fbpx
Maak afspraak

Bij BodySilk Laser Clinic staat persoonlijke aandacht altijd voorop. Wij vinden het belangrijk dat u zich op uw gemak voelt en daarom nemen wij de tijd om u voor te bereiden op uw behandeling, onder andere door u goed over de behandeling te informeren. Onze huidtherapeuten en laserspecialisten staan bekend om hun zorgvuldigheid, professionaliteit en persoonlijke aandacht. Ervaar het zelf, maak een afspraak!

Ons team


Gazme Dilmeç

Gazme Dilmeç – Eigenaresse / Laserspecialist

Mijn naam is Gazme en ik ben de oprichter van BodySilk Laser Clinic. De afgelopen jaren heb ik me gespecialiseerd tot laserspecialist middels cursussen en jarenlange praktijkervaring. Ik sta voor kwaliteit, eerlijk advies en een goede service. Het fijne aan onze praktijk vind ik de laagdrempeligheid en de échte aandacht voor de patiënt.


Kimberly van den Burg

Kimberly – Huidtherapeut / Kliniek Manager

Mijn naam is Kimberly en ik ben werkzaam als gediplomeerd huidtherapeut. Het is mijn doel om u op uw gemak te stellen, dit doe ik door middel van goede begeleiding en effectieve behandelingen. Bij BodySilk Laser Clinic krijgt u persoonlijke aandacht en goede service zodat we een doeltreffend resultaat kunnen bereiken!

Richelle

Richelle – Huidtherapeut

Hoi, mijn naam is Richelle en ik ga aan het werk als huidtherapeut bij Bodysilk Laser Clinic. Ik sta voor je klaar tijdens huid en laser behandelingen en adviseer je graag over IMAGE Skincare producten om samen mooie resultaten te behalen! Tot ziens in de kliniek.

Felicia

Felicia – Laserspecialist

Mijn naam is Felicia en ik ben een gediplomeerd schoonheidsspecialiste. Ik ben gespecialiseerd in laserbehandelingen en ik geef je advies over de laserbehandelingen en over de huidverbeteringsproducten van IMAGE Skincare.

Birte

Birte – Laserspecialist

Hoi, mijn naam is Birte. Ik ben gediplomeerd schoonheidsspecialiste en ik volg de opleiding Huidtherapie. Tijdens mijn studie allround schoonheidsspecialiste en mijn ervaring met laser behandelingen is de huid echt mijn passie geworden. Ik wilde me hier graag verder in verdiepen en dat is de reden dat ik ben begonnen aan de opleiding Huidtherapie. Met veel enthousiasme ga ik aan de slag bij BodySilk Laser Clinic! Ik sta voor je klaar tijdens huid- en laser behandelingen om samen tot een mooi resultaat te komen. Tot ziens in de kliniek.

Gratis verzending vanaf € 60 met gratis miniatuur
+
0
    0
    Winkelamnd
    Winkelmand legenTerug naar Shop