gratis huidananalyse

Intake + Huidanalyse

Wil jij jouw huid verbeteren en weet jij niet zo goed welke behandeling het beste bij jou past? Boek dan een kosteloos en vrijblijvend intakegesprek in met huidscan.

Vrijblijvend intakegesprek

Bij BodySilk Laser Clinic kun je terecht voor een vrijblijvend intakegesprek, om de mogelijkheden voor huidverbetering te bespreken. Tijdens het intakegesprek wordt er een huidscan gemaakt, om een kijkje te nemen in de diepere huidlagen. De huidtherapeuten en huidspecialisten bespreken tijdens de intake de analyse van de huidscan, waarna er vrijblijvend een passend huidadvies wordt gegeven. De huidanalyse inclusief huidscan is geheel kosteloos en vrijblijvend.

plan een huidbehandeling in bij bodysilk enschede

Voor de afspraak

We vragen je graag te komen naar de afspraak met een gereinigde huid, zonder aangebrachte huidproducten of make-up. Dit geeft de mogelijkheid om gelijk te starten met de huidanalyse. Een goede analyse geeft de meest optimale behandelrichting voor het succes van een huidbehandeling.

De huidanalyse

Voor de huidanalyse maken we gebruik van de Observ520. De Observ520 maakt 5 verschillende foto’s in diverse licht modi. Huidaandoeningen die middels deze diverse licht modi naar voren komen, zijn o.a. textuur, fijne lijntjes, pigmentatie, zonschade, roodheden, talgproductie, poriën, couperose, rosacea en ge(de)hydrateerde huid. Er worden foto’s gemaakt van het vooraanzicht en beiden zijaanzichten.

Het intakegesprek

De foto’s die genomen zijn tijdens de huidanalyse, worden tijdens het intakegesprek uitvoerig bekeken en besproken. Aan de hand van de huidanalyse en huidwensen, wordt er een passend behandeladvies opgesteld én een passend productadvies. Zo werken we samen aan het behalen van het door jou gewenste resultaat.

Uitgebreid intakegesprek

  • Eerlijk en gericht advies
  • Analyse van de huid op 5 verschillende niveaus
  • Op maat gemaakt huidadvies
  • Vaste behandelaar voor jouw huid
  • Voorkomen van toekomstige huidproblemen
  • Evaluatiemomenten om gericht te behandelen
vrijblijvend gesprek met één van onze huidtherapeuten

Kosten

Een intakegesprek met huidanalyse bij BodySilk Laser Clinic is geheel kosteloos en vrijblijvend. Gediplomeerde huidtherapeuten en huidspecialisten staan voor je klaar om eerlijk advies te geven over jouw huid, geschikte producten en effectieve behandelingen.

maak een afspraak voor een huid- of gezichtsbehandeling

Wil jij werken aan verbetering van jouw huid?

Neem vrijblijvend contact met ons op en plan jouw afspraak in!