Vrijblijvende intake

Maak een afspraak – let op dat je de algemene voorwaarden accepteert

Laserontharen?
Voor het laserontharen bieden wij een vrijblijvend intakegesprek aan met een proefbehandeling. Tijdens een gratis proefbehandeling behandelen wij 1 oksels zodat je de behandeling kunt ervaren en het verschil kunt zien tussen beide oksels.

Wil je liever gelijk een behandeling inplannen, maar ben je nog niet eerder bij ons geweest? Kies dan altijd voor ‘Intake’ én kies vervolgens bij ‘Behandelingen’ voor het onderdeel dat je graag wilt laten behandelen.

Huidverbetering?
Ook hiervoor kun je bij ons terecht met een vrijblijvend intakegesprek. Bovendien krijg je een huidscan waarmee we een kijkje kunnen nemen in jouw diepere huidlagen. Plan jouw vrijblijvend intakegesprek met huidscan direct in!

Zit er geen geschikte datum tussen? Neem dan contact op met ons via WhatsApp of telefoon. Dan proberen wij alsnog een plekje voor je te regelen!

Verwerking persoonsgegevens
Tijdens het inplannen van de afspraak wordt er gevraagd om het e-mail adres en mobiele nummer. Deze gegevens gebruiken wij om je een bevestigingsmail te sturen en een dag voor de afspraak ontvang je nog een herinnering. Wil je liever geen berichten ontvangen dan kun je dit aangeven in het opwerkingsveld. Wij verwijzen je naar onze privacy statement voor de verwerking van de overige persoonlijke gegevens.

Let op: met het maken van de afspraak ga je akkoord met onze algemene voorwaarden en huisreglementen.