hairbooster voor mannen

Mesotherapie haaruitval

Heb jij last van haarverlies, dunner wordend haar of wil jij nieuwe haargroei stimuleren? Dan is de Mesogun Hairbooster een behandeling voor jou. Dankzij deze behandeling worden de haren vitaler en gezonder en wordt de levensduur verlengt waardoor haren langer kunnen groeien.

De Hairbooster

Onze huid heeft een goede, sterke barrière, waarbij het soms lastig is om actieve ingrediënten in de huid af te geven. Mesotherapie biedt hierbij de perfecte oplossing. Werkzame stoffen worden door middel van een Mesogun afgegeven, doordat een klein naaldje de werkstoffen dieper afgeeft in de huid. Door het insluizen van deze werkstoffen, en ze op de juiste plek in de huid af te geven, ontstaat er een stimulatie van binnenuit en worden de haren aangezet tot groei.
De hair booster behandeling kan worden ingezet tegen haarverlies, bij dunner wordend haar, en om nieuwe haargroei te stimuleren. De haren worden vitaler en gezonder en de levensduur wordt verlengt waardoor haren langer kunnen groeien.

Mesotherapie tegen haaruitval

Voor de behandeling

Voorafgaand aan de behandeling bieden we jou een vrijblijvend intakegesprek en bespreken we de mogelijkheden en kosten.

Tijdens de behandeling

De huid wordt gereinigd en voorbereid op de Mesogun behandeling. Door middel van kleine prikjes in de huid wordt de hoofdhuid behandeld. Er kan een prikkend gevoel ervaren worden en na de behandeling kan de huid wat warm of strak aanvoelen. Er wordt nabehandeld met een passende crème

Na de behandeling

De huid kan na de behandeling wat rood zijn, er kan wat zwelling optreden of er kunnen blauwe plekjes ontstaan. Ook kan de huid nog wat gevoelig aanvoelen.

Indicaties

De behandeling kan goed ingezet worden voor:

  • Haarverlies
  • Dunne haren
  • Kale plekken op de hoofdhuid
  • Stimulatie voor haargroei

 

grove poriën behandelen

Wat kost een Mesotherapie haaruitval behandeling?

Het mooiste resultaat is te behalen wanneer mesotherapie in kuurverband wordt ingezet. Afhankelijk van het te behandelen gebied worden de aantal behandelingen en tijdsinterval met de behandelaar besproken.
Een losse behandeling kost € 150. Een kuur van 8 Hair boosters kost €995,-. Hierbij ontvang je een gratis Toskani Anti-Hair Loss Lotion t.w.v. €40,-.

mesotherapie haar voor en na

Meer weten?

De behandeling is geschikt voor zowel mannen als vrouwen! Wil je meer weten? Neem dan gerust contact op met ons!

Het resultaat van hairbooster

De huid krijgt hierdoor een directe boost, waardoor de aanmaak van collageen (eiwit ter versteviging van de huid) wordt gestimuleerd om de huid te optimaliseren. Het is een unieke en veilige behandeling waarbij we met hoge precisie de cocktail van actieve werkstoffen de huid in sluizen.

Goed te weten: de Mesogun kunnen wij ook inzetten ter verbetering van de huid. Wil je meer lezen? Klik hier.

haaruitval behandelen bij mannen