Spider Naevus

Spider naevus, zoals de naam al een beetje doet vermoeden, is een rood spinachtig vlekje op de huid. Vaak is er midden in het vlekje veel roodheid aanwezig met dunne uitwaaiering van bloedvaatjes.

spider naevus verwijderen

Hoe ontstaat het?

Spider naevi is een bekende huidaandoening die we regelmatig behandelen. Hoe de spider naevi precies ontstaan, is nog onduidelijk. Wel is bekend dat de bloedvaatjes in de huid uitgezet zijn, mogelijk door druk vanuit onder de huid. Deze uitgezette bloedvaatjes zijn niet meer functioneel voor de huid en kunnen veilig behandeld worden. Spider naevi zien we vaak in het gezicht, de hals, nek, handruggen en onderarmen.

vaatjes laseren enschede

Spider naevi behandelen

Spider naevi kunnen we behandelen middels diverse behandelmogelijkheden. Een team huidtherapeuten en huidspecialisten staan voor je klaar om te helpen met jouw huidwens. Onderstaand staan de behandelmogelijkheden weergegeven met de Stellar M22 IPL vaatlaser en de SpotAway Plus.

Plan een afspraak met een vrijblijvende en kosteloze intake, zodat de huidtherapeut of huidspecialist samen met jou een geschikt behandelplan kunnen opstellen. Er is een vergoeding mogelijk indien je aanvullend verzekerd bent.