Lumenis Stellar M22

De Lumenis Stellar M22 laser is een krachtig apparaat die tot wel 40 huidwensen kan behandelen. De techniek is klinisch gevalideerd om effectief te behandelen en is voorzien van een FDA keurmerk.

lumenis Stellar M22

De alles-in-één laser

De Lumenis Stellar M22 laser heeft de mogelijkheid om diverse behandelingen uit te voeren. De meest uitgevoerde behandelingen met de Lumenis Stellar M22 laser bij BodySilk Laser Clinic zijn o.a.:

  • Vaatjes en roodheden weglaseren
  • Littekenbehandeling
  • Huidverjonging
  • Pigmentbehandeling

Ben je benieuwd of de Lumenis Stellar M22 laser voor jouw huidwens ingezet kan worden? Maak vrijblijvend een afspraak of informeer naar de mogelijkheden.

Behandelingen met de M22 laser

Eén van de meest populaire behandelingen die wij uitvoeren met de M22 laser is de ResurFX fractioneel laserbehandeling. De ResurFX fractionele laser stimuleert de productie van nieuw collageen (verstevigende eiwitten) in de huid. Dit zorgt ervoor dat de huid van binnenuit wordt hersteld, waardoor de huid zich vernieuwt en verstevigt.

Daarnaast kan er met de M22 laser ook IPL behandelingen uitgevoerd worden. Hiermee kunnen we effectief roodheden en oppervlakkige pigmentvlekjes behandelen. Het resultaat? Een egalere huid en effen teint.

ipl laserbehandeling in enschede

Goed te weten

De intake voor de M22 laser wordt altijd gepland op een eerder moment en kan niet aansluitend met de behandeling gepland worden. Het is belangrijk om 4 weken vooraf de behandeling uit de zon te zijn geweest én de huid goed te hebben beschermd.

afspraak maken voor laserontharing Ipl vs laser

VERGOEDING VIA AANVULLENDE VERZEKERING!

Via de aanvullende verzekering ontvang je mogelijk een vergoeding. Meer weten? WhatsApp ons!