Mesotherapie haar en huid

Mesotherapie is een behandeling die bestaat uit rijk gevulde cocktails van vitamines, antioxidanten en hyaluronzuur. Hierdoor worden de cellen gevoed en wordt de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd, wat resulteert in een algehele verbetering van de huidconditie.

meson gun behandeling of mesotherapie

Mesotherapie geschikt voor huid of haar

Wanneer je ouder wordt, verliest de huid collageen en elastine, een natuurlijk en normaal proces. Bij BodySilk Laser Clinic kunnen we echter de algehele verbetering van de huidconditie herstellen met behulp van onze mesogunLees meer

De actieve ingrediënten geven jouw huid een boost, waardoor we preventief de verschijnselen van het huidverouderingsproces kunnen tegengaan. Dit resulteert in een frisse en gezonde huid. Ook behandelen we haaruitval en dunnend wordend haar met deze therapie. Bekijk de klantervaringen om te ontdekken hoe mensen de voordelen van de behandeling ervaren.

Behandelmogelijkheden

Hairbooster

Heb je last van haarverlies of dunner wordend haar? Met de Hair booster behandeling kunnen wij de haargroei stimuleren door de hoofdhuid vitaler en gezonder te maken. Haren zullen langer groeien en minder snel loslaten. Dit is echter een proces dat een aantal weken kan duren. Klik hier om verder te lezen.

Skinbooster

Bij de Skinbooster behandeling worden werkzame stoffen met behulp van een MesoGun dieper in de huid afgegeven. Dit gebeurt via een kleine naald, waardoor de werkstoffen op de juiste plek worden ingesluisd. Deze procedure stimuleert de aanmaak van collageen van binnenuit. Lees meer

Bovendien dragen de werkzame stoffen bij aan een verbetering van de huid en zorgen ze voor langdurige hydratatie. De Skinbooster behandeling levert een mooie en direct zichtbaar resultaat op, waarbij de huid zijn gezonde, natuurlijke glow herkrijgt. Mogelijk merk je al na maar één behandeling resultaten. De behandeling duurt ongeveer een uur. Klik hier om verder te lezen.

Een mesotherapie voor haar en huid met de mesogun

Deze behandeling wordt gebruikt voor verschillende doeleinden, waaronder cosmetische en medische toepassingen:

 • Vermindering van fijne lijntjes en rimpels
 • Verstevigen en tonen van de huid
 • Verbetering van de textuur en helderheid
 • Vermindering van donkere kringen en wallen
 • Behandeling van cellulitis
 • Vermindering van plaatselijke vetophopingen
 • Haarverzorging, zoals de behandeling van haaruitval en bevordering van haargroei

Over het algemeen wordt deze behandeling ervaren als niet pijnlijk.

huidtherapie met de mesogun

Wil jij ook een boost voor jouw haar of huid?

Neem vrijblijvend contact met ons op via de button of bel ons gerust en maak een afspraak!

Medische toepassingen van mesotherapie

 • Pijnverlichting bij aandoeningen, zoals artritis, rugpijn en nekpijn
 • Behandeling sportblessures, zoals tenniselleboog, peesontsteking en verstuikingen
 • Verbeterde bloedcirculatie en lymfedrainage
 • Behandeling van migraine en andere soorten hoofdpijn
 • Behandeling van een huidziekte, zoals acne en rosacea

Het is belangrijk om te weten dat behaalde resultaat altijd afhankelijk is van verschillende factoren zoals huidtype, bekende aandoeningen en/of medicijngebruik. Hoeveel behandelingen je nodig hebt weten we pas bij een kennismaking met een huidanalyse. Als je graag meer wilt weten over mesotherapie en dit jouw eerste ervaring gaat worden, neem dan gerust contact met ons op. Lees meer

Het kan voorkomen dat tijdens de intake de huidtherapeut adviseert om voor een andere passende behandeling te kiezen, bijvoorbeeld door middel  van een peeling en geen mesotherapie. Hierdoor kan het gewenste resultaat worden behaald zonder schade aan de huidbarrière aan te richten. Bij twijfel of vragen over de mesotherapie behandeling, neem gerust contact op met een huidtherapeut bij BodySilk Laser Clinic.