Mee-eters (comedonen) behandelen

Mee-eters zijn te herkennen aan zwarte of witte stipjes in de huid. Meestal zitten deze op de neus, bij de neusvleugels of op het voorhoofd. Mee-eters worden ook wel ‘comedonen’ genoemd.

mee eters behandelen

Hoe ontstaan mee-eters?

Mee-eters ontstaan door verstoppingen van de talgklieruitvoergang en komen voor bij pubers en volwassenen. Door hormonale factoren (zoals de puberteit) kan de talgklierproductie overactief worden, waardoor de kans op verstoppingen worden vergroot. Bij volwassenen ontstaan mee-eters voornamelijk door het gebruik van (vette) cosmeticaproducten of de huid die niet goed gereinigd wordt.

Vergoeding acne behandeling

Mee-eters behandelen

Mee-eters kunnen we behandelen middels diverse behandelmogelijkheden. Een team huidtherapeuten en huidspecialisten staan voor je klaar om te helpen met jouw huidwens. Onderstaand staan de behandelmogelijkheden weergegeven.

Plan een afspraak met een vrijblijvende en kosteloze intake, zodat de huidtherapeut of huidspecialist samen met jou een geschikt behandelplan kunnen opstellen. Er is een vergoeding mogelijk indien je aanvullend verzekerd bent.

Thuisproducten

Eventueel kunnen er verzorgende thuisproducten van IMAGE Skincare of Toskani ingezet worden om de huid met mee-eters te verbeteren.

mee eters verwijderen met producten van Image Skincare