Lynn’s beautylab
met o.a. after lipo massage

Vanaf 2022 werken wij samen met Lynn’s beautylab, die gevestigd zijn bij BodySilk Laser Clinic. Bij Lynn’s beautylab kun je terecht voor after lipo massages, striae behandeling en brazilian body shaping.

cellulite behandeling enschede

After Lipo Massage & Cellulite

After Lipo Massage
Een After Lipo Massage, oftewel een postoperatieve massage, is een massage die uitgevoerd wordt na een chirurgische ingreep, zoals een buikwandcorrectie, liposuctie, armlift of BBL. Hoeveel massages je nodig hebt is afhankelijk van hoeveel vocht je vasthoudt. Dit is afhankelijk van je herstel, de een hersteld namelijk sneller als de ander. Dit word allemaal besproken tijdens de intake.

Lees meer

Cellulite
Cellulite, ook wel sinaasappelhuid genoemd, ontstaat wanneer het aantal vetcellen in het onderhuidse bindweefsel toeneemt waardoor een vernauwing van de bloedvaten wordt veroorzaakt. Door een slechte bloedcirculatie en een verstoorde vochtafvoer kunnen vet, afvalstoffen en vocht steeds moeilijker worden afgevoerd. Hierdoor verhardt het bindweefsel en ontstaat er een bobbelige huid die bovendien putjes vertoont, de zogenaamde sinaasappelhuid. Cellulite komt vooral voor op de billen en de bovenbenen, maar in sommige gevallen ook op de buik of zelfs de bovenarmen. Bij Lynn’s beautylab in Enschede wordt cellulite behandeld met vacuümtherapie in combinatie met maderotherapie en bindweefselmassage. Deze combinatie zorgt er voor dat je sneller van je cellulite af komt.

De kosten van de behandelingen zijn € 65 per behandeling.

 

Over Lynn’s beautylab:

Lynnsbeautylab staat voor Liza Yousef en Nienke Nguyen, onze initialen vast aan elkaar. Naast medische opleidingen bleef de fascinatie in de beautybranche altijd aanwezig. Daarom hebben we besloten om een ommekeer te maken en opleidingen te volgen!

Wij behandelen cellulite met een zelf samengestelde techniek, die ervoor zorgt dat je snel van je cellulite af bent. Tegelijkertijd zijn we toch een deel medisch gebleven en geven wij after lipo massage, deze massages zijn noodzakelijk na een liposuctie en buikwand correctie. Je kunt ook terecht bij ons voor een striae behandeling en  brazilian body shaping, hierbij breken we vet af en kunnen we uw figuur shapen.

Na een liposuctie-ingreep is het belangrijk om de juiste aftercare te ontvangen om het beste resultaat te bereiken. Bij BodySilk Enschede begrijpen we hoe belangrijk dit is voor het genezingsproces. Daarom bieden we gespecialiseerde behandelingen aan, zoals manuele lymfedrainage en lipomassage, om overtollige zwellingen, blauwe plekken en overtollig vocht te verminderen.

 

after lipo bij Lynn's beautylab

Behandelingen

  • After Lipo Massage
  • Cellulite
  • Brazialian Body Shaping
  • Brazilian Buttlift

 

 

after lipo massage in enschede

Veelgestelde vragen

Omdat het overtollige vocht en de zwellingen niet alleen ongemak kunnen veroorzaken, maar ook het eindresultaat van de operatie kunnen beïnvloeden. Het juiste nazorgprogramma, uitgevoerd door ervaren professionals, kan ervoor zorgen dat je snel herstelt, zonder veel pijn en met zo min mogelijk blauwe plekken.

Bij BodySilk Enschede hebben we de expertise en ervaring om je door het genezingsproces te begeleiden, zodat je het beste resultaat krijgt na je liposuctie-ingreep. Onze aftercare is van het hoogste niveau, en we staan klaar om je te helpen om weer goed in je vel te zitten, zonder overtollige zwellingen of plekken. Neem contact met ons op voor meer informatie over hoe we je kunnen ondersteunen bij je herstel en het bereiken van het beste eindresultaat voor jou.

Manuele lymfedrainage is een van de technieken die wordt uitgevoerd door onze ervaren professionals. Deze zachte, manuele techniek stimuleert het lymfestelsel om overtollig vocht en toxines uit het lichaam te verwijderen, waardoor zwellingen en blauwe plekken verminderen. Het is geen pijnlijke procedure en draagt bij aan een sneller genezingsproces na de operatie.

De kosten van de behandelingen zijn € 65 per behandeling.

Cellulite & Madero therapie

Madero(hout)therapie is een holistische massagetechniek met speciaal ontworpen houten elementen in verschillende maten en vormen. Elke houten tool is specifiek gemaakt voor een bepaald deel van het lichaam. De behandeling stimuleert het lymfatische drainagesysteem van het lichaam, waardoor giftige stoffen in het lichaam worden afgebroken en je metabolisme wordt versneld.

We beginnen met de heatbelt, die gebruiken we om het lymfestelsel, de spijsvertering en stofwisseling te stimuleren zodat harde vetophopingen of hardnekkig vet zachter word. Wij kunnen dan makkelijker je figuur shapen/definiëren. Met de houten tools breken wij het vet en voeren wij dat af naar de lymfeklieren. Doordat je met de therapie specifieke delen van het lichaam kunt aanpakken, zoals benen, dijen, buik, en taille, is deze therapie zeer geschikt om lichaamscontouren te accentueren en te stroomlijnen. Deze behandeling gebruiken wij ook bij de after lipo massage in een gevorderd stadium.