pigment behandeling bij bodysilk

De SpotOut pigmentbehandeling

Heb jij last van pigmentvlekken die zijn ontstaan door zonneschade of na een zwangerschap? Dan kan een behandeling met de SpotOut Kit wellicht een oplossing bieden voor jou. De Spot Out Kit is een depigmenterende behandeling die is ontwikkeld om hyperpigmentatie te elimineren en de huidteint te egaliseren.

Goed te weten: Om de Spot Out behandeling in te zetten, is het van belang dat de huid niet gebruind is door de zon of zonnebank 4 weken vooraf de behandeling. Om het optimale resultaat te behandelen dien je ook na de behandeling de zon zoveel mogelijk te vermijden.

De SpotOut behandeling

Pigmentvlekken komen veel voor en kunnen diverse oorzaken hebben. Bij BodySilk behandelen we regelmatig pigmentatievlekken die ontstaan zijn door melasma (zwangerschapsmasker), pigmentaties na onzuiverheden zonschade of ouderdomsvlekken. Er zijn verschillende behandelingen die ingezet kunnen worden, waaronder de Spot Out behandeling.

Lees meer

De Spot Out behandeling is een veilige behandeling die ingezet kan worden voor grotere, vlekkerige gebieden. De behandeling bestaat uit een kit, waarbij een groot deel van de producten thuis voortgezet worden na de behandeling in de kliniek. De Spot Out behandeling is effectief bij alle vormen van pigmentvlekken en verbetert daarbij ook de algehele huidconditie.

SpotOut huid behandeling

Voorbereiding

Om te bepalen of deze behandeling geschikt is voor jou starten we altijd met een huidscan en bespreken we jouw wenen en verwachtingen. Vervolgens starten we het traject. Ter voorbereiding op de Spot Out behandeling, wordt er 5 dagen vooraf de behandeling een voorbereidende peeling ingezet. De huid wordt voorbereid op de Spot Out behandeling. Deze behandeling zit bij de prijs inbegrepen.

De behandeling

De huid wordt allereerst gereinigd. Na de reiniging brengt de behandelaar een masker aan op het gezicht, die uren na de behandeling op de huid moet blijven zitten (tijd is afhankelijk van huidtype en intensiviteit en wordt samen afgesproken met de behandelaar). Na de behandeling zijn er nog enkele simpele stappen die thuis gevolgd dient te worden. Hierover ontvang je uitgebreide informatie en twee thuisproducten om aan de slag te gaan.

Na de behandeling

Het kan zijn dat de huid rood is na de behandeling. Om de huid goed te beschermen en te herstellen, kan de Total Recovery cream aangebracht worden. De eerste dagen kan de huid droog en trekkerig aanvoelen. Na een aantal dagen kan de huid gaan vervellen. Dit houdt tot maximaal 1o dagen aan. De mate van vervelling is afhankelijk van de huid en huidreactie. In deze tijd is het belangrijk om niet aan de losse huid te zitten, zodat de huid optimaal kan herstellen. De oude cellen maken ruimte voor de nieuwe cellen.

Lees meer

Naast de Total Repair cream wordt ook de Spot Out cream meegegeven. Dit product wordt een week ná de behandeling ingezet als dag- en nachtcrème. Dit product zorgt dat de pigmentaanmaak wordt gestabiliseerd en de bestaande donkere pigmentvlekken worden verlicht. Om pigmentaanmaak extra te remmen, is het belangrijk dat je regelmatig insmeert met een zonbeschermingscrème met SPF30 of hoger.

 

De voordelen

De voordelen van de SpotOut Kit:

  • Vermindering van pigmentvlekken
  • Remt de aanmaak van tyrosinase
  • Kan op alle huidtypen (ook de donkere huid)
  • Ook de toon en glans van de huid worden geëgaliseerd
  • Algehele huidverbetering
  • Eén prijs voor 2 behandelingen en 3 thuisproducten
Pigmentvlekken tijdens zwangerschap behandelen

De kosten

De Toskani SPOT OUT behandeling inclusief een voorbereidende peeling, de behandeling zelf en 3 thuisproducten kost € 399,-.
De onderstaande prijzen zijn dus inbegrepen:

  • Sun protection Cream (t.w.v. €30)
  • Spot Out Cream (t.w.v. € 120)
  • Total Recovery Cream (t.w.v. € 58,-)

 

Andere pigmentbehandelingen bij BodySilk
Wil je meer lezen over pigmentvlekken of ben je benieuwd naar de andere opties voor het behandelen van pigmentvlekken? Klik dan op de onderstaande button voor meer informatie.

spotout pigmentbehandeling voor dames

Vergoeding via aanvullende verzekering!

Via de aanvullende verzekering ontvang je mogelijk een vergoeding. Meer weten? WhatsApp ons!

Belangrijk om te weten
Om de Spot Out behandeling in te zetten, is het van belang dat de huid niet gebruind is door de zon of zonnebank 4 weken vooraf de behandeling. Ook is het belangrijk er géén actieve ingrediënten (zoals vitamine A, zuren, lokale antibiotica of benzoylperoxide) op de huid zijn aangebracht tot 1 week voor de start van de behandeling. Daarbij is het belangrijk dat de huid 2 weken vóór de behandeling niet geschoren of geëpileerd wordt, evenals andere intensieve behandelingen die de huid kunnen irriteren.

Vergoeding
Indien je aanvullend verzekerd bent, zou de Spot Out behandeling eventueel vergoed kunnen worden door jouw zorgverzekeraar. BodySilk Laser Clinic is aangesloten bij zorgverzekeraars, waardoor camouflagebehandelingen in het gelaat vergoed kan worden. Na afloop van de behandeling ontvang je een factuur, die ingediend kan worden bij de zorgverzekeraar en jij de vergoeding terugkrijgt. Informeer bij jouw zorgverzekeraar voor de polisvoorwaarden. Heb je vragen over behandelingen die vergoed kunnen worden? Neem vrijblijvend contact met ons op.