Camouflagetherapie

Bij Bodysilk Laser Clinic bieden we camouflagetherapie en camouflageproducten van IMAGE Skincare aan. De I CONCEAL Foundations stimuleren de genezing van huidproblemen en oneffenheden op de huid. Ze bieden mogelijk directe dekking en zijn perfect voor het camoufleren van roodheid en pigment.

camouflagetherapie in enschede

Vergoeding voor camouflage?

Wist je dat de I CONCEAL onder de vergoeding voor camouflageproducten valt? Ook de camouflage therapie kan vaak worden vergoed. Het product kun je bij ons in de kliniek afrekenen, waarna je de factuur naar jouw verzekering kunt sturen. Hiervoor is vaak een aanvullende verzekering nodig en verschilt het van het ene type verzekering tot het andere, van verzekeringen tot zorgverzekeraars. Vraag alle polisvoorwaarden zelf bij jouw zorgverzekeraar. Hierbij kunnen wij samen met jou kijken wat er mogelijk is en hier het juiste advies over geven.

camouflage vergoeding

Huidadvies krijgen bij camouflagetherapie?

De I CONCEAL is geschikt voor mensen die last hebben van pigmentvlekken, roodheden, littekens maar ook acne, waarbij het een dekkende foundation is voor de lastige huid. De I CONCEAL bevat SPF30, is watervast, dekkend en geeft een beschermende en herstellende werking voor het beste resultaat. De I CONCEAL is verkrijgbaar in 6 kleuren en is minder goed zichtbaar op de huid dan andere foundations. Ook is er een bijpassende kwast van IMAGE voor het aanbrengen van de foundation, waarmee het product gelijkmatig over het gezicht goed kan worden verdeeld.

Weet jij nog niet welke kleur het beste past bij jouw huid of heb je vragen over de camouflageproducten van IMAGE? Maak een afspraak voor productadvies bij onze huidtherapeut. Tijdens dit consult wordt er naar de conditie van de huid gekeken door middel van een huidscan voor een uitgebreid advies. Neem vrijblijvend contact op met ons of kom langs in de kliniek, zodat onze huidtherapeuten en schoonheidsspecialisten jou kunnen helpen. Wij handelen altijd vanuit de huidtherapie en zijn eerlijk over hoe de resultaten worden behaald en wat je kunt verwachten. Lees meer

Wij bieden verschillende behandelingen en producten aan, waaronder laserontharing en elektrische epilatie. Bekijk ons uitgebreide aanbod op de website. Of je nu wel of geen ervaring hebt met huidverzorging, of het je eerste keer is als het gaat om laserontharing, onze experts helpen je altijd graag.