Sensitive Skin Treatment

Heb je last van een gevoelige en/of rode huid? Reageert je huid snel op warmte, kou, zonlicht en huidverzorgingsproducten? Dan kan het zijn dat je een gevoelige (rosacea) huid hebt. Speciaal voor deze kwetsbare huiden heeft BodySilk Laser Clinic de ‘Sensitive Skin Treatment’ ontwikkeld.

De Sensitive Skin Treatment kan het gehele jaar door worden uitgevoerd. Zorg altijd voor een goede bescherming met minimaal SPF 30.

De behandeling en het doel

Bij een gevoelige (rosacea) huid is in veel gevallen de huidbarrière verstoord, waardoor de huid gevoeliger is voor factoren van buitenaf. De Sensitive Skin Treatment in combinatie met de juiste thuisproducten werken herstellend en ondersteunend op de huidbarrièrefunctie. Lees meer

Tijdens de behandeling worden er producten aangebracht om de huidbarrière te versterken en in balans te brengen. Tevens wordt er met een holistische blik naar de huid gekeken, denk hierbij aan het onderzoeken van de triggers (verergerende factoren). Na meerdere behandelingen, de juiste thuisproducten en leefstijladviezen zal de huidbarrière herstellen. Waardoor de verdraagzaamheid van de huid zal verbeteren.

Wat kan je verwachten?

Voorgaand aan de behandelingen wordt er eerst een intake met huidscan ingepland, zodat de hulpvraag, wensen en huidconditie helder zijn.

Tijdens de eerste behandelingen zal er gewerkt worden aan het herstellen van de huidbarrière door middel van de juiste producten. Daarnaast wordt er gekeken naar passende huidverzorging, mogelijk uitlokkende factoren en supplementen. Hierbij worden handvaten gegeven hoe je het beste kan omgaan met de gevoelige (rosacea) huid.

Als de huidbarrière in balans is en de huid meer kan verdragen, wordt er afhankelijk van de huidconditie met professionele huidverbeterende producten gewerkt.

DE BEHANDELING IS IN TE ZETTEN BIJ:

  • Gevoelige huid
  • Reactieve huid
  • Rosacea (bultjes, puistjes, opvlammingen, blijvende roodheid in het gelaat etc.)
  • Droge, rode en schilferige huid

Kosten pakket

  • Pakket van 5 ‘Sensitive Skin Treatments’: €425,- (normaliter kost het €95,- per behandeling in een pakket kost de behandeling €85,- per keer) plus 15% korting op de eerste aanschaf van de producten die worden aangeraden door de behandelaar
  • Per ‘Sensitive Skin Treatment’ indien een pakket is afgenomen en is afgelopen: €85,- per behandeling
  • We adviseren niet om losse behandelingen te nemen zonder kuurverband. Indien dit toch de wens is van de client, zijn de kosten €90,- per behandeling.

Maak nu gemakkelijk online een afspraak!

Wij bieden ook cadeaubonnen aan, die we sierlijk inpakken. WhatsApp ons voor meer informatie!

Veelgestelde vragen

Voor de Sensitive Skin treatment worden speciale pakketten aangeboden, omdat alleen de huidconditie in kuurverband verbeterd kan worden. Daarnaast heeft een gevoelige (rosacea) huid de ‘tijd’ nodig om te herstellen.

Dit is afhankelijk van welke behandeling we uitvoeren en hoe de huidconditie op dat moment is. In de meeste gevallen zit er in het begin een kortere periode tussen de behandelingen. Naarmate de huidconditie verbeterd zal er een langere periode tussen de behandelingen zitten.

Dit is afhankelijk van wat we willen behandelen en wat de huidconditie is. Samen met de behandelaar zal er per behandeling worden beoordeeld hoeveel behandelingen er nodig zijn.

Afhankelijk van de huidklachten kan de roodheid bij een gevoelige (rosacea) huid behandeld worden met een IPL- of laserbehandeling. Als de huid rustiger is en er geen klachten meer aanwezig zijn kan de roodheid met een van deze behandelingen worden behandeld.