Maak afspraak

Bij BodySilk Laser Clinic bieden wij diverse behandelingen aan. Gaat het om (over)beharing, acne, littekens, pigmentstoornissen, roodheden en vaatjes, schimmelnagels, haaruitval, huidveroudering of om algehele huidverbetering? Onze ervaren specialisten kijken graag samen met u naar de oplossing.

Wij bieden altijd een vrijblijvend intake gesprek aan, waarin we graag informatie en advies geven. Onze specialist zal een passend en gericht behandelplan opstellen voor u. Een behandelplan bestaat uit een stappenplan om het optimale resultaat te bereiken. Het behandelplan kan bestaan uit 1 of meerdere behandelingen, een combinatie van behandelmethoden, productadvies voor thuisgebruik, tips en tricks en/of een duidelijke uitleg over het behandeltraject.

Tijdens een intake voor laserontharen bieden we een gratis proefbehandeling aan, waarbij één oksel wordt gelaserd. Bij de intake voor huidverbetering maken we vrijblijvend foto’s met de Observ huidscan, om de huidbehoefte nog beter in kaart te brengen. Op basis van de verleende informatie, de Observ huidanalyse en uw huidwensen, stellen we een passend behandelplan voor u op.

De behandelingen die we aanbieden:

0
    0
    Winkelamnd
    Winkelmand legenTerug naar Shop