Mesotherapie haar en huid

Mesotherapie is een behandeling voor de huid die bestaat uit rijk gevulde cocktails van vitamines, antioxidanten en hyaluronzuur. De cellen worden gevoed en de collageen- en elastine aanmaak wordt gestimuleerd. Het resultaat is verbluffend!

meson gun behandeling of mesotherapie

Mesotherapie geschikt voor huid of haar

Wanneer je ouder wordt verliest de huid collageen en elastine. Dit is een natuurlijk proces en heel normaal. Toch kunnen we bij BodySilk Laser Clinic de elasticiteit en vitaliteit van de huid herstellen met gebruik van onze mesogun. De ingrediënten geven jouw huid een boost, waardoor preventief de verschijnselen van het huidverouderingsproces tegen wordt gegaan! Dit zal resulteren in een frisse en gezonde huid. Ook kunnen we haaruitval en dunnend wordend haar behandelen. Bekijk de klantervaringen hoe mensen de mesotherapie ervaren.

 

Behandelmogelijkheden

Skinbooster

De Skinbooster behandeling is perfect geschikt voor een droge en doffe huid. De Skinbooster behandeling zorgt voor een zichtbare huidverbetering, waarbij de huid weer zijn gezonde, mooie glow terugkrijgt. Dit resulteert in een jeugdige en frisse uitstraling! Klik hier om verder te lezen.

 

Hairbooster

Last van haarverlies of dunnend wordend haar? Met de Hairbooster behandeling kunnen wij de haargroei stimuleren door de hoofdhuid vitaler en gezonder te maken. Haren zullen langer groeien en minder snel loslaten. Klik hier om verder te lezen.

mesotherapie enschede

Een mesotherapie voor haar en huid met de mesogun

Deze behandeling wordt gebruikt voor verschillende doeleinden, waaronder cosmetische behandelingen en medische behandelingen. Hier zijn enkele voorbeelden:

 • Vermindering van fijne lijntjes en rimpels in het gezicht
 • Versteviging en toning van de huid
 • Verbetering van de textuur en helderheid van de huid
 • Vermindering van donkere kringen en wallen onder de ogen
 • Behandeling van cellulitis
 • Vermindering van plaatselijke vetophopingen
 • Haarverzorging, zoals de behandeling van haaruitval en bevordering van haargroei

Over het algemeen wordt deze behandeling ervaren als niet pijnlijk.

huidtherapie met de mesogun

Wil jij ook een boost voor jouw haar of huid?

Neem vrijblijvend contact met ons op en plan jouw afspraak in!

Medische toepassingen van mesotherapie

 • Pijnverlichting bij aandoeningen, zoals artritis, rugpijn en nekpijn
 • Behandeling sportblessures, zoals tenniselleboog, peesontsteking en verstuikingen
 • Verbeterde bloedcirculatie en lymfedrainage
 • Behandeling van migraine en andere soorten hoofdpijn
 • Behandeling van een huidziekte, zoals acne en rosacea

 

Het is belangrijk om te weten dat behaalde resultaat altijd afhankelijk is van verschillende factoren zoals huidtype, bekende aandoeningen en/of medicijngebruik. Hoeveel behandelingen je nodig hebt weten we pas bij een kennismaking met een huidanalyse. Bij twijfel of vragen over de mesotherapie behandeling, neem dan gerust contact op met een huidtherapeut bij BodySilk Laser Clinic.