Maak afspraak

Welkom bij BodySilk Laser Clinic

Bij BodySilk Laser Clinic staat persoonlijke aandacht altijd voorop. Wij vinden het belangrijk dat u zich op uw gemak voelt en daarom nemen wij de tijd om u voor te bereiden op uw behandeling, onder andere door u goed over de behandeling te informeren. Onze huidtherapeuten en laserspecialisten staan bekend om hun zorgvuldigheid, professionaliteit en persoonlijke aandacht. Ervaar het zelf, maak een afspraak!

Ons team


Gazme Dilmeç

Gazme Dilmeç – Eigenaresse

Mijn naam is Gazme en ik ben de oprichter van BodySilk Laser Clinic. De afgelopen jaren heb ik me gespecialiseerd tot laserspecialist middels cursussen en veel praktijkervaring. Ik sta voor kwaliteit, eerlijk advies en een goede service. Het fijne aan onze praktijk vind ik de laagdrempeligheid en de échte aandacht voor de patiënt.


Kimberly van den Burg

Kimberly – Huidtherapeut

Mijn naam is Kimberly en ik ben werkzaam als gediplomeerd huidtherapeut. Het is mijn doel om u op uw gemak te stellen, dit doe ik door middel van goede begeleiding en effectieve behandelingen. Bij BodySilk Laser Clinic krijgt u persoonlijke aandacht en goede service zodat we een doeltreffend resultaat kunnen bereiken!

Babet

Babet – Laserspecialist

Mijn naam is Babet en ik ben een gediplomeerd schoonheidsspecialiste. Ik ben gespecialiseerd in laserbehandelingen en je kunt bij ook bij terecht voor peelings en adviseer ik je graag over de producten van IMAGE Skincare.


Felicia

Felicia – Laserspecialist

Mijn naam is Felicia en ik ben een gediplomeerd schoonheidsspecialiste. Ik ben gespecialiseerd in laserbehandelingen en ik geef je advies over de laserbehandelingen en over de huidverbeteringsproducten van IMAGE Skincare.

GRATIS verzending vanaf € 60,- en gratis proefje
+
0