mannen laserontharing smooth - of Laseren mannen

Schaamstreek mannen laseren

Last van scheerirritaties of ingeroeide haren? Een veel voorkomend probleem bij mannen. Het behandelen van intieme zones, zoals het laserontharen van de schaamstreek, worden bij ons veel uitgevoerd.

Goed te weten:  Tijdens het behandeltraject is het belangrijk om 6 weken vóór en 2 weken na de behandeling géén blootstelling aan de zon te hebben (alsook zonnebank of zelfbruiners).

Laseren intiem mannen

Het laseren van de schaamstreek (manzilian) is de ideale oplossing wanneer je je stoort aan ongewenste haargroei en/of ingegroeide haren. Laserontharing is een effectieve manier om de ongewenste haren voor 80-90% te laten verwijderen.

Laserontharen bij de schaamstreek is geheel veilig en effectief, waarbij het resultaat op lange termijn blijvend is. Laserontharing heeft een positief effect op het verminderen van ingegroeide haren.

manzilian - of schaamstreek mannen laseren

Intakegesprek

Voorafgaand de eerste behandeling vindt er een intakegesprek plaats. Indien je gelijk wilt beginnen met de behandeling, zorg er dan voor dat je naast een intakegesprek ook de behandeling zelf boekt.

De behandeling

Bij het laseren van de bikinilijn bepaald jij tot hoever jij dit deel wilt behandelen. Wij houden rekening houden met ontharingswensen, zoals de persoonlijke voorkeur van het te behandelen gebied. Dit wordt samen afgestemd met de behandelaar.

 

Na de behandeling

Indien gewenst kun je de huid koelen met een koelpack. In de meeste gevallen trekt deze warmtesensatie na enkele minuten weg. De huid kan wat rood zijn. Na de behandeling kun je eventueel thuis koelen met een natte washand.

 

Voordelen laseren schaamstreek

  • Nooit meer ingegroeide haren
  • Geen stoppels meer
  • Geen scheerirritaties
  • Geen pijnlijke behandelingen
  • Ook geschikt voor de donkere huid
manzilian - of schaamstreek mannen laseren

Benieuwd naar deze behandeling?

Neem vrijblijvend contact met ons op en plan jouw afspraak in!