Huidoneffenheden verwijderen

Naar mate we ouder worden, kunnen we steeds vaker oneffenheden op onze huid zien. Deze plekjes zijn (vaak) geheel goedaardig, maar kunnen wel als cosmetisch storend ervaren worden afhankelijk van iemands huidwens.

huidoneffenheden verwijderen bij BodySilk Enschede

Hoe ontstaat het?

Huidoneffenheden, zoals fibromen (steelwratjes), lentigo (ouderdomsvlekken), spider naevi (roodheden), angiomen (rode bloedpuntjes op de huid). Het zijn huidoneffenheden die ontstaan vooral als je ouder wordt. De directe oorzaak van een huidoneffenheid is vaak nog relatief onbekend. Er lijken verbanden te liggen met erfelijkheid, leeftijd, hormonen en overgewicht. Meestal komen de huidoneffenheden voor in het gezicht, hals, oksels, decolleté en huidplooien.

Ben je benieuwd of wij jouw huidoneffenheden kunnen behandelen? Kom vrijblijvend langs en tijdens het intakegesprek zal onze behandelaar hierover jou adviseren.

pigment handen behandelen

Huidoneffenheden verwijderen

Huidoneffenheden verwijderen doen we met onze SpotAway Plus en de M22 laser. Dit gebeurd grotendeels pijnloos en laat slechts het korstje achter. Binnen enkele keren merk je al het verschil. Onze huidtherapeuten staan voor je klaar voor het helpen en adviseren met jouw huidwens en vertellen je graag meer over onze behandelingen.

Neem contact met een huidtherapeut op voor een vrijblijvende en kosteloze intake, zodat de huidtherapeut samen met jou een geschikt behandelplan kan opstellen. Je kunt direct een datum prikken via ons online afspraakformulier.