IMAGE Skincare

Tijdelijk verkrijgbaar, de meest gewilde Gift Sets van het jaar: de Gift Sets van IMAGE Skincare. De bestsellers van IMAGE Skincare zijn gecombineerd in drie luxe Gift Sets, die je tijdelijk met de hoogste korting van het jaar kunt kopen.

IMAGE Gift Sets

Ben jij klaar voor the most wonderful time of the year? Maak het dit jaar extra special met de Gift Sets van IMAGE Skincare. Met 3 verschillende soorten is er voor iedereen een geschikte set. De Gift Sets zijn niet alleen een mooi geschenk voor iemand anders, maar ook ideaal om jezelf mee te verwennen. Tot en met 8 januari kan jij deze sets met een gratis cleanser en cosmetic pouch aanschaffen.

Op dit moment gaan bestellingen nog via onze oude webshop. Klik op de onderstaande button voor de webshop.

Over IMAGE Skincare

De producten en behandelingen van IMAGE Skincare kunnen ingezet worden voor ieder huidtype en huidprobleem. De hoogwaardige ingrediënten helpen voor een specifieke focus op huidverbetering, zoals huidveroudering, pigmentatie, acne en roodheid. De Mix & Match methode geeft de mogelijkheid om diverse lijnen met elkaar te kunnen combineren, zodat jij een doelgerichte behandeling of gepersonaliseerde routine met thuisproducten hebt. Zo krijgt de huid diverse effectieve ingrediënten om doelgerichter het huidprobleem aan te pakken.

Op dit moment gaan bestellingen nog via onze oude webshop. Klik op de onderstaande button voor de webshop.

image skincare enschede

Benieuwd wat jouw huid nodig heeft? Plan een consult in bij onze huidtherapeuten!