HydraFacial voor mannen

HydraFacial behandeling

Een HydraFacial behandeling

De HydraFacial kan het hele jaar door uitgevoerd worden. Zorg altijd voor een goede bescherming met minimaal SPF 30.

De behandeling en het resultaat

De HydraFacial behandeling kan ingezet worden om de huid effectief te reinigen, dode huidcellen te verwijderen, werkzame stoffen aan te brengen en de huidconditie op peil te houden. De standaard behandeling bestaat uit 3 stappen, waarbij de huid daarna een intense glow krijgt.

Lees meer

Wat kan je verwachten?
Wat zijn de resultaten die de HydraFacial™ behandeling voor jouw huid kan bieden? Je ziet vaak dat de zwarte puntjes (zogenoemde “blackheads” ofwel “comedonen”) uit de huid worden gezogen. Daarnaast wordt de huid intensief gehydrateerd. Na de behandeling krijgt de huid een intense glow door de hydratatie en actieve stoffen die op de huid zijn aangebracht! Herhaaldelijke behandelingen helpen om de gezondheid van de huid te herstellen. Direct na de behandeling kan je zien wat er van de huid is afgekomen. In deze zogeheten ‘tank’ (glazen opvangbak) zitten dode huidcellen, mee-eters en afvalstoffen en andere viezigheid.
Eventuele roodheid kan tot enkele uren aanhouden en in enkele gevallen kan er een lichte schilfering ontstaan.

Goed om te weten
Goed te weten; ook een hydrafacial behandeling is geschikt voor tijdens de zomer en kan dus worden geboekt bij ons in deze periode. Het is niet mogelijk om de behandeling tijdens de zwangerschap uit te voeren.

hydrafacial behandeling voor dames en heren

1. Reiniging van de huid + Peeling

Zachte reiniging van de huid en een milde exfoliatie, middels een gepatenteerd zuigapparaat. Na het reinigen wordt er een peeling toegepast. De peeling omvat zuren die de huid exfoliëren en de dode huidcellen verwijderen.

2. Uitzuigen van viezigheid + Hydratatie

Verwijderen van onzuiverheden uit de huid met een pijnloze zuigkracht van het gepatenteerde zuigapparaat. De intense zuigkracht maakt het hardnekkige vuil los, zoals zichtbare poriën. Ook dode huidcellen en talg worden goed verwijderd, om toekomstige vorming van acne te voorkomen. De huid zal zachter en egaler aanvoelen.

3. Insluizing werkstoffen + Bescherming

In de laatste stap wordt er een krachtig serum toegepast. Dit serum zit boordevol met antioxidanten (zoals vitamine C) en hyaluronzuur. Deze combinatie zorgt voor een goede vochtbalans en herstel van de huid. Wil je werken aan een specifiek huidprobleem? Kies dan voor de HydraFacial Deluxe Plus en pas de serum aan op jouw huidprobleem.

De behandeling
is in te zetten bij:

 • Fijne lijntjes
 • Rimpels
 • Oneffenheden en onzuiverheden
 • Acne littekens
 • Doffe en droge huid
 • Zichtbare poriën
hydrafacial behandeling bij bodysilk

HydraFacial resultaten

HydraFacial resultaten HydraFacial resultaten
HydraFacial resultaten HydraFacial resultaten

Kosten HydraFacial™

De HydraFacial™ behandeling kan samengesteld worden o.b.v. jouw huidconditie en wensen. Hieronder staan de prijzen voor de verschillende HydraFacial™behandelingen:.

 • HydraFacial Signature:           € 135,-
 • HydraFacial Deluxe Plus:       € 175,-
 • HydraFacal Platinum Plus:     € 210,-

Voor het mooiste resultaat adviseren wij de behandeling in kuurverband in te zettten.

 

maak een afspraak bij bodysilk

Vergoeding via aanvullende verzekering!

Via de aanvullende verzekering ontvang je mogelijk een vergoeding. Meer weten? WhatsApp ons!

Veelgestelde vragen

De Signature behandeling is de basisbehandeling van de HydraFacial. Deze stappen bestaan uit 3 onderdelen: reiniging van de huid, uitzuigen van viezigheid in de huid en het insluizen van actieve werkstoffen in de huid. De huidconditie wordt in optimale vorm gebracht binnen 30 minuten. De huid wordt verbeterd en krijgt een stralende gloed!

De Deluxe Plus behandeling is een uitgebreidere behandeling dan de Signature behandeling. Dezelfde stappen worden toegepast, waarbij het verschil met name gemaakt wordt door specifieke huidproblemen aan te pakken. Om de huidproblematiek aan te pakken, wordt er een passende booster ingezet zoals: de Dermabuilder boost, de Protec Plus booster, de Regen GFTM of de Nassif MDTM .

Naast het inzetten van een booster, wordt er ook gewerkt met blauw LED-licht therapie, die een belangrijke rol spelen bij het doden van bacteriën die o.a. acne kunnen veroorzaken. Daarnaast brengen we een masker aan die past bij jouw huidconditie.

 

In de laatste stap van de HydraFacial Deluxe Plus behandeling wordt er een krachtig serum toegepast. Dit serum bevat boordevol antioxidanten (zoals vitamine C) en hyaluronzuur. Deze combinatie zorgt voor een goede vochtbalans en herstel van de huid. De boosters die wij gebruiken zijn:

 • Dermabuilder boost: minimaliseert tekenen van veroudering en geeft de huid een boost
 • Glysal boost: minimaliseert onzuiverheden in de poriën en verbetert oppervlakkige acnelittekens
 • Britenol boost: minimaliseert donkere vlekken en hyperpigmentatie voor een egalere teint.
 • Protec Plus: hydrateert en vermindert zichtbare tekenen van roodheid
 • Regen GFTM: Regenertieve peptides bootsen groeifactoren na om de productie van collageen en elastine te stimuleren
 • Nassif MDTM: Hydrateert de huid, herstelt, verjongt en beschermt.

Tijdens de behandeling wordt er gebruik gemaakt van verschillende zuren en hoge percentages werkstoffen. Omdat er onvoldoende wetenschappelijk onderzoek is gedaan tijdens een zwangerschap voeren wij deze behandeling in principe niet uit als je zwanger bent.
Wel kan de behandeling uitgevoerd worden als we de stap met de peeling achterwege laten.

Hydratatie is de basis van een gezonde en stralende huid. Het is klinisch bewezen dat een geïrriteerde huid tekenen van (vroegtijdige) huidveroudering kan verergeren. Door de HydraFacial™ behandeling wordt de huid optimaal gereinigd en worden toekomstige irritaties in de huid verminderd.

De gloed op de huid van het antioxidanten serum en/of de desbetreffende booster zal ongeveer 1 week aanhouden. Dit geldt ook voor de hydratatie in de huid. Door middel van de juiste thuisproducten kun je de resultaten verlengen en ervoor zorgen dat jouw huid die heldere uitstraling behoud.

Nee, de HydraFacial™ behandeling is pijnloos. De HydraFacial™ wordt door veel cliënten als een comfortabele behandeling ervaren. Het is mogelijk dat je een licht prikkend gevoel voelt bij het toepassen van de peeling. Deze peeling bestaat namelijk uit zachte zuren (glycolzuur en salicylzuur). Deze ingrediënten zorgen ervoor dat de poriën geopend worden en hierdoor kan dus een prikkend gevoel op de huid ontstaan. Echter verschilt dit per persoon.

Keuze tussen Deluxe Plus of Platinum Plus

Deluxe Plus
De basisbehandeling bestaat uit 3 onderdelen: reiniging van de huid, uitzuigen van viezigheid in de huid en het insluizen van actieve werkstoffen in de huid. De DeluxePlus behandeling is een uitgebreidere behandeling waarbij we specifieke huidproblemen aan pakken. Om de huidproblematiek aan te pakken, wordt er een passende booster ingezet, waarbij er keuze gemaakt kan worden tussen de:

Lees meer

 • Dermabuilder boost: minimaliseert tekenen van veroudering en geeft de huid een boost
 • Glysal boost: minimaliseert onzuiverheden in de poriën en verbetert oppervlakkige acnelittekens
 • Britenol boost: minimaliseert donkere vlekken en hyperpigmentatie voor een egalere teint.
 • Protec Plus: hydrateert en vermindert zichtbare tekenen van roodheid
 • Regen GFTM: Regenertieve peptides bootsen groeifactoren na om de productie van collageen en elastine te stimuleren
 • Nassif MDTM: Hydrateert de huid, herstelt, verjongt en beschermt.

Naast het inzetten van deze booster, wordt er ook gewerkt met blauw LED-licht therapie, die een belangrijke rol spelen bij het doden van bacteriën die o.a. acne kunnen veroorzaken. Daarnaast brengen we een masker aan die past bij jouw huidconditie.

PlatinumPlus
Met het Platinum behandelplan profiteer je van de ultieme HydraFacialTM behandeling die we aanbieden bij BodySilk Laser Clinic. Tijdens deze behandeling worden afvalstoffen in het lichaam uit het lichaam verwijderd, door middel van lymfedrainage. Overtollig lymfevocht wordt sneller en beter afgevoerd. Na de lymfedrainage wordt de huid gereinigd en wordt er een peeling en een premium booster toegepast, zoals bij de Deluxe Plus behandeling.

Lees meer

De Platinum behandeling wordt afgesloten met infrarood of blauw LED-licht therapie. Infrarood licht helpt om zichtbare tekenen zoals fijne lijntjes, rimpels en verslappingen te verminderen. Blauw LED-licht kan ingezet worden om puistjes en acne te bestrijden.

Extra opties ter uitbreiding van de behandeling

De HydraFacialTM behandeling kan uitgebreid worden met een zogenoemde “eye perk” of “lip perk”. Deze perks zijn een toevoeging op de behandeling en dienen als extra hydratatie tijdens de behandeling. In de onderstaande video zie je de lip perk behandeling.