meer

 

Voordelen laserontharing

  • Niet meer scheren, epileren of waxen
  • Tijdbesparing
  • Langdurig resultaat
  • Pijnloos
  • Overal toepasbaar
snor laseren enschede

Resultaten

Bikinilijn/schaamstreek laseren Bikinilijn/schaamstreek laseren bij bodysilk
overbeharing pcos hals PCOS laserontharen in enschede

Kosten laserontharen

De prijs van laserontharen is afhankelijk van het lichaamsgebied. De voordeligste opties zijn de behandelingen in combinatie in pakketprijs van 5 + 1 behandeling gratis. Indien je ervoor kiest om het gehele pakket in één keer te betalen, ontvang je van ons 10% extra korting. Klik op de onderstaande knop voor de tarievenlijst.

epileren van huid en gezicht

Maak jouw afspraak!

Ben jij benieuwd naar laserontharen of wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem gerust contact op met ons.

Wat kun je verwachten na de behandeling?

Direct na de behandeling kan de huid warm aanvoelen. De eventuele roodheid kan tot 24 uur na de behandeling aanhouden, waarbij wij vaak zien dat de roodheid binnen enkele uren verdwijnt. Verder is het erg belangrijk om de eerstvolgende 24 uur de warmte te vermijden. Denk hier bijvoorbeeld aan (extreem) sporten, warme douche of naar de sauna te gaan. Daarbij adviseren we de eerste 24 uur liever geen producten aan te brengen op het te behandelen gebied, zodat de huid de kans krijgt om alle warmte te verwerken.

De haren zullen na ongeveer twee weken uitvallen. Na week 4/5 beginnen de eerste resterende haren vaak weer te groeien. In week 8 bevinden de meeste haren in de groeifase, waarbij in deze week de volgende afspraak gepland staat.
Ben je benieuwd wat wij kunnen betekenen? Plan hieronder een vrijblijvend intakegesprek in!