Welkom in
onze kliniek

Bij BodySilk Laser Clinic staat persoonlijke aandacht en kwaliteit altijd voorop. Wij vinden het belangrijk dat jij je op jouw gemak voelt. Om deze reden hanteren wij de onderstaande huisreglementen.

klantervaringen bodysilk huidkliniek enschede

Huisreglement omtrent afspraken

Op tijd aanwezig vóór de afspraak
Graag vragen wij klanten 5-10 minuten vóór de afspraak aanwezig te zijn. Ben je te laat voor de afspraak? Laat het ons graag tijdig weten. Wij zullen altijd kijken welke oplossing er geboden kan worden. Daarentegen kan BodySilk Laser Clinic klanten weigeren wanneer de eerste 10 minuten van de afspraak verstreken zijn en de klant nog niet aanwezig is. Deze weigering valt onder ‘niet tijdig geannuleerd’ en hier zijn additionele kosten aan verbonden zijn.

Annuleringen
Mocht je verhinderd zijn, ontvangen wij graag minimaal 48 uur van tevoren een berichtje/telefoontje om de afspraak te annuleren of verzetten, om annuleringskosten te voorkomen (uitzonderingen daargelaten, dit ter beoordeling van BodySilk Laser Clinic). Annuleringskosten bedragen 100% van de behandeling.
Ook bij een no-show zullen wij de volledige behandelprijs in rekening brengen.

Uitloop
Helaas kan het voorkomen dat de afspraak uitloopt. Wij zijn verantwoordelijk voor de privégevolgen van de klant voor de uitloop die door BodySilk Laser Clinic is veroorzaakt.

Algemene reglementen

Aansprakelijkheid
BodySilk Laser Clinic is niet aansprakelijk voor schade, verlies of diefstal van eigendommen van medewerkers, klanten of bezoekers. Wanneer de huisreglementen niet worden opgevolgd, kan dit leiden tot een waarschuwing of toegangsontzegging van de kliniek.

Diefstal en vandalisme
Er wordt aangifte gedaan bij diefstal en/of vandalisme. De politie zal dit verder overnemen en de pleger wordt overgedragen aan de politie. De kosten die gemaakt worden zullen verhaald worden op de pleger van de diefstal en/of het vandalisme.

Cameratoezicht
In de kliniek is cameratoezicht aanwezig.

Roken
Roken in de kliniek is verboden. Dit geldt ook voor elektrische sigaretten.

Alcohol, drugs en wapens
Het is niet toegestaan om onder invloed van alcohol en/of drugs de kliniek te betreden of te gebruiken in de kliniek. Het bezit van gevaarlijke voorwerpen en wapens is verboden in de kliniek.

Huisdieren
Het is niet toegestaan om huisdieren mee te nemen in de kliniek, bij uitzondering van een begeleidingshond. Bij deze uitzondering dient dit vooraf gecommuniceerd te worden met de kliniek.

uitleg behandelplan