Grove poriën behandelen

Een porie is een opening van kliertjes van onze huid en is bij iedereen aanwezig. Bij sommige mensen zijn de poriën meer zichtbaar, doordat ze groter zijn.

grove poriën behandelen

Hoe ontstaat het?

Vaak komen grove poriën voor op de neus, wangen, kin en het voorhoofd. Poriën zijn nodig voor zweet- en talgafgifte, die essentieel zijn voor een goede bescherming en soepelheid van de huid. Grove poriën ontstaan doordat de poriewanden verstopt raken of verslappen. De overproductie van zweet- en talgafgifte, in combinatie met de dode huidcellen, kunnen de porie verstoppen wat kan leiden tot een vette huid. De porie vergroot en kan donker verkleuren door oxidatie. Factoren die ervoor zorgen dat je huid poriën kunnen vergroten, zijn roken, zonblootstelling, alcohol of verkeerde huidverzorgingsproducten.

wat te doen bij acne om dit minder zichtbaar te maken

Grove poriën behandelen

Voor grove poriën kunnen we een aantal behandelmogelijkheden toepassen. Een team huidtherapeuten en huidspecialisten staan voor je klaar om zorgt voor het realiseren van jouw huidwens. Onderstaand staan de behandelmogelijkheden weergegeven.

Plan een afspraak met een vrijblijvende en kosteloze intake, zodat jij door een huidtherapeut of huidspecialist geholpen wordt om een geschikt behandelplan op te stellen. Er is een vergoeding mogelijk indien je aanvullend verzekerd bent.

Thuisproducten

Naast de behandelingen, is het erg relevant om thuisproducten van IMAGE Skincare of Toskani in te zetten. Met de juiste thuisproducten voorkom en verhelp je verstopte poriën. Wil jij advies hebben over welke producten geschikt zijn? Ook hiervoor kun je een vrijblijvend productadvies inplannen. Onze huidtherapeuten zullen jou kosteloos adviseren.

Additioneel zou er gebruik gemaakt kunnen worden van de suppletie van Blend New Day, om vanuit binnenuit te werken om het huidprobleem minder zichtbaar te maken. Denk aan collageen, een vloeibaar supplement dat bestaat uit een unieke combinatie van ingrediënten die bijdragen aan een stevige huid en glanzend haar. Lees hier meer over de supplementen die wij aanbieden.