GentleMax Pro laser

Bij BodySilk Laser Clinic staat kwaliteit op nummer 1. Daarom werken wij met ‘s werelds meest krachtige laser: de GentleMax Pro.
Deze laser is geschikt voor de lichtere huid en donkere huid.

gentlemax pro laser

De gouden standaard voor laserontharing

De GentleMax Pro laser is wereldwijd de gouden standaard voor laserontharing. Dit laserapparaat is geschikt voor alle huidtypes en kan effectief ingezet worden voor ontharen, schimmelnagels en huidverjonging. De GentleMax Pro combineert het beste van twee systemen:

  • Nd:YAG (1064 nm) – deze laser is vooral geschikt voor het ontharen van donkere huidtypes, huidverjonging en schimmelnagels.
  • Alexandrite (755 nm) – deze laser is vooral geschikt voor het ontharen van lichtere huidtypes.

Voorheen hebben we gewerkt met een Soprano ICE laser. Meer weten over de verschillen? Klik dan hier.

Laserontharen met de GentleMax Pro laser

De GentleMax Pro is het krachtigste laserapparaat wereldwijd! Wat de GentleMax Pro zo uniek maakt is niet alleen de uitstekende connectie met het pigment, maar juist het gepatenteerd koelingssysteem. Dit systeem spuit in een fractie van een seconde een koelingsspray op de huid, die wordt opgevolgd door een puls. Deze koelingsspray werkt verkoelend, beschermt tegelijkertijd de huid en zorgt voor optimale comfort.

laserontharen van je lichaam

Indicaties

  • Overbeharing
  • Schimmelnagel
  • Acnetherapie middels laser
  • Pigmentvlekken
ndyag laser in enschede

Meer weten over de GentleMax Pro?

Neem vrijblijvend contact met ons op en plan jouw afspraak in!

Wat zeggen onze klanten?

Hoe lovend wij ook zijn over ons laserapparaat, uiteindelijk gaat het erom wat onze klanten vinden en hoe zij de laserbehandelingen ervaren. Daarom verzamelen wij altijd klantenervaringen op onze website zodat nieuwe patiënten een eerlijk beeld krijgen van onze werkwijze en of andere klanten de Gentlemax Pro ook daadwerkelijk ervaren minder pijnlijk of zelfs pijnloos.

Van het team bij BodySilk Laser Clinic mag uitstekende service en kwaliteit verwachten. Wij werken enkel met gediplomeerd personeel en bieden enkel hoogwaardige huidproducten aan van o.a. IMAGE skincare. Wil je ook graag komen werken in ons team? Houd onze vacature pagina dan regelmatig in de gaten.