fbpx
Maak afspraak

Wij bieden bij BodySilk Laser Clinic vele huid verbeterende behandelingen. Gaat het om een klein plekje of juist het gehele gelaat, klachten die al jaren bestaan of om algehele huidverbetering? Onze ervaren specialisten kijken graag samen met u naar de oplossing.

Stoort u zich al lange tijd aan dat ene plekje of wilt u weten hoe u uw huid (preventief) kunt verbeteren? Wij bieden vrijblijvend een intake gesprek aan waarin klachten en verwachtingen naar voren worden gebracht. Door onze jaren lange ervaring kunnen we met onze blote oog al zien wat voor huid u heeft, maar door middel van de Observ huidscan doen we een extra skin check om te bepalen waar de probleemzones liggen. Met de Observ is het mogelijk om met 6 verschillende filters uw huid nauwkeurig te analyseren. Op basis van huidanalyse stellen we een behandelplan voor u op. In alle gevallen geldt dat het intake gesprek kosteloos en vrijblijvend is.

Onze specialist zal een passend behandelplan voor u opstellen. Een behandelplan bestaat uit een stappenplan waarbij u op een zo effectief mogelijke manier resultaat kunt bereiken. Dit kan bestaan uit 1 behandeling of meerdere behandelingen, een combinatie van behandelmethoden, een productadvies voor thuisgebruik, tips en trics en een duidelijke uitleg over het behandeltraject.

 

Gratis verzending vanaf € 60 met gratis miniatuur
+
0
    0
    Winkelamnd
    Winkelmand legenTerug naar Shop