IMAGE Skincare

Tijdelijk verkrijgbaar, de meest gewilde Gift Sets van het jaar: de Gift Sets van IMAGE Skincare. De bestsellers van IMAGE Skincare zijn gecombineerd in drie luxe Gift Sets, die je tijdelijk met de hoogste korting van het jaar kunt kopen.

gift sets kopen van IMAGE

IMAGE Gift Sets

Ben jij klaar voor the most wonderful time of the year? Maak het dit jaar extra special met de Gift Sets van IMAGE Skincare. Met 3 verschillende soorten is er voor iedereen een geschikte set. De Gift Sets zijn niet alleen een mooi geschenk voor iemand anders, maar ook ideaal om jezelf mee te verwennen. Bestel online populaire producten zoals facial cleanser, daily hydrating en intense brightening of de clear cell. Perfect geschikt voor de gevoelige huid, droge huid of vette huid.

Klik op de onderstaande button voor de webshop en profiteer van gratis verzending vanaf €99,- in Nederland.

Over IMAGE Skincare

De producten en behandelingen van IMAGE Skincare kunnen ingezet worden voor ieder huidtype en huidprobleem. De hoogwaardige ingrediënten helpen voor een specifieke focus op huidverbetering, zoals huidveroudering, pigmentatie, acne en roodheid. De Mix & Match methode geeft de mogelijkheid om diverse lijnen met elkaar te kunnen combineren, zodat jij een doelgerichte behandeling of gepersonaliseerde routine met thuisproducten hebt. Zo krijgt de huid diverse effectieve ingrediënten om doelgerichter het huidprobleem aan te pakken.

Op dit moment gaan bestellingen nog via onze oude webshop. Klik op de onderstaande button voor de webshop.

image skincare enschede

Benieuwd wat jouw huid nodig heeft? Plan een consult in bij onze huidtherapeuten!

Waarom wij werken met IMAGE skincare

  • IMAGE skincare is ontworpen om effectief te zijn bij het verbeteren van de conditie en het uiterlijk van de huid. Het merk biedt een breed scala aan producten die gericht zijn op verschillende huidproblemen, waaronder acne, fijne lijntjes en rimpels, pigmentvlekken en meer. De producten zijn geformuleerd met hoogwaardige ingrediënten die bewezen effectief zijn bij het verbeteren van de gezondheid en uitstraling van de huid.
  • IMAGE skincare maakt gebruik van geavanceerde technologieën zoals stamcelonderzoek en peptide-technologie om hoogwaardige, effectieve huidverzorgingsproducten te creëren. Het merk blijft zich ontwikkelen en innoveren om de nieuwste ontwikkelingen in de huidverzorgingsindustrie te integreren in hun producten.
  • Het merk werkt nauw samen met schoonheidsspecialisten om ervoor te zorgen dat hun producten op de juiste manier worden gebruikt en dat klanten de best mogelijke resultaten behalen. Het merk biedt opleidingen en trainingen aan voor schoonheidsspecialisten om hun kennis en vaardigheden bij te werken en te verbeteren.
  • Last but not least streeft het merk ernaar om producten te ontwikkelen met zoveel mogelijk natuurlijke ingrediënten. Het merk gebruikt onder andere plantaardige stamcellen, vitamines, antioxidanten en peptiden om de huid te voeden en te beschermen.