Skinbooster behandeling

Skinbooster behandeling

Heb je last van een droge, doffe huid en heeft je huid een hydratatieboost van hyaluronzuur nodig? De Skinbooster behandeling zorgt voor een zichtbare huidverbetering, waarbij de huid weer zijn gezonde, mooie glow terugkrijgt. Dit resulteert in een jeugdige en frisse uitstraling!

Goed te weten: Deze behandeling kan het hele jaar door uitgevoerd worden. Zorg altijd voor een goede bescherming met minimaal SPF 30.

De Skinbooster

Onze huid heeft een goede, sterke barrière, waarbij het soms lastig is om actieve ingrediënten in de huid af te geven. Een behandeling met Mesotherapie biedt hierbij de perfecte oplossing. Werkzame stoffen worden door middel van een MesoGun afgegeven, doordat een klein naaldje de werkstoffen dieper afgeeft in de huid. Door het insluizen van deze werkstoffen, en ze op de juiste plek in de huid af te geven, ontstaat er een stimulatie van binnenuit op de collageen aanmaak. Daarnaast zorgen de werkzame stoffen ervoor dat de huid verbetert en langdurig gehydrateerd wordt.

Lees meer

Waar kan deze behandeling voor worden ingezet?

De skin booster behandeling is geschikt voor de algehele verbetering van de huid, het decolleté, pigmentvlekjes, vermindering van littekens, rimpels, fijne lijntjes, huidverslapping of zonschade.

Het resultaat van de behandeling met Skinbooster

De huid krijgt hierdoor een optimaal en directe boost, waardoor de aanmaak van collageen (eiwit ter versteviging van de huid) wordt gestimuleerd om de huid te optimaliseren. Het is een unieke en veilige behandeling waarbij we met hoge precisie de cocktail van actieve werkstoffen de huid in sluizen.

Goed te weten: de Mesogun kan ook ingezet worden ter bevordering van de haargroei. Wil je meer lezen? Klik hier.

skinbooster met mesogun

De intake

Is dit jouw eerste huidverbeterende behandeling bij ons? Dan bieden we je eerst een gratis en vrijblijvend intakegesprek. Tijdens het intakegesprek wordt er een GRATIS huidscan gemaakt, om een kijkje te nemen in de diepere huidlagen. De huidtherapeuten en huidspecialisten zullen tijdens dit intakegesprek met Skinboosters bekijken welke geschikt zijn voor jouw huid en maken een behandelplan voor jou.

De behandeling

De huid wordt gereinigd en voorbereid op de Mesogun behandeling. Door middel van kleine prikjes in de huid wordt het gezicht behandeld. Het is een unieke en veilige behandeling waarbij we met hoge precisie de cocktail van actieve werkstoffen de huid in sluizen. Er kan een prikkend gevoel ervaren worden en na de behandeling kan de huid wat warm of strak aanvoelen.

Na de behandeling

De huid krijgt hierdoor een directe boost, waardoor de aanmaak van collageen (eiwit ter versteviging van de huid) wordt gestimuleerd om de huid te optimaliseren. De huid kan na de behandeling wat rood zijn, er kan wat zwelling optreden of er kunnen blauwe plekjes ontstaan. Ook kan de huid nog wat gevoelig aanvoelen. Deze huidreactie kan maximaal 2 dagen aanhouden.

Indicaties

  • Algehele verbetering van de huid
  • Doffe, droge huid door ouder worden
  • Pigmentvlekken
  • Littekens
  • Rimpels en (fijne) lijntjes
  • Huidverslapping
  • Zonschade
skinbooster huidbehandeling

Wat kost de Skinbooster behandeling?

De prijs voor een Skinbooster behandeling bedraagt:

  • Nu voor € 99 i.p.v. €135,- per behandeling (alleen geldig voor behandelingen in september)

Voor het beste en mooiste resultaat adviseren wij de behandeling in kuurverband in te zetten. Bespreek samen met een behandelaar het te behandelen gebied en de huidwens.

huidtherapie met de mesogun

Benieuwd naar de Skinbooster behandeling?

Neem vrijblijvend contact met ons op en plan jouw afspraak in!