mannen laserontharing smooth - of Laseren mannen

Ontharing door laseren bij mannen

Last van scheerirritaties of ingegroeide haren? Dit is een veelvoorkomend probleem bij mannen. Laserontharing van de schaamstreek door specialisten in een veilige omgeving kan de oplossing zijn.

Goed te weten:  Tijdens het behandeltraject is het belangrijk om 6 weken vóór en 2 weken na de behandeling géén blootstelling aan de zon te hebben (alsook zonnebank of zelfbruiners).

Laseren intiem mannen

Bij Bodysilk Laserclinic behandelen we zowel vrouwen als mannen met de GentleMax Pro laser, de meest effectieve ontharingslaser die geschikt is voor alle huidtypes. Het laseren van de schaamstreek is de ideale oplossing als je last hebt van ongewenste haargroei of ingegroeide haren.Lees meer

Door te kiezen voor laserontharing kunnen we effectief ongewenste haren verwijderen, waarbij met een laser tot 80-90% van de haren wordt verwijderd. Dit levert langdurige resultaten op.

manzilian - of schaamstreek mannen laseren

Intakegesprek

Voorafgaand aan het behandeltraject plannen we altijd eerst een vrijblijvend intakegesprek. Tijdens dit gesprek geven we uitgebreide informatie over laserontharing en bekijken we of het behandelgebied geschikt is voor laserontharing.

De behandeling

Vóór de behandeling wordt het te behandelen gebied zorgvuldig afgetekend, zodat de behandelaar met precisie te werk kan gaan. De laserinstellingen worden afgestemd op jouw specifieke huid- en haartype. De laser geeft lichtpulsen af, waarna er een beschadiging ontstaat aan het haarzakje. Lees meer

Dit leidt na enkele behandelingen dat er geen nieuwe haren meer zullen groeien. Tijdens de behandeling ervaar je warmte en lichte prikkeling, vergelijkbaar met een tikje van een elastiekje. Voor extra comfort zorgen we met ons geavanceerde koelingssysteem. De tijdsduur per behandeling is afhankelijk van het te behandelen gebied.

Na de behandeling

Na de behandeling kan de huid rood zijn en warm aanvoelen. Dit verdwijnt meestal binnen maximaal 2 dagen. De behandelingen vinden plaats met een interval van 6-12 weken. Over het algemeen zijn 8-10 behandelingen nodig om het gewenste resultaat van 80-90% haarreductie te bereiken.

 

Voordelen laserontharing

  • Tijdwinst: scheren is niet meer nodig.
  • Vermindering van scheerirritaties.
  • Minder last van ingegroeide haren.
  • Ook geschikt voor de donkere huidtypes.
  • Ideale oplossing voor sporters, zoals wielrenners.

Kosten

Bij het laseren van de schaamstreek maken we onderscheid tussen behandelingen exclusief het scrotum en inclusief het behandelen van het scrotum.

Tarieven voor laserontharing schaamstreek mannen:

  • Schaamstreek excl. scrotum: € 124,50 per behandeling, in combinatie met een pakket van 6 behandelingen.
  • Schaamstreek incl. scrotum: € 141,65 per behandeling, in combinatie met een pakket van 6 behandelingen.
gentlemax pro laser vs Soprano ICE laser

Benieuwd naar deze behandeling?

Neem vrijblijvend contact met ons op en plan jouw afspraak in!

Meestgestelde vragen

De laserbehandeling van de schaamstreek duurt gemiddeld 25 minuten, maar de exacte duur kan korter of langer zijn, afhankelijk van of de behandeling inclusief of exclusief het scrotum is.

Tijdens de behandeling ervaar je warmte en lichte prikkeling, vergelijkbaar met een tikje van een elastiekje. Afhankelijk van je pijngrens ervaart iedereen de behandeling anders, sommigen zelfs bijna pijnloos. Het behandelen van de schaamstreek wordt in het algemeen gevoeliger ervaren. Voor extra comfort zorgen we met ons geavanceerde koelingssysteem.

De behandeling vindt plaats in een veilige omgeving door een zeer ervaren behandelaar. Er zijn echter wel risico’s verbonden aan het behandelen van het scrotum, waardoor we extra strenge regels hanteren vanwege veiligheids- en ethische redenen. Neem gerust contact met ons op voor verdere informatie.

Bij het samenstellen van het behandelplan koppelen we je aan een vaste behandelaar. Dit doen we om te zorgen dat je altijd op je gemak bent tijdens de behandelingen, vooral omdat we ons goed kunnen voorstellen dat behandelingen van intieme zones prettiger verlopen met een vertrouwd persoon.

Ja, laserontharing met onze GentleMax Pro laser is geschikt voor alle huidtypes omdat we de laser daarop kunnen instellen. De Alexandrite (755 nm) laser is met name geschikt voor het ontharen van lichtere huidtypes, terwijl de Nd:YAG (1064 nm) laser geschikt is voor het ontharen van donkere huidtypes.

Gemiddeld zijn 6 tot 10 behandelingen nodig om een haarreductie van 80 tot 90% te bereiken. Er is echter geen vastgesteld standaard aantal behandelingen, aangezien elk huidtype en elke haargroei uniek zijn. Wij streven ernaar om het ontharingstraject optimaal te laten verlopen door het volledig af te stemmen op jouw specifieke behoeften, met deskundige behandelaars die professioneel te werk gaan.

Een persoonlijk behandelplan

Bij Bodysilk laserclinic behandelen we zowel mannen als vrouwen en bieden een breed scala aan behandelingen, variërend van laserontharing tot huidverbetering. Onze ervaren behandelaars staan altijd klaar om je te helpen met vragen of bij het kiezen van de meest geschikte behandeling voor jouw specifieke huidindicatie. Of het nu gaat om laserontharing in het gezicht, het verminderen van ingegroeide haren of het behandelen van acne littekens.

 

 

Onze huidspecialisten en huidtherapeuten bieden persoonlijk advies en op maat gemaakte behandelplannen, waarbij veiligheid altijd voorop staat. Ervaar een gladde huid en gemak door middel van laserontharing met de nummer 1 GentleMax Pro laser! Aarzel niet om contact met ons op te nemen om een afspraak te maken voor een gratis intakegesprek. Bij BodySilk Laser Clinic is klanttevredenheid onze hoogste prioriteit. Wij kijken ernaar uit om je te verwelkomen!