Fibromen behandeling

Fibromen komen vaak voor in de plooien, zoals de oksels, schaamstreek, rondom de ogen, onder de oksels en in de hals. Onze huidtherapeuten kunnen deze fibromen verwijderen.

fibromen behandeling steelwratjes en huidoneffenheden verwijderen

De behandeling

Fibromen zijn goedaardige gezwellen van de huid, die veelal voorkomen bij het ouder worden. Fibromen of steelwratjes kunnen snel en eenvoudig worden behandeld met behandeling van de SpotAway. Door middel van warmtegeleiding (thermocoagulatie) worden de fibromen aangestipt of weggebrand. De behandeling is nagenoeg pijnloos, omdat er geen zenuwen in de fibromen aanwezig zijn.

Na het behandelen van fibromen, kan er een korstje op het behandelgebied ontstaan. Het is belangrijk dat de huid volledig herstelt, dus dat er niet aan het korstje gezeten wordt. Ook is het belangrijk dat de zon of zonnebank 4 weken na de behandeling vermeden wordt.

 

huidoneffenheden verwijderen

Onze fibromen behandeling

Onze Fibromen behandeling passen we toe middels de SpotAway Plus. Onze huidtherapeuten staan voor je klaar om te helpen met jouw huidwens. Onderstaand staan de behandelmogelijkheid met de SpotAway Plus weergegeven.

Maak een afspraak met een vrijblijvende en kosteloze intake, zodat de huidtherapeut of huidspecialist samen met jou een geschikt behandelplan kunnen opstellen en de fibromen kunnen verwijderen.