Verschil Soprano ICE en GentleMax laser

Na ruim 2 jaar gewerkt te hebben met de Soprano ICE laser hebben wij besloten om alleen verder te gaan met de GentleMax Pro laser, omdat wij hier de beste resultaten mee behalen. Lees hier waarom wij kiezen voor de beste laser!

gentlemax pro laser

Waarom direct starten met de GentleMax laser?

Voorheen hadden wij combinatiepakketten van beide lasers, maar uit eigen ervaring hebben wij gemerkt dat het behandeltraject hierdoor alleen maar langer duurde. Wij hebben er daarom voor gekozen om direct te starten met de meest krachtige laser, namelijk de GentleMax Pro laser, in plaats van eerst te starten met de Soprano ICE laser. Zo houden wij het behandeltraject korter voor jou zodat je geen onnodige behandelingen af hoeft te nemen.

Effectief tegen de fijnere haartjes

De GentleMax Pro laser, wereldwijd de gouden standaard voor laserontharing is geschikt voor alle huidtinten en is de meest krachtige laser, zowel voor de dikkere haren als voor de dunnere haren. Deze snelle en krachtige laser is de absolute top in laser ontharen.

Geen last meer van scheerirritaties, ingegroeide haren of ongewenste haargroei.

Lees meer

Doordat de GentleMax Pro een Alexandrite handstuk bezit zijn zelfs de dunnere en fijne haartjes effectief te behandelen. Dit handstuk schiet pulsen af met een golflengte van 755 nanometer. Deze kleine golflengte bereikt de fijnste haartjes, daar waar andere lasers niet toe in staat zijn vanwege een grotere golflengte en gebrek aan kracht. Door de juiste instellingen en behandelprotocol te gebruiken kunnen we uiteraard ook de dikkere haren direct effectief behandelen.

laserontharen benen

Meer weten over de GentleMax Pro?

Neem vrijblijvend contact met ons op en plan jouw afspraak in!

Uniek koelingssysteem

Bij de GentleMax Pro laser wordt er gebruik gemaakt van een uniek en gepatenteerd koelingssysteem. Dit systeem spuit in een fractie van een seconde een koelingsspray op de huid, die wordt opgevolgd door een puls.

Deze koelingsspray werkt verkoelend en beschermt tegelijkertijd de huid. Doordat de huid optimaal wordt beschermd door dit koelingssysteem, is er geen gel nodig. Daarnaast zorgt dit koelingssysteem voor een vrijwel pijnloze laserontharing, maar dit kan per persoon verschillen.