SkinPen

De SkinPen is een medische microneedling apparaat waarmee we het gezicht en het lichaam kunnen behandelen. Met de komst van de SkinPen is microneedling veiliger, preciezer en doeltreffender dan ooit tevoren.

Hoe werkt microneedling?

Microneedling is een behandeling waarbij er op een gecontroleerde wijze doelgericht kleine gaatjes in de huid worden gemaakt, door middel van zeer fijne naaldjes van chirurgisch staal.
Lees meer


De huid wordt op deze wijze aangezet tot het maken van collageen (verstevigende cellen) en elastine (flexibiliteit). Deze huideigen stoffen werken aan het genezingsproces in de huid, die ervoor zal zorgen dat de huidindicaties (denk aan huidveroudering, (acne)littekens en pigmentvlekken) worden verminderd en de huid wordt verbeterd. Lees meer op deze pagina.

Met de SkinPen kunnen we medische microneedling behandelingen uitvoeren. Met de komst van de SkinPen is microneedling veiliger, preciezer en doeltreffender dan ooit tevoren.

Voordelen van de SkinPen

  • Geschikt voor alle huidtypen
  • Behandelingen kunnen het hele jaar door ingezet worden
  • FDA goedgekeurd (dus voldoet aan strenge Amerikaanse veiligheids- en gebruikseisen)
  • Medische CE klasse 2a (dus voldoet aan strenge Europese veiligheids- en gebruikseisen)
  • ISO13485 certificaat (de fabrikant van de SkinPen heeft een beproefd kwaliteitssysteem op de organisatie)
  • Getest en gevalideerd in laboratoria om het risico op kruisbesmetting te voorkomen

 

skinpen maak afspraak

VERGOEDING VIA AANVULLENDE VERZEKERING!

Via de aanvullende verzekering ontvang je mogelijk een vergoeding. Meer weten? WhatsApp ons!

Effect na de behandeling

Over het algemeen kan de huid na een SkinPen behandeling een beetje rood en gezwollen zijn, vergelijkbaar met een milde zonnebrand. Dit is normaal en zou binnen een paar dagen moeten verdwijnen. Naarmate de huid geneest en vernieuwt, kunt u een verbetering zien in de textuur, kleur en algehele uitstraling van de huid. Het aantal benodigde behandelingen kan variëren afhankelijk van uw huidconditie en uw persoonlijke doelen, maar over het algemeen worden meerdere behandelingen aanbevolen voor het beste resultaat.

Onze huidtherapeut zal je na de behandeling instructies geven over hoe je jouw huid kunt verzorgen om de beste resultaten te behalen. Dit kan onder meer bestaan uit het vermijden van make-up, het beschermen van de huid tegen de zon en het hydrateren van de huid met speciale producten.