pijnloos laserontharing op gevoelige plekken

Uitleg tarieven en pakketten

Kies je voor losse behandelingen of een pakket? Onderstaand staat meer informatie hierover. Daarbij kunnen sommige behandelingen vergoed worden door de zorgverzekeraar.

Onze pakketten

Bij BodySilk Laser Clinic kun je kiezen voor losse behandelingen of een pakket. Een pakket bestaat uit 6 behandeling. Deze optie is vaak een stuk voordeliger, waardoor dit de meest gekozen optie is.

Indien je voor een pakket kiest, dan kun je ervoor kiezen om het pakket in termijnen van 6 te betalen. Wil je het pakket in één keer betalen? Dat is uiteraard ook mogelijk. Van ons ontvang je 10% extra korting op het gehele pakket.

Neem vrijblijvend contact op met ons om de mogelijkheden te bespreken.

kies uit losse behandelingen of een pakket voor een huidbehandeling

Intakegesprek

Een intakegesprek is geheel kosteloos en vrijblijvend. Tijdens een proefbehandeling behandelen we één oksel gratis.

Alle tarieven

Oksels laseren

Eén van de populairste behandelingen bij BodySilk Laser Clinic. Nu voor slechts €30,- per behandeling.

Alle tarieven

Gezicht laseren

Losse behandelingen voor het gelaat zijn €159,- per behandeling, i.c.m. een pakket is de prijs €132,50 per behandeling.  Hierbij behandelen we het volledige gelaat. Behandel je dit deels, dan is de prijs ook lager. Deze behandeling kan mogelijk vergoed worden door de zorgverzekering.

Alle tarieven

Oksels + Bikini + Benen

We hebben diverse combinatiepakketten met extra voordeel. Zo betaal je voor de oksels, bikini groot (gehele schaamstreek) en gehele benen slechts € 341,50 per behandeling (bij afname van een pakket van 6 behandelingen). Let op: een pakket mag in 4 termijnen betaald worden.

Alle tarieven

Bovenlip / snor / kin

De prijs voor het laseren van de bovenlip/snor is €59,- per losse behandeling. Neem je een pakket af van 6 behandelingen, dan krijg je 1 behandeling gratis. Het pakket mag in 4 termijnen betaald worden.  Deze behandeling kan mogelijk vergoed worden door de zorgverzekering.

Alle tarieven

Rug laseren

De prijs voor het laseren van de rug is €199,- per losse behandeling. Kies je voor een pakket? Dan betaal je €165,80 per behandeling. Betaal je het pakket van 6 behandelingen in één keer, dan krijg je ook hier 10% extra korting op het pakket.

Alle tarieven

Voordelen pakket

De voordelen van het afsluiten van
een laserpakket bij BodySilk Laser Clinic:

  • 5+1 behandeling gratis (m.u.v. de oksels)
  • Pakket mag in 4 termijnen worden betaald
  • 10% korting als je het pakket één keer betaalt
  • Ook na jouw pakket behoud jij het voordeel van de pakketprijs
voordeel van een pakket behandeling

Vergoeding via aanvullende verzekering!

Via de aanvullende verzekering ontvang je mogelijk een vergoeding. Meer weten? WhatsApp ons!

Veelgestelde vragen

De prijs van laserontharen is afhankelijk van de grootte van het behandelgebied en de behandel locatie. Een intakegesprek met proefbehandeling is geheel kosteloos en vrijblijvend. Bekijk hier onze tarievenlijst.

BodySilk Laser Clinic biedt de mogelijkheid om de pakketten in 6 termijnen te betalen. De eerste 4 keer betaal je een termijn en de laatste 2 x hoef je niet te betalen. Wil je het pakket in één keer betalen? Dan ontvang je 10% extra korting op jouw laserpakket.

Ja, dat kan. BodySilk Laser Clinic is aangesloten bij de meeste verzekeringsmaatschappijen. Afhankelijk van jouw aanvullende verzekeringspakket kan je bepaalde behandelingen vergoed krijgen. Neem contact op met jouw zorgverzekeraar om de polisvoorwaarden op te vragen.

Nee, BodySilk Laser Clinic kan geen garantie geven. De reden hiervoor is het niet kunnen garanderen dat laserontharen werkt, gezien ieder persoon uniek. Laserontharen geeft effectieve, maar diverse resultaten waardoor wij geen garanties kunnen geven.

Gratis proefbehandeling?

Een intake en proefbehandeling is kosteloos en vrijblijvend. We behandelen dan 1 oksel gratis zodat je de behandeling kunt ervaren en het verschil kunt zien tussen beide oksels.