acne bij tieners behandelen

Acnebehandeling tiener

Ben jij tiener en heb jij last van acne en onzuiverheden? Bij BodySilk Laser Clinic hebben wij een speciale behandeling samengesteld voor tieners met een jongere huid.

Voor wie is deze behandeling geschikt?

Tieners hebben vaak (veel) last van acne en onzuiverheden. Dit komt doordat de talgproductie door de hormonale veranderingen rond de puberteit flink worden gestimuleerd. Het talgkliertje kan verstoppen of zelfs ontsteken. Acne kan voorkomen op plaatsen waar de huid veel talgklieren heeft, zoals het gelaat, de borst, rug, nek en schouders. Speciaal voor de tieners hebben we aan acnebehandeling samengesteld.

Lees meer

Wat kan ik verwachten?

Om tienerhuid met acne te behandelen, wordt er een manuele dieptereiniging ingezet. Het doel van de dieptereiniging is om te de onzuiverheden te verwijderen en nieuwe ontstekingen te voorkomen. Er wordt gestart met het reinigen van de huid met een passende reiniger voor de jonge huid. Nadat de huid gereinigd is, zal de behandelaar de onzuiverheden manueel verwijderen. De huid kan hierdoor rood worden en tot maximaal 24 uur aanhouden. Na de behandeling brengt de behandelaar gezichtsverzorgingsproducten en/of een zonbescherming aan.

Acnebehandeling in enschede

Eerste behandeling?

Is dit jouw eerste gezichtsbehandeling bij ons? Dan starten we eerst met een intakegesprek (inclusief huidscan). Deze is kosteloos als je een behandeling ondergaat bij ons. Omdat je officieel nog minderjarig bent, vragen we graag jouw ouder/voogd mee naar de eerste behandeling.

Wil je graag advies over producten? Neem jouw producten gerust mee naar het intakegesprek, zodat de behandelaar advies kan geven waardoor eventuele acne/onzuiverheden voorkomen kunnen worden.

Tijdens de behandeling

Om tienerhuid met acne te behandelen, wordt er een manuele dieptereiniging ingezet. Het doel van de dieptereiniging is om te de onzuiverheden te verwijderen en nieuwe ontstekingen te voorkomen. Er wordt gestart met het reinigen van de huid met een passende reiniger voor de jonge huid. Nadat de huid gereinigd is, zal de behandelaar de onzuiverheden manueel verwijderen.

Ter aanvulling op de acne behandeling, wordt er vaak een peeling ingezet. Voor de peeling wordt er een meerprijs gevraagd.

Na de behandeling

Na de behandeling brengt de behandelaar gezichtsverzorgingsproducten en/of een zonbescherming aan. Doordat de onzuiverheden zoals puistjes en mee-eters manueel zijn verwijderd kan de huid wat rood worden en dit kan tot maximaal 24 uur aanhouden. Ook na de behandeling kun je via de WhatsApp in contact blijven met ons voor advies.

Wil je gebruik maken van de vergoeding? Informeer dan eerst naar de mogelijkheden.

Aanvulling op de acnebehandeling

Ter aanvulling op de acne behandeling, wordt er vaak een peeling ingezet. Peeling is een behandeling die zich richt op het verwijderen van de bovenste (dode) huidlaag, waarbij er op een gecontroleerde wijze een hoge concentratie zuren en werkzame stoffen op de huid wordt aangebracht. Wil je meer lezen over peelings? Klik dan op de button hieronder.

Vergoeding acne behandeling

Vergoeding via aanvullende verzekering!

Via de aanvullende verzekering ontvang je mogelijk een vergoeding. Meer weten? WhatsApp ons!