Blend New Day

Wil jij meer bereiken met huidverzorging en je energieker en vitaler voelen? Dan zijn de supplementen van Blend New Day onmisbaar.

omega blend new day

Waarom supplementen?

Huidbehandelingen kunnen we inzetten wanneer we de huid van buitenaf willen behandelen. Daarbij missen we vaak de vertaalslag om de huid óók van binnenuit te herstellen. Om de optimale huidwens te bereiken, kunnen de supplementen van Blend New Day de huid nét even een extra boost geven. De supplementen van dit merk biedt de perfecte aanvulling op een gezonde leefstijl en verbetert de huid.

collageen blend new day

De producten van Blend New Day

Bij BodySilk Laser Clinic hebben we een aantal producten opgenomen in ons assortiment die bijdragen aan een gezonde leefstijl en het verbeteren de huid.
Lees hieronder meer over de producten van Blend New Day die wij verkopen:

Lees meer

 

Collageen drankje
Collageen Perfect Cell is een vloeibaar supplement dat bestaat uit een unieke combinatie van ingrediënten die bijdragen aan een stevige huid en glanzend haar. Ons supplement bevat naast collageen ook belangrijke vitamines en mineralen, zoals vitamines B5, B6, B7, B12 en vitamine C. Verder bevat Collageen Perfect Cell hyaluronzuur en het mineraal koper.

Chlorella (vegan)
Chlorella is een eencellige zoetwateralg die al miljoenen jaren op onze aarde voorkomt. Chlorella staat bekend om het hoge gehalte aan chlorofyl (bladgroen). Hieraan dankt de alg ook de opvallende groene kleur. In Japan vormt deze zoetwateralg al eeuwen een vast onderdeel van de dagelijkse voeding. En dat is niet zonder reden. Chlorella heeft namelijk een positieve invloed op het immuunsysteem en ondersteunt de reinigende werking van de lever. Ook is chlorella een antioxidant en helpt daardoor bij de bescherming van gezonde cellen tegen vrije radicalen.

Vitamine D3
Vitamine D is officieel geen vitamine maar een hormoon dat oplost in vet. Dit hormoon zorgt voor de opname van calcium en fosfaat in ons lichaam. Vitamine D draagt op verschillende manieren bij aan onze gezondheid. Zo versterkt het ons immuunsysteem en ook onze botten, spieren en tanden. Verder draagt vitamine D bij aan de aanmaak van diverse cellen en weefsels.

Vitamine C (liposomaal)
Vitamine C wordt ook wel ascorbinezuur genoemd en is een antioxidant. Deze vitamine draagt bij aan de vorming van collageen en dus ook aan een sterke en gezonde huid. Doordat Vitamine C een antioxidant is beschermt deze ook tegen slechte invloeden van buitenaf, zoals vervuiling en zonlicht. Vitamine C draagt niet alleen bij aan een gezonde huid, maar zorgt ook voor het opnemen van ijzer en een verbetering van jouw weerstand. Daarnaast houdt vitamine C jouw bloedvaten in een goede conditie, ook in jouw hersenen en zorgt daarmee voor een heldere geest.

Gebaseerd op de orthomoleculaire voedingsleer

De supplementen van Blend New Day bieden de perfecte aanvulling op een gezonde leefstijl en verbeteren de huid. De producten zijn gebaseerd op de orthomoleculaire voedingsleer. Hoog gedoseerd, eerlijk voor de natuur, eerlijk voor je lijf en eerlijk geproduceerd. De producten zijn zo veel mogelijk vegan, duurzaam en ontwikkeld zonder bestrijdingsmiddelen of kunstmest. Deze suppletie zijn ter aanvulling jouw huidige dieet en ondersteunen de huid van binnenuit te herstellen.

Wil jij advies hebben over welke supplementen geschikt zijn voor jou? Ook hiervoor kun je een productadvies inplannen. Onze huidtherapeuten zullen jou uitgebreid adviseren.