het gelaat laseren in enschede

Gezicht laseren

Overbeharing in het gezicht kan als erg storend ervaren worden. Je gezicht laseren biedt langdurig resultaat en een haarreductie van 80-90%. Ben je benieuwd? Hieronder leggen we graag uit wat wij kunnen betekenen voor jou met betrekking tot laserontharen in het gelaat.

Goed te weten: Tijdens het behandeltraject is het belangrijk om 6 weken v├│├│r en 2 weken na de behandeling g├ę├ęn blootstelling aan de zon te hebben (alsook zonnebank of zelfbruiners).

Gezichtshaar verwijderen met een laser behandeling

Laserbehandelingen in het gelaat is een populaire behandeling bij BodySilk Laser Clinic. Bij ons in de kliniek is het mogelijk om het gehele gelaat te laseren of alleen een deel, zoals de kin, bovenlip, bakkebaarden, tussenstuk wenkbrauw of wangen. Tijdens een gratis intake bespreekt de behandelaar het behandelplan en de te verwachten resultaten van laser ontharen.

Lees meer

Ontdek de doeltreffendheid van de laser in onze gespecialiseerde kliniek. Elk type haar en elke huid is uniek. Daarom bieden we persoonlijk advies om te bepalen welke laser vooral afgestemd is op jouw specifieke huid- en haartype

Belangrijk voor laserbehandelingen in het gelaat:

 • Blijf bij voorkeur zo veel mogelijk uit de zon
 • Smeer dagelijks SPF 30, op zonnige dagen meerdere malen per dag
 • 6 weken v├│├│r de behandeling en 2 weken na de behandeling niet in de zon
 • G├ę├ęn zonnebrandcr├Ęme of lotion v├│├│r de behandeling smeren
 • Verwijder de haren met een scheermesje of ontharingscr├Ęme (dus niet waxen, harsen of epileren. Indien dit wel het geval is, adviseren we de afspraak met 4 weken te verzetten)
 • Geen antibioticagebruik in de afgelopen 4 weken voor de behandeling
voor een pijnloos laserbehandeling , kom naar BodySilk Enschede

HET INTAKEGESPREK

Voordat we starten met het behandeltraject, voeren we altijd eerst een intakegesprek om meer informatie gegeven over laserontharing. De meest geschikte haren zijn donkere haren op een lichte huid. Wij zullen je in alle eerlijkheid vertellen wat het te verwachten resultaat kan zijn en wat je kan verwachten voordat je start met het ontharingstraject.

TIJDENS DE BEHANDELING

Voor een laserbehandeling in het gezicht zullen wij jou in de meeste gevallen vragen om de haren te laten staan, zodat wij deze kunnen beoordelen. De huidtherapeute of schoonheidsspecialiste tekent het gebied af en scheert eventueel wat haren bij. Vervolgens zal er gestart worden met het laseren. De gevoelswaarneming is te vergelijken met een warm prikje of warm elastiekje die tegen de huid aankomt.

NA DE BEHANDELING

Direct na de behandeling kan de huid rood zijn en/of warm aanvoelen, waarbij deze reactie vaak binnen enkele uren verdwijnt. Daarbij ook het advies om warmte 24 uur na de behandeling te vermijden (zoals (extreem) sporten, warm douchen of naar de sauna te gaan) en g├ę├ęn producten aan te brengen op het te behandelen gebied.

Lees meer


De haren zullen na ongeveer twee weken uitvallen. Na week 4/5 beginnen de eerste resterende haren vaak weer te groeien. In week 6 bevinden de meeste haren in de groeifase, waarbij in deze week de volgende afspraak gepland staat.

Voordelen laserontharen

 • Geen ongewenste haargroei
 • Geen stoppels meer
 • Geen ontstekingen door ingegroeide haren
 • Gladdere en egalere huid
 • Niet meer hoeven scheren
snor laseren enschede

Resultaten laserontharen

laseren bakkebaard voor de behandeling ipl laserontharing bakkebaard na de behandeling
laseren ontharen kin ontharing kin
ontharing hals ingegroeide haren ontharen hals

Wat kost deze behandeling?

De prijs van een behandeling is afhankelijk van de grootte van het behandelgebied en de behandel locatie.

 • ÔéČ129,- losse behandeling
 • ÔéČ107,50 per behandeling i.c.m. een pakket

De intake is geheel kosteloos en vrijblijvend. Twijfel je tussen een pakket of losse behandelingen? Klik hier om meer te lezen over de uitleg over tarieven & pakketten. Voor de behandeling van het gelaat is mogelijk een vergoeding beschikbaar. Wist je dat we ook definitief ontharen aanbieden voor mannen? Zo ook een laserbehandeling voor de schaamstreek.

Ben je benieuwd naar de volledige tarievenlijst? Klik op de onderstaande knop.

laseren bakkebaard

Vergoeding via aanvullende verzekering!

Via de aanvullende verzekering ontvang je mogelijk een vergoeding. Meer weten? WhatsApp ons!

Veelgestelde vragen

Ja, de behandeling is geschikt voor iedereen omdat we de laser kunnen instellen op ieder huidtype. Met de GentleMax Pro kunnen we nu ook een donkere huidskleur veilig behandelen.

Laserontharen is met name mogelijk bij donkere, gepigmenteerde haren. Hoe donkerder de haren, des te beter het resultaat kan zijn. Laserontharen zal niet effectief zijn wanneer er grijze, rode of witte haren aanwezig zijn.

Bij BodySilk Laser Clinic vindt er vooraf aan de laserbehandeling altijd een vrijblijvend en kosteloos intakegesprek plaats, zodat je goed geïnformeerd bent over het te verwachten resultaat en de werkwijzen.

De behandelingen met GentleMax Pro worden als vrijwel pijnloos ervaren door de unieke koelingsspray die de huid verkoelt. Dit systeem spuit in een fractie van een seconde een koelingsspray op de huid, die wordt opgevolgd door een puls. Deze koelingsspray werkt verkoelend en beschermt tegelijkertijd de huid.

De laserbehandelingen zijn in principe geschikt voor alle leeftijden. Ben je onder de 18 jaar? Dan is het noodzakelijk dat een ouder/voogd mee komt naar de eerste behandeling.

Goed te weten: Bij jongeren/tieners is de haargroei pas begonnen, waardoor de haargroei nog flink aan het ontwikkelen is. De effectiviteit van laserontharen is daarbij dus een stuk lager. De beoordeling hiervan vindt plaats tijdens het intakegesprek.

Ja dat kan, BodySilk Laser Clinic is aangesloten bij de meeste verzekeringsmaatschappijen. Het laserontharen in het gelaat en hals wordt in de meeste gevallen vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Er is geen doorverwijzing nodig. Informeer bij jouw zorgverzekeraar voor de mogelijkheden. Lees hier meer over de vergoedingen.

Bij onze kliniek begrijpen we dat niet alleen vrouwen, maar ook mannen het beste willen voor hun huid, en daarom bieden wij gezichtslaserbehandelingen aan. Of je nu van ongewenste haargroei af wilt komen, je huid wilt verjongen of iets anders wilt doen om de conditie van de huid te verbeteren, bij ons kun je een afspraak maken voor een behandeling met de beste laser- en IPL-technologie├źn. Onze specialisten zorgen ervoor dat de behandeling zich richt op de specifieke behoeften van jouw huid. Dit kan bijvoorbeeld betekenen dat we een combinatie van laser en IPL gebruiken om de beste resultaten te bereiken. Daarnaast hoef je je geen zorgen te maken over het gedoe van scheren of epileren, want laserontharen zorgt voor een snel en langdurig resultaat. Wij hebben vestigingen waar je terecht kunt voor gezichtslaserbehandelingen, maar we bieden ook behandelingen voor andere delen van het lichaam, zoals de benen. Kortom, als je het beste wilt voor de conditie van je huid, ben je bij ons aan het juiste adres. Maak vandaag nog een afspraak en ervaar zelf de voordelen van laserbehandelingen voor de huid.

Gezicht en kin laten laseren

Bij alle behandelingen bij BodySilk Laser Clinic wordt de GentleMax Pro of GentleLase Pro laser ingezet. De laser geeft warmtepulsen af, waarna er een kleine beschadiging ontstaat in de haarwortel. Haarzakjes met voldoende warmte en beschadiging zullen niet meer groeien. Na elke behandeling zal er een haarreductie zichtbaar zijn. Gemiddeld zijn er voor deze behandeling 6-10 behandelingen nodig met een interval van gemiddeld 8 weken, zodat de haren optimaal behandeld worden. Door middel van laserontharing kan er 80-90% haarreductie worden behaald.

Bij BodySilk Laser Clinic begrijpen we dat gezicht laseren een belangrijke stap is in het zorgvuldig verzorgen van uw huid. Onze ervaren huidtherapeuten gebruiken verschillende geavanceerde lasers om uw huid te behandelen, zodat je  de resultaten ziet waar je naar op zoek bent. Of je nu wilt werken aan het verminderen van rimpels, pigmentvlekken of andere huidproblemen, hierbij staat de kwaliteit van de behandeling voorop. Met snelle en effectieve procedures, kun je in korte tijd verbeteringen zien, terwijl we tegelijkertijd zorg dragen voor de huid. Bekijk zelf hoe BodySilk Laser Clinic je kan helpen om jouw huid op een veilige en doeltreffende manier te transformeren. Ben je op zoek naar een leuke uitdaging? Bekijk dan onze vacature huidtherapeut!