gratis huidananalyse bij bodysilk enschede

Intake + Huidanalyse

Wil jij jouw droge of vette huid verbeteren en weet jij niet zo goed welke behandeling het beste bij jou past? Boek dan een intakegesprek in met huidscan.

Vrijblijvend intakegesprek

Bij BodySilk Laser Clinic kun je terecht voor een uitgebreid intakegesprek, om de mogelijkheden voor huidverbetering te bespreken. Tijdens het intakegesprek wordt er een huidscan gemaakt, om een kijkje te nemen in de diepere huidlagen. De huidtherapeuten en huidspecialisten bespreken tijdens de intake de analyse van de huidscan, waarna er een huidadvies wordt gegeven. De huidanalyse inclusief huidscan is kosteloos wanneer je binnen een half jaar een behandeltraject bij ons start.

plan een huidbehandeling in bij bodysilk enschede

Voor de afspraak

We vragen je graag te komen naar de afspraak met een gereinigde huid, zonder aangebrachte huidproducten of make-up. Dit geeft de mogelijkheid om gelijk te starten met de huidanalyse. Een goede analyse geeft de meest optimale behandelrichting voor het succes van een huidbehandeling.

De huidanalyse

Voor de huidanalyse maken we gebruik van de Observ520. De Observ520 maakt 5 verschillende foto’s in diverse licht modi. Huidaandoeningen die middels deze diverse licht modi naar voren komen, zijn o.a. textuur, fijne lijntjes, pigmentatie, zonschade, roodheden, talgproductie, poriën, couperose, rosacea en ge(de)hydrateerde huid. Er worden foto’s gemaakt van het vooraanzicht en beiden zijaanzichten.

Het intakegesprek

De foto’s die genomen zijn tijdens de huidanalyse, worden tijdens het intakegesprek uitvoerig bekeken en besproken. Aan de hand van de huidanalyse en huidwensen, wordt er een passend behandeladvies opgesteld mét productadvies. Zo werken we samen aan het behalen van de door jou gewenste resultaten. Als je start met het behandeltraject wordt de € 35 in mindering gebracht op jouw volgende behandeling.

Uitgebreid intakegesprek huidanalyse

  • Eerlijk en gericht advies
  • Huidscan op 5 verschillende niveaus
  • Op maat gemaakt huidadvies
  • Vaste behandelaar voor jouw huid
  • Voorkomen van toekomstige huidproblemen
  • Evaluatiemomenten om gericht te behandelen
laser kliniek enschede

Kosten

Onze gediplomeerde huidtherapeuten en huidspecialisten staan voor je klaar om eerlijk advies te geven over jouw huid, geschikte producten en effectieve behandelingen. Elke cliënt krijgt wat hij of zij nodig heeft met o.a. een uitgebreid advies. Hier besteden we ook veel aandacht aan. Aan een consult zijn € 35,- consultkosten verbonden. Deze worden in mindering gebracht op de uiteindelijke prijs van je behandeling, wanneer je deze binnen een jaar ondergaat.

BodySilk Laser Clinic is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten. Indien je aanvullend verzekerd bent, kunnen de meeste van onze huidbehandelingen vergoed worden. De behandeling wordt betaald in de kliniek, waarna je een factuur ontvangt die jij kan indienen bij jouw zorgverzekeraar. Informeer bij jouw zorgverzekeraar voor de polisvoorwaarden. Meer informatie over de vergoedingen vindt je hier.

maak een afspraak voor een huid- of gezichtsbehandeling

Wil jij werken aan verbetering van jouw huid?

Neem contact met ons op en plan jouw afspraak in!

Veelgestelde vragen

Tijdens de intake beginnen we met het maken van een huidscan, deze kan alleen gemaakt worden bij een schone huid omdat we met verschillende lichten dieper in de huid gaan kijken.

De intake kost €35,-, dit wordt bij de eerste behandeling weer in mindering gebracht. In principe is de intake dus gratis en dient de €35,- als een soort aanbetaling voor de behandeling.

In sommige gevallen is dit mogelijk. Wij raden echter aan om eerst voor een intake te komen, omdat het vaak tijdens de intake pas duidelijk wordt welke behandeling het mooist aansluit bij jouw huid en of het mogelijk is om te starten met een behandeling.

Wij bieden inderdaad ook intakes aan voor alleen productadvies, deze kun je ook online inplannen.