mannen laserontharing smooth - of Laseren mannen

Permanente ontharing en laseren bij mannen

Last van scheerirritaties of ingeroeide haren? Een veel voorkomend probleem bij mannen. Met het behandelen van intieme zones, zoals het laserontharen van de schaamstreek, kan dit verleden tijd zijn.

Goed te weten:  Tijdens het behandeltraject is het belangrijk om 6 weken vóór en 2 weken na de behandeling géén blootstelling aan de zon te hebben (alsook zonnebank of zelfbruiners).

Laseren intiem mannen

Het laseren van de schaamstreek (manzilian) is de ideale oplossing wanneer je je stoort aan ongewenste haargroei en/of ingegroeide haren. Het kiezen voor laserontharing is een effectieve manier om de ongewenste haren voor 80-90% te laten verwijderen.

Permanente ontharing voor mannen bij de schaamstreek is geheel veilig en effectief, waarbij het resultaat op lange termijn blijvend is. Laserontharing heeft een positief effect op het verminderen van ingegroeide haren.

manzilian - of schaamstreek mannen laseren

Intakegesprek

Voorafgaand de eerste behandeling vindt er een intakegesprek plaats. Indien je gelijk wilt beginnen met de behandeling, zorg er dan voor dat je naast een intakegesprek ook de behandeling zelf boekt.

De behandeling

Bij het laseren van de bikinilijn bepaald jij tot hoever jij dit deel wilt behandelen. Wij houden rekening houden met ontharingswensen, zoals de persoonlijke voorkeur van het te behandelen gebied. Dit wordt samen afgestemd met de behandelaar.

 

Na de behandeling

Indien gewenst kun je de huid koelen met een koelpack. In de meeste gevallen trekt deze warmtesensatie na enkele minuten weg. De huid kan wat rood zijn. Na de behandeling kun je eventueel thuis koelen met een natte washand.

 

Voordelen laserontharing

  • Nooit meer ingegroeide haren
  • Geen stoppels meer
  • Geen scheerirritaties
  • Geen pijnlijke behandelingen
  • Ook geschikt voor de donkere huid
manzilian - of schaamstreek mannen laseren

Lees onze klantenervaringen

Voor BodySilk Laser Clinic is klanttevredenheid enorm belangrijk. Voor het vertrouwen, maar ook om de kwaliteit te bewaken vragen wij onze klanten om een recensie te schrijven. Deze vind je via onderstaande knop. Wij streven altijd dat het eerste contact met onze kliniek al een zeer plezierige is!

plan een huidbehandeling in bij bodysilk enschede

Benieuwd naar deze behandeling?

Neem vrijblijvend contact met ons op en plan jouw afspraak in!

Een persoonlijk behandelplan

Bij ons zijn mannen van harte welkom. We begrijpen dat huidverzorging en definitief ontharen voor mannen niet alleen voor vrouwen hoeft te zijn, en we staan klaar om je te helpen met al je behoeften op het gebied van laser ontharen en huidverbetering. We begrijpen dat elke man uniek is en zijn eigen huidzorgen heeft. Daarom bieden we een breed scala aan behandelingen die specifiek zijn ontworpen om aan de behoeften van een man te voldoen. Van het verwijderen van gezichtshaar tot het verminderen van ingegroeide haren en het behandelen van acne littekens, wij bieden oplossingen die jouw zelfvertrouwen zullen vergroten en je huid verbeteren.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen om een afspraak te maken voor een gratis intakegesprek. Onze huidtherapeuten staan klaar om je te helpen met al je vragen en om je te begeleiden voor een behandeling aan het lichaam. Bij BodySilk Laser Clinic is klanttevredenheid onze hoogste prioriteit. Wij kijken ernaar uit om je te verwelkomen!