Permanente make up of pmu verwijderen

Oud permanente make up of pmu verwijderen met een laser? Een behandeling wordt met de PicoWay een stuk voordeliger, er zijn immers een stuk minder behandelingen nodig voor een gewenst resultaat. Daarnaast ben je ook een stuk sneller van je permanente make-up af!

permanente make up of PMU verwijderen met Pico laser tattoo removal

Kosten permanente make-up of pmu verwijderen

Bij BodySilk Laser Clinic in Enschede begrijpen we dat permanente make-up (PMU) verwijderen een persoonlijke keuze is, omdat de redenen voor verwijdering sterk kunnen variëren. Onze veilige en effectieve laserbehandelingen kunnen PMU in enkele minuten verwijderen, waardoor je snel en zonder veel ongemak weer je natuurlijke look kunt omarmen. Onderstaande prijzen zijn per behandeling. Tussen elke behandeling in, adviseren wij een minimale rustperiode van 6-8 weken. Heb jij een vraag over voor een behandeling of onze tarieven, bel ons dan.

Wij behandelen geen eyeliner.

 • Behandeling

  Prijs per behandeling

 • Wenkbrauwen

  € 110

 • Lipliner

  € 105

 • Getatoeëerde moedervlek (één stuk)

  € 65

 • Getatoeëerde sproetjes

  € 105 - € 200 (indicatieve prijs)

 • Overig

  Prijs op aanvraag

Indicaties

Meer weten over de PicoWay laser?

Stel je al je vagen eenvoudig via WhatsApp ons!

Permanente Make-Up (PMU)

Permanente Make-Up ofwel PMU zijn tatoeages die veelal gezet worden ter vervanging van het reguliere make-up. Hierbij kan gedacht worden aan bijvoorbeeld getatoeëerde wenkbrauwen en lipliner. Ook wordt middels PMU schoonheden als sproeten en moedervlekken nagebootst. Wanneer het verkeerd is gezet, het in de loop der tijd verandert en/of door wijzigende make-up trends/schoonheidsidealen kan iemand de wens krijgen om PMU te laten verwijderen.

Of je nu spijt hebt van een wenkbrauw of lipkleur, onze ervaren specialisten zullen jouw specifieke situatie beoordelen en een behandelplan op maat aanbieden. Hierdoor kun je met vertrouwen de volgende stappen zetten, wetende dat jouw tevredenheid en veiligheid altijd onze prioriteit zijn. Wij bieden ook gratis consulten aan, waarbij we de diepte van het pigment, de kleur, en andere factoren beoordelen, zodat we een nauwkeurig idee kunnen geven van hoe lang de behandeling zal duren en hoeveel sessies er mogelijk nodig zijn. Onze nazorg is uitstekend, omdat we begrijpen dat ervaren en veilige huidbehandelingen niet alleen bij het verwijderen van PMU belangrijk zijn, maar ook bij het zetten van nieuwe tattoos. Bij BodySilk Laser Clinic ben je in goede handen, of je nu besluit om pmu te laten verwijderen of iets anders te laten laseren.

PMU laten zetten hoeft dus niet meer definitief te zijn. De voordelen van permanente make up verwijderen met laser zijn:

 • Minder behandelsessies dan andere tatoeagelasers.
 • Minder risico op verbranding en pigmentverschuivingen.
 • Sneller herstel van de huid.
 • Een behandeling is minder pijnlijk en comfortabeler.
 • FDA goedgekeurd voor het verwijderen van alle kleuren inkt.
 • Geschikt voor het verwijderen van tatoeages bij elk huidtype.

Hoeveel behandelingen je nodig hebt voor het verwijderen van permanente make-up, kunnen onze huidspecialisten je laten zien ná een intake gesprek.