Mesogun

Mesotherapie werkt middels een techniek waarbij de Mesogun de huid met naaldprikken stimuleert en werkzame stoffen in de huid worden aangebracht. De huid wordt verbeterd en langdurig gehydrateerd.

meson gun behandeling of mesotherapie

Hoe werkt de mesogun?

De Mesogun geeft werkzame stoffen af, net in de eerste lagen van de huid. De werkzame stoffen zorgen voor een verbetering van de huid, vermindering van pigmentvlekjes, rimpels en helpt met het indammen van (zon)schade. De huid krijgt hierdoor een directe boost, waardoor de aanmaak van collageen- en elastine wordt gestimuleerd. Mesotherapie is een unieke en veilige behandeling waarbij we met hoge precisie de cocktail van actieve werkstoffen de huid in sluizen.

Behandelmogelijkheden

Skinbooster

Heb je last van een droge, doffe huid en heeft je huid een hydratatieboost nodig? De Skinbooster behandeling geeft de huid een gezonde, mooie glow en werkt op zichtbare huidverbetering. Dit resulteert in een jeugdige en frisse uitstraling! Klik hier om verder te lezen.

 

Hairbooster

Heb je last van haarverlies, dunner wordend haar of wil jij nieuwe haargroei stimuleren? De Hairbooster zorgt voor een verbetering van de hoofdhuid en de haren worden vitaler en gezonder, wat resulteert in het verlengen van de  levensduur van de haren en de haren langer kunnen groeien. Klik hier om verder te lezen.

mesotherapie enschede

BENIEUWD NAAR DE MESOGUN BEHANDELING?

Neem vrijblijvend contact met ons op en plan jouw afspraak in!