Acne littekens behandelen

Acné-littekens komen het meest voor op de wangen, kin en schouders en kunnen in diepte variëren. Onze huidtherapeuten zijn gespecialiseerd in het behandelen van acné-littekens

acnelittekens behandeling

Hoe ontstaat Acné?

Nadat acné uitgedoofd is, kan een huid zich meestal redelijk herstellen. Bij de meeste mensen vervagen de bruine en rode vlekjes in de loop van tijd. Als de ontstekingen echter diep en hardnekkig waren, kunnen bindweefselvezels blijvend beschadigd zijn. De huid vertoont dan een reliëf, in de vorm van putjes, glooiende littekens of een grove huidstructuur. We noemen dit acné-littekens.

VERGOEDING VIA AANVULLENDE VERZEKERING!

Via de aanvullende verzekering ontvang je mogelijk een vergoeding. Meer weten? WhatsApp ons!

Thuisproducten

Wist je dat je thuis ook veel kan doen met behulp van de juist producten? De verzorgende thuisproducten van IMAGE Skincare of Toskani kunnen ingezet worden om de acné-littekens te verminderen. Wil jij advies hebben over welke producten geschikt zijn? Ook hiervoor kun je een vrijblijvend productadvies inplannen. Onze huidtherapeuten zullen jou kosteloos adviseren.

Additioneel zou er gebruik gemaakt kunnen worden van de suppletie van Blend New Day, om vanuit binnenuit te werken aan het huidprobleem.