Mesotherapie

Mesotherapie is een behandeling die bestaat uit rijk gevulde cocktails van vitamines, antioxidanten en hyaluronzuur. De cellen worden gevoed en de collageen- en elastine aanmaak wordt gestimuleerd. Het resultaat is verbluffend!

meson gun behandeling of mesotherapie

Mesotherapie geschikt voor huid of haar

Wanneer je ouder wordt verliest de huid collageen en elastine. Dit is een natuurlijk proces en heel normaal. Toch kunnen we bij BodySilk Laser Clinic de elasticiteit en vitaliteit van de huid herstellen met gebruik van onze mesogun. De ingrediënten geven jouw huid een boost, waardoor preventief de verschijnselen van het huidverouderingsproces tegen wordt gegaan! Dit zal resulteren in een frisse en gezonde huid. Ook kunnen we haaruitval en dunnend wordend haar behandelen. Bekijk de klantervaringen hoe mensen de mesotherapie ervaren.

 

Behandelmogelijkheden

Skinbooster

De Skinbooster behandeling is perfect geschikt voor een droge en doffe huid. De Skinbooster behandeling zorgt voor een zichtbare huidverbetering, waarbij de huid weer zijn gezonde, mooie glow terugkrijgt. Dit resulteert in een jeugdige en frisse uitstraling! Klik hier om verder te lezen.

 

Hairbooster

Last van haarverlies of dunnend wordend haar? Met de Hairbooster behandeling kunnen wij de haargroei stimuleren door de hoofdhuid vitaler en gezonder te maken. Haren zullen langer groeien en minder snel loslaten. Klik hier om verder te lezen.

mesotherapie enschede

Wil jij ook een boost voor jouw haar of huid?

Neem vrijblijvend contact met ons op en plan jouw afspraak in!