oksels veilig laseren

Oksels laseren

Bij BodySilk Laser Clinic in Enschede bieden we niet alleen behandelingen voor het laseren van ongewenst haar op de benen, bikinilijn en rug, maar we begrijpen ook dat de gevoelige okselregio soms speciale aandacht vereist. Het laseren van oksels is een populaire keuze voor degenen die niet alleen van het scheren af willen, maar ook een gladde en makkelijke oplossing zoeken zonder veel gedoe.

Goed te weten: Tijdens het behandeltraject is het belangrijk om 6 weken vóór en 2 weken na de behandeling géén blootstelling aan de zon te hebben (alsook zonnebank of zelfbruiners).

Snelle en effectieve behandeling

Bij alle behandelingen bij BodySilk Laser Clinic wordt de GentleMax Pro of GentleLase Pro laser ingezet. De laser geeft warmtepulsen af, waarna er een kleine beschadiging ontstaat in de haarwortel. Haarzakjes met voldoende warmte en beschadiging zullen niet meer groeien. Na elke behandeling zal er een haarreductie zichtbaar zijn. Gemiddeld zijn er voor deze behandeling 6-10 behandelingen nodig met een interval van gemiddeld 8 weken, zodat de haren optimaal behandeld worden. Door middel van laserontharing kan er 80-90% haarreductie worden behaald. Lees meer over laser ontharen.

oksel laten laseren

Het intakegesprek

Voordat je met ons start met het behandeltraject, voeren we altijd eerst een intakegesprek. Tijdens het intakegesprek wordt er informatie gegeven over laserontharing. Na het intakegesprek is er een mogelijkheid om kosteloos een proefbehandeling uit te voeren, zodat je het laserontharen kan ervaren. Deze proefbehandeling wordt uitgevoerd op één oksel.

Voorbereiding

Op de dag van de behandeling is het belangrijk ervoor te zorgen dat het te behandelen gebied schoon en geschoren (mits anders afgesproken met de behandelaar) is. Daarbij vragen we ook graag géén deodorant, zonnebrandcrème, bodylotion of verdovende crème te gebruiken vooraf de behandeling, zodat er géén ‘laag’ op de huid aanwezig is voordat we behandelen. 

De behandeling

De huidtherapeute of schoonheidsspecialiste tekent het te behandelen gebied af en behandelt secuur alle onderdelen. Na de behandeling kan de huid rood zijn en/of warm aanvoelen. Dit vaak binnen 24 uur weg. Gemiddeld zijn er 6-10 behandelingen nodig om het gewenste resultaat te bereiken van 80-90% haarreductie, met een interval van gemiddeld 8 weken.

Voordelen laserontharen

  • Geen ongewenste haargroei meer
  • Geen stoppels meer
  • Vermindering donkere waas
  • Niet meer dagelijks scheren
  • Door het laseren geen ontstekingen meer met ingegroeide haren
Voordelen van laserontharen bij BodySilk Enschede

Resultaten oksels laseren

laserontharing oksels voor pijnloos ontharen van oksels na

Tarieven

Onze lasertechnologie werkt echter niet alleen op alle haartypes, maar ook op verschillende huidtinten, dankzij ons geavanceerde pigmentterugval systeem. Hierdoor kun je erop vertrouwen dat je in goede handen bevindt en dat de behandeling zowel zeer effectief als veilig is, zelfs voor diegene met een donkere huid of licht okselhaar.

De prijs van een oksel behandeling bedraagt:

  • €30,- per losse behandeling
afspraak maken voor laserontharing Ipl vs laser

Wist je dat een proefbehandeling gratis is?

Afhankelijk van je aanvullende verzekering ontvang je mogelijk een vergoeding. Meer weten? Neem contact met ons op!

Veelgestelde vragen

Gemiddeld zijn er 6 tot 10 behandelingen nodig voor een haarreductie van 80 tot 90%. Er is geen standaard aantal behandelingen: ieder mens, iedere huid en iedere haargroei is anders en wij zullen ervoor zorgen dat het ontharingstraject optimaal verloopt voor jou.

Ja, de behandeling is geschikt voor iedereen omdat we de laser kunnen instellen op ieder huidtype. Met de GentleMax Pro kunnen we nu ook een donkere huidskleur veilig behandelen.

Gezicht: 6 weken
Lichaam: 8 tot 10 weken

De ongewenste haren nemen per behandeling af. De haren die in de zogenoemde ‘groeifase’ bevinden, kunnen het effectiefst worden behandeld. Niet alle haren bevinden zich tegelijkertijd in dezelfde fase, waardoor er meerdere behandelingen nodig zijn om de ongewenste haargroei definitief te verminderen.

De oksels laten laseren is in principe geschikt voor alle leeftijden. Ben je jonger dan 18 jaar? Dan is het noodzakelijk dat een ouder/voogd mee komt naar de eerste behandeling.

Goed te weten: Bij jongeren/tieners is de haargroei pas begonnen, waardoor de haargroei nog flink aan het ontwikkelen is. De effectiviteit van laserontharen is daarbij dus een stuk lager. De beoordeling hiervan vindt plaats tijdens het intakegesprek.

Wat kun je verwachten na de behandeling?

Direct na de behandeling kan de huid warm aanvoelen. De eventuele roodheid kan tot 24 uur na de behandeling aanhouden, waarbij wij vaak zien dat de roodheid binnen enkele uren verdwijnt. Verder is het erg belangrijk om de eerstvolgende 24 uur de warmte te vermijden. Denk hier bijvoorbeeld aan (extreem) sporten, warm douchen of naar de sauna te gaan. Daarbij adviseren we de eerste 24 uur liever geen producten aan te brengen op het te behandelen gebied, zodat de huid de kans krijgt om alle warmte te verwerken. De haren die behandeld zijn zullen na ongeveer twee weken beginnen met uitvallen. Na ongeveer vier weken zullen de resterende haren weer groeien. Na ongeveer 6 weken bevinden de haren weer in de optimale groeifase; dit is wanneer de haren het effectiefst te behandelen zijn. Voor de oksels is het behandelinterval ongeveer 8 weken. De vervolgafspraak wordt gepland na iedere laserbehandeling.

Met de permanente resultaten die oksels laseren biedt, hoef je nooit meer zorgen te maken over het waar en wanneer van het scheren of epileren van okselhaar. Na een behandeling bij BodySilk Laser Clinic kun je genieten van een hele lange tijd met een zijdezachte okselzone. Ontdek onze prijzen en kom langs voor een persoonlijk adviesgesprek om te zien hoe oksels laseren ook jouw leven gemakkelijker en comfortabeler kan maken.