Microneedling litteken of huid behandeling

Zoek je een effectieve en bewezen behandeling voor huidverbetering? Microneedling is een behandeling die je bij BodySilk Laserclinic kunt laten doen voor het vernieuwen en te zuiveren van je huidcellen voor een flinke huidverjonging. Maar ook acne littekens en fijne lijntjes verminderen kan het resultaat zijn van Microneedling .

medische microneedling - needling gezicht in Enschede

Wat is een microneedling behandeling?

Bij BodySilk Laserclinic maken we gebruik van de nieuwste apparatuur om op een hele gecontroleerde manier dankzij minuscule naaldjes gaatjes geprikt in je huid. Door het prikken met deze steriele naaldjes zorgen we er namelijk tijdens de behandeling voor dat het natuurlijke herstelproces van de huid wordt geactiveerd. Na de behandeling gaat je huid die super kleine gaatjes herstellen en dat zal de aanmaak van collageen en elastine stimuleren. De behandeling wordt in sommige gevallen ook vergoed afhankelijk van je aanvullende vergoeding.

100% veilig in onze kliniek

We werken bij BodySilk uitsluitend met gediplomeerd personeel die bevoegd en getraind zijn om een microneedling behandeling uit te voeren. Bovendien krijgen onze patiënten de beste behandeling door het gebruik van de meest geavanceerde apparatuur in de markt.  Ook is het goed om te weten dat wij in bezit zijn an de zeer veilige en medisch goedgekeurde SkinPen. Deze garandeert vaste bewaakt continu de naalddiepte voor optimale veiligheid.

lynn

Microneedling voor een litteken

Wat microneedling kan doen om huidverjonging te realiseren, kan ook toegepast worden om littekens te verminderen. Dit kunnen we op twee manieren toepassen. Littekens kunnen op de huid liggen of in de huid ‘verzonken’ zijn. De oppervlakkige litteken is ontstaan doordat er teveel weefsel is aangemaakt waardoor dit op de huid komt te liggen. Met Microneedling trekken we dit oude weefsel los met de piepkleine naaldjes. Bij de diepliggende littekens werkt Microneedling juist bevorderend door de aanmaak van collageen. Door het kapot maken van oud weefsel en nieuw weefsel groei te stimuleren kunnen we de litteken weer op gelijk niveau krijgen met de huid.

microneedling behandeling enschede

Weten of je behandeling vergoed wordt?

Stel je vraag aan onze medewerkers of stuur direct een WhatsApp!

Mogelijke huidreacties

  • Tot 24 uur na de behandeling kan het gebied op je de huid rood zijn of bloedpuntjes en lichte zwelling van de huid aanwezig zijn.
  • 1-2 dagen na de behandeling kan er nog steeds lichte roodheid zijn, kleine bloedpuntjes, lichte jeuk en een droog of strak gevoel.
  • 2-3 dagen na de behandeling verdwijnen de bloedpuntjes en heb je verminderde jeuk en lichte schilfering.
  • 3-4 dagen na de behandeling mogelijk last van droge huid.
  • 4-5 dagen na de behandeling is je huid volledig hersteld.

We nodigen je van harte uit in onze kliniek zodat we kunnen kijken hoeveel behandelingen nodig zijn én of het ook geschikt voor je is.

Na een behandeling kunnen onze medewerkers je adviseren bij aanschaf van een serum of huidcrèmes die het beste te gebruiken is voor een mooiere en snellere herstel van de huid. Bezoek onze salon voor producten die je zelf kunt kopen!