m22 resurfx laser apparaat bij bodysilk

ResurFX fractionele laser

Heb je last van rimpels, fijne lijntjes, acne littekens, zonschade of verkleuringen van de huid? Dan is de ResurFX laser behandeling een ideale behandeling om jouw huidwensen aan te pakken. De ResurFX fractionele laser stimuleert de aanmaak van nieuw collageen in de huid. Dit zorgt ervoor dat de huid van binnenuit wordt hersteld, waardoor de huid zich vernieuwt en verstevigt.

De behandeling

Heb je last van rimpels, fijne lijntjes, littekens, zonschade of verkleuringen van de huid? Dan is de ResurFX behandeling een ideale behandeling om jouw huidwensen aan te pakken. De laser wordt ingezet om de huid te herstellen en vernieuwen, zonder schade aan de huid te brengen. Hierdoor heeft de behandeling een minimale downtime, zodat je na de behandeling dagelijkse werkzaamheden weer kan oppakken.

Lees meer

De ResurFX fractionele laser stimuleert de productie van collageen (verstevigende eiwitten) in de diepere huidlagen. Dit zorgt ervoor dat de huid van binnenuit wordt hersteld, waardoor de huid zich vernieuwt en verstevigt. De gevoelswaarneming van de behandeling is te vergelijken met een warm prikkend gevoel, die na enkele seconden verdwijnen. De behandeling duurt gemiddeld 15-30 minuten.

lichaamsbehandeling met laser apparaat

Voor de behandeling

Voorafgaand aan de behandeling met de ResurFX™ fractionele laser plannen we een vrijblijvend intakegesprek.

De behandeling

De ResurFX fractionele laser stimuleert de productie van nieuw collageen (verstevigende eiwitten) in de huid. Dit zorgt ervoor dat de huid van binnenuit wordt hersteld, waardoor de huid zich vernieuwt en verstevigt. De gevoelswaarneming van de behandeling is te vergelijken met een warm prikkend gevoel, die na enkele seconden verdwijnen. De behandeling duurt gemiddeld 15-30 minuten.

Na de behandeling

Gelijk na de behandeling kan er roodheid en zwelling optreden. De zwelling neemt binnen enkele uren af en de roodheid verdwijnt vaak binnen 1-2 dagen. Het is belangrijk om warmte te vermijden 24 uur na de behandeling (zoals een warme douche, extreem sporten of naar de sauna te gaan), zodat de huid optimaal kan herstellen. Ook adviseren wij om de zon te vermijden en de huid te beschermen tegen de zon met minimaal SPF50.

Indicaties

  • Huidveroudering
  • Rimpels en fijne lijntjes
  • Striae
  • Acnelittekens
  • Chirurgische littekens
  • Verkleuringen
  • Zonschade

 

lichaamsbehandeling met laser apparaat

Wat kost een ResurFX laser behandeling?

De ResurFX™ behandeling voeren wij uit met de LUMENIS Stellar M22. De prijs van de fractionle laserbehandeling is afhankelijk van de grootte van het behandelgebied en de behandel locatie. Ben je benieuwd naar de tarievenlijst? Klik op de onderstaande knop.

resurfx behandeling

Vergoeding via aanvullende verzekering!

Via de aanvullende verzekering ontvang je mogelijk een vergoeding. Meer weten? WhatsApp ons!

De resultaten
Na de eerste behandeling kan er verbetering van de huid worden gezien. Het herstelproces van de huid zet zich door tot wel 6 maanden na de behandeling. Optimale resultaten worden bereikt wanneer er 3-5 behandelingen worden ingezet, met een interval van gemiddeld 4 weken. Voor een behandeling, bel ons direct op 053 303 30 13

Het apparaat
De Lumenis Stellar M22 wordt ingezet om de ResurFX laser behandeling uit te voeren. Wil je meer lezen over dit apparaat en het werkingsmechanisme? Klik hier.