gezichtsbehandeling

Facials

Facials zijn gepersonaliseerde gezichtsbehandelingen die gericht zijn op huidverzorging en ontspanning. Wat deze behandeling bijzonder maakt, is dat het geschikt is voor alle huidtypes en veilig uit te voeren is tijdens zwangerschap en bij medicijngebruik.

Waarom een Facial?

Een facial is een gezichtsbehandeling die als doel heeft de huid een boost te geven en tegelijkertijd ontspanning te bieden. Onze gespecialiseerde schoonheidsspecialiste stemt de behandeling af op de specifieke huidwensen voor het beste resultaat. Zij kiest voor doelgerichte producten afhankelijk van de verschillende soorten huidtypes.
Lees meer

Dit kan bijvoorbeeld gericht zijn op het hydrateren en kalmeren van de huid of het herstellen van de huidbarrière. Hierbij wordt er ook een milde peeling toegepast voor het exfoliëren van het gezicht. Bovendien zorgt de behandelaar voor een ontspannen sfeer, zodat je echt een moment voor jezelf kunt ervaren. Hier kunnen heerlijke massages dan ook niet ontbreken tijdens deze skin treatment. De behandeling is ook ideaal om cadeau te geven, omdat deze geschikt is voor iedereen en altijd mooi resultaat biedt. 

Quick Relaxing Facial

€ 59,- (30 minuten)

 • Reiniging
 • Exfoliatie
 • Masker 
 • Dermal layering
 • Optioneel: minerale foundation

Relaxing Facial Deluxe

€ 85,- (60 minuten)

 • Reiniging
 • Exfoliatie
 • Verwijdering van onzuiverheden (indien nodig)
 • Ontspannende gezichtsmassage
 • Masker
 • Optioneel: hoofdmassage
 • Dermal layering
 • Optioneel: minerale foundation

Optioneel: Huidscan

€ 35,- (los bij te boeken)

Je kunt vooraf een intake plannen inclusief een huidscan om de diepere huidlagen te bekijken. Dit is niet inbegrepen bij de facial. Aan de hand van de huidanalyse en huidwensen, wordt er een passend behandeladvies opgesteld met productadvies. Lees meer…

Maak nu gemakkelijk online een afspraak!

Wij bieden ook cadeaubonnen aan, die we sierlijk inpakken. WhatsApp ons voor meer informatie!

Veelgestelde vragen

Ja, tijdens zwangerschap of het geven van borstvoeding kunnen we facials veilig uitvoeren. Bovendien is het een fijne en ontspannende ervaring, ook leuk om cadeau te geven aan (aanstaande) moeders. 

Ja, bij het gebruik van medicatie kunnen we veilig een facial uitvoeren. Dit heeft geen invloed op de inname van de medicijnen of op de huid.

Ja, je kunt een facial boeken vlak voor vertrek of na je vakantieperiode. We kunnen dan kiezen voor een zachte peel of voor een andere oplossing bij deze stap. De behandeling zorgt juist voor een mooie glow tijdens je vakantiedagen. Vergeet dit niet te vermelden bij de behandelaar en blijf altijd zonnebescherming gebruiken, zowel voor als na de behandeling.

Ja, laserontharing in combinatie met een facial is mogelijk. Het is echter belangrijk dat we hiervan op de hoogte zijn, zodat we de planning kunnen aanpassen indien nodig.

Thuisproducten

Naast de behandeling kan onze ervaren schoonheidsspecialiste advies geven over thuisproducten om het effect van de behandeling te behouden en jouw huid optimaal te verzorgen. Deze kunnen bijvoorbeeld ingezet worden voor anti aging, maar ook voor alle andere huidbehoeften. Door dagelijks goed voor je huid te zorgen, behaal je nog effectievere resultaten.

Bij ons in de kliniek werken ervaren behandelaars, waaronder huidtherapeuten die eerder ervaring hebben opgedaan in Amsterdam. Vraag hen gerust naar het uitgebreide aanbod van huidbehandelingen. BodySilk is dé juiste huidkliniek waar je met een huidscan en analyse van een huidtherapeut veel te weten kunt komen over je huid en de behoeften ervan.

Disclaimer: de facials vallen niet onder vergoedingen.