Fillers & Botox in Enschede
by Dr. Babak

BodySilk Laser Clinic heeft een samenwerking met cosmetisch arts Dr. Babak. Op deze pagina vind je meer informatie over onze samenwerking en de mogelijkheden bij Dr. Babak.

Cosmetisch arts dr. babak bij bodysilk

Fillers of botox via dé cosmetische arts bij BodySilk Laser Clinic

Huid- en lipfillers zijn cosmetische behandelingen die worden gebruikt om de huid of lippen meer volume en contour te geven. Fillers zijn meestal gemaakt van hyaluronzuur, een stof die van nature voorkomt in het lichaam en helpt bij het vasthouden van vocht. Het resultaat wanneer hyaluronzuur wordt geïnjecteerd in de huid of lippen, is dat het helpt om lijnen en rimpels op te vullen en het gebied een gladdere en vollere uitstraling geeft.

Elke 6 weken is Dr. Babak Mahdavian Delavary aanwezig bij BodySilk Laser Clinic. Dr. Babak Mahdavian Delavary studeerde geneeskunde aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam en is een BIG geregistreerd cosmetisch arts. Dr. Babak is gespecialiseerd in injectables, ooglidcorrecties, vetverwijdering (lipolaser/liposuctie) en body contouring.

Een consult voor botox en fillers in Enschede bij Dr. Babak is altijd kosteloos. Wil je hiervoor een afspraak inplannen? Bel naar 053-3033013, zodat wij een afspraak voor je in kunnen plannen.

De kosten van fillers en botox in Enschede

De tarieven:

Consult:                      Gratis
Botox 1 zone:             € 150,-
Botox 2 zones:           € 300,-

Filler 1ml:                    € 350,-
Filler 2ml:                   € 650,-

Ooglidcorrectie:        € 850,-

injectables fillers en botox bij dr. babak in enschede

Data Dr. Babak

  • Zaterdag 23 september 2023
  • Zaterdag 11 november 2023
Cosmetisch arts dr. babak bij bodysilk

Vrijblijvend consult

Wist je dat een consult bij Dr. Babak altijd kosteloos en vrijblijvend is?

Meer over Clinic63

BodySilk Laser Clinic in Enschede werkt samen met Clinic63 – een cosmetische kliniek dat hoogwaardige dienstverlening biedt met de modernste apparatuur. Net als bij BodySilk Laser Clinic komt de klant op de eerste plaats voor een warme en vertrouwde omgeving waar klanten hun cosmetische doelen kunnen nastreven over uiterlijk en verjonging.