Maak afspraak

Laserontharen?
Voor het laserontharen bieden wij een vrijblijvend intakegesprek aan met een gratis proefbehandeling. Tijdens een gratis proefbehandeling behandelen wij 1 oksels zodat je de behandeling kunt ervaren en het resultaat kunt zien.

Wil je gelijk een behandeling inplannen, maar ben je nog niet eerder bij ons geweest voor een intake? Kies dan altijd voor ‘Intake + Proefbehandeling’ én kies vervolgens bij ‘Behandelingen’ voor het onderdeel dat je graag wilt laten behandelen.

 

Huidverbetering?
Ook hiervoor kunt u bij ons terecht met een vrijblijvend intakegesprek. Bovendien krijgt u een GRATIS huidscan waarmee we een kijkje kunnen nemen in uw diepere huidlagen. Plan u vrijblijvend intakegesprek met huidscan direct in!

Zit er geen geschikte datum tussen? Neem dan contact op met ons via whatsapp of telefoon. Dan proberen wij alsnog een plekje voor u te regelen!

Tijdens het inplannen van de afspraak wordt er gevraagd om het e-mail adres en mobiele nummer. Deze gegevens gebruiken wij om u een bevestigingsmail te sturen en wij sturen u een dag voor de afspraak nog een herinnering. Wilt u liever geen berichten ontvangen dan kunt u dit aangeven in het opwerkingsveld. Wij verwijzen u naar onze privacy statement voor de verwerking van de overige persoonlijke gegevens.

Vrijblijvende intake

Maak een afspraak
0
    0
    Winkelamnd
    Winkelmand legenTerug naar Shop