sschaamstreek dames ontharen

Laserontharing bikinilijn en schaamstreek

Last van scheerirritaties, ingegroeide haren of stoppels bij de bikinilijn? Laserontharing door specialisten in een veilige omgeving kan de oplossing zijn! Wij hebben ruim 10 jaar ervaring.

Goed te weten:  Tijdens het behandeltraject is het belangrijk om 6 weken vóór en 2 weken na de behandeling géén blootstelling aan de zon te hebben (alsook zonnebank of zelfbruiners).

De behandeling

Het laseren van de bikinilijn is de ideale oplossing bij ongewenste haargroei of ingegroeide haren. Laserontharing is een effectieve methode om tot 80-90% van de haren te verwijderen. Wanneer je overweegt om het schaamstreekgebied te laten laseren bij ons, bieden we twee opties aan:

  • Bikinilijn klein: de liezen.
  • Bikinilijn middel: de liezen en de rand aan de bovenzijde van de bikinilijn.
  • Bikinilijn groot: het gehele gebied wordt gelaserd, inclusief de schaamstreek.

Lees meer

Laserontharen van de bikinilijn is geheel veilig en effectief, waarbij het resultaat op lange termijn blijvend is. Laserontharing zorgt ook voor het verminderen van ingegroeide haren.

pijnloos bikinilijn of schaamstreek laseren

Intakegesprek

Voorafgaand aan het behandeltraject plannen we altijd eerst een vrijblijvend intakegesprek. Tijdens dit gesprek geven we uitgebreide informatie over laserontharing en bekijken we of het behandelgebied geschikt is voor laserontharing.

De behandeling

Vóór de behandeling wordt het te behandelen gebied zorgvuldig afgetekend, zodat de behandelaar met precisie te werk kan gaan. De laserinstellingen worden afgestemd op jouw specifieke huid- en haartype. De laser geeft lichtpulsen af, waarna er een beschadiging ontstaat aan het haarzakje. Lees minder

Dit leidt na enkele behandelingen dat er geen nieuwe haren meer zullen groeien. Tijdens de behandeling ervaar je warmte en lichte prikkeling, vergelijkbaar met een tikje van een elastiekje. Voor extra comfort zorgen we met ons geavanceerde koelingssysteem. De tijdsduur per behandeling is afhankelijk van het te behandelen gebied.

Na de behandeling

Na de behandeling kan de huid rood zijn en warm aanvoelen. Dit verdwijnt meestal binnen maximaal 2 dagen. De behandelingen vinden plaats met een interval van 6-12 weken. Over het algemeen zijn 8-10 behandelingen nodig om het gewenste resultaat van 80-90% haarreductie te bereiken.

Voordelen bikinilijn laseren

  • Tijdwinst: scheren is niet meer nodig.
  • Vermindering van scheerirritaties.
  • Minder last van ingegroeide haren.
  • Ook geschikt voor de donkere huidtypes.
  • Ideale oplossing voor specifieke sporters.
schaamstreek dames laseren

Resultaten bikinilijn

Bikinilijn/schaamstreek laseren dames Bikinilijn/schaamstreek laseren bij bodysilk

Kosten bikinilijn laseren

Bij het laseren van de bikinilijn maken we onderscheid tussen de bikinilijn klein (liezen) en de bikinilijn groot (gehele schaamstreek).

De tarieven voor het laseren van dit gebied:

  • Bikinilijn groot: €107,50 per behandeling i.c.m. een pakket van 6 behandelingen
  • Bikinilijn klein: €82,50 per behandeling i.c.m. een pakket van 6 behandelingen
pijnloos ontharen met gentlelaser

GRATIS INTAKE

Ben jij benieuwd naar deze behandeling of wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem gerust contact op met ons.

Veelgestelde vragen

Gemiddeld zijn er 6 tot 10 behandelingen nodig voor een haarreductie van 80 tot 90%. Er is geen standaard aantal behandelingen: ieder mens, iedere huid en iedere haargroei is anders en wij zullen ervoor zorgen dat het ontharingstraject optimaal verloopt voor jou.

Bikinilijn/schaamstreek: 8 weken

De ongewenste haren nemen per behandeling af. De haren die in de zogenoemde ‘groeifase’ bevinden, kunnen het effectiefst worden behandeld. Niet alle haren bevinden zich tegelijkertijd in dezelfde fase, waardoor er meerdere behandelingen nodig zijn om de ongewenste haargroei definitief te verminderen.

Ja, laser ontharen is geschikt voor iedereen omdat we de laser kunnen instellen op ieder huidtype. Met de GentleMax Pro kunnen we nu ook een donkere huidskleur veilig behandelen.

Tijdens de behandeling ervaar je warmte en lichte prikkeling, vergelijkbaar met een tikje van een elastiekje. Afhankelijk van je pijngrens ervaart iedereen de behandeling anders, sommigen zelfs bijna pijnloos. Het behandelen van de schaamstreek wordt in het algemeen gevoeliger ervaren. Voor extra comfort zorgen we met ons geavanceerde koelingssysteem.

Bij het samenstellen van het behandelplan koppelen we je aan een vaste behandelaar. Dit doen we om te zorgen dat je altijd op je gemak bent tijdens de behandelingen, vooral omdat we ons goed kunnen voorstellen dat behandelingen van intieme zones prettiger verlopen met een vertrouwd persoon.

Schaamstreek/ bikinilijn laserontharing

Bij Bodysilk Laser Clinic bieden we al ruim 10 jaar laserontharing behandelingen aan om ongewenste haargroei te verminderen. We maken gebruik van topkwaliteit apparatuur van toonaangevende fabrikanten. Voor het laserontharen gebruiken we de geavanceerde GentleMax Pro laser, bekend om zijn veiligheid, snelheid en effectiviteit.

De behandelingen vinden plaats in een veilige omgeving op huidtherapeutisch niveau. Ons personeel beschikt over uitgebreide kennis van laserontharing en wordt hiervoor eerst maandenlang ingewerkt. We staan je graag te woord voor alle vragen over laserontharing of andere behandelingen!