sschaamstreek dames ontharen

Laserontharing bikinilijn of schaamstreek

Heb jij last van scheerirritaties, ingegroeide haren of stoppels bij de bikinilijn/schaamstreek? Met laserontharing kun je op een pijnloze manier de bikinilijn/schaamstreek laten ontharen.

Goed te weten:  Tijdens het behandeltraject is het belangrijk om 6 weken vóór en 2 weken na de behandeling géén blootstelling aan de zon te hebben (alsook zonnebank of zelfbruiners).

De behandeling

Het laseren van de bikinilijn/schaamstreek is de ideale oplossing wanneer je je stoort aan ongewenste haargroei en/of ingegroeide haren. Laserontharing is een effectieve manier om de ongewenste haren voor 80-90% te laten verwijderen. Wanneer je overweegt om het schaamstreekgebied te laten laseren bij ons, bieden we twee opties aan:

  • Bikinilijn klein: de liezen (en eventueel de rand aan de bovenzijde van de bikinilijn).
  • Bikinilijn middel: de liezen en de rand aan de bovenzijde van de bikinilijn
  • Bikinilijn groot/schaamstreek: Het gehele gebied wordt gelaserd inclusief de schaamstreek.

Laserontharen bij de schaamstreek/bikinilijn is geheel veilig en effectief, waarbij het resultaat op lange termijn blijvend is. Laserontharing heeft een positief effect op het verminderen van ingegroeide haren.

pijnloos bikinilijn of schaamstreek laseren

Intakegesprek

Voorafgaand de eerste behandeling vindt er een intakegesprek plaats. Indien je gelijk wilt beginnen met de behandeling, zorg er dan voor dat je naast een intakegesprek ook de behandeling zelf boekt.

Belangrijk om te weten:
6 weken vóór de behandeling geen blootstelling aan de zon/zonnebank.

De behandeling

Bij het laseren van de bikinilijn kunnen wij rekening houden met ontharingswensen, zoals de persoonlijke voorkeur van het te behandelen gebied. Wil je bijvoorbeeld alleen het deel buiten jouw broekje gelaserd hebben, dan mag je je ondergoed aanhouden en behandelen we alleen de liezen (bikinilijn klein). De populairste behandeling bij BodySilk Laser Clinic is het behandelen van de gehele schaamstreek (bikinilijn groot).

Na de behandeling

Indien gewenst kun je de huid koelen met een koelpack. In de meeste gevallen trekt deze warmtesensatie na enkele minuten weg. De huid kan wat rood zijn. Na de behandeling kun je eventueel thuis koelen met een natte washand.

Belangrijk om te weten:
Twee weken na de behandeling geen blootstelling aan de zon/zonnebank.

 

Voordelen bikinilijn en schaamstreek laseren

  • Nooit meer ingegroeide haren
  • Geen stoppels meer
  • Geen scheerirritaties
  • Geen pijnlijke behandelingen
  • Ook geschikt voor de donkere huid
schaamstreek dames laseren

Resultaten bikinilijn

Bikinilijn/schaamstreek laseren dames Bikinilijn/schaamstreek laseren bij bodysilk

Kosten bikinilijn laseren

Bij het laseren van de bikinilijn/schaamstreek maken we onderscheid tussen bikinilijn klein (liezen) en bikinilijn groot (gehele schaamstreek).

De tarieven voor het laseren van dit gebied:

  • Bikinilijn groot: €107,50 per behandeling i.c.m. een pakket van 6 behandelingen
  • Bikinilijn klein: €82,50 per behandeling i.c.m. een pakket van 6 behandelingen
pijnloos ontharen met gentlelaser

GRATIS PROEFBEHANDELING?

Ben jij benieuwd naar deze behandeling of wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem gerust contact op met ons.

Veelgestelde vragen

Gemiddeld zijn er 6 tot 10 behandelingen nodig voor een haarreductie van 80 tot 90%. Er is geen standaard aantal behandelingen: ieder mens, iedere huid en iedere haargroei is anders en wij zullen ervoor zorgen dat het ontharingstraject optimaal verloopt voor jou.

Bikinilijn/schaamstreek: 8 weken

De ongewenste haren nemen per behandeling af. De haren die in de zogenoemde ‘groeifase’ bevinden, kunnen het effectiefst worden behandeld. Niet alle haren bevinden zich tegelijkertijd in dezelfde fase, waardoor er meerdere behandelingen nodig zijn om de ongewenste haargroei definitief te verminderen.

Ja, laser ontharen is geschikt voor iedereen omdat we de laser kunnen instellen op ieder huidtype. Met de GentleMax Pro kunnen we nu ook een donkere huidskleur veilig behandelen.

De behandelingen met GentleMax Pro worden als vrijwel pijnloos ervaren door de unieke koelingsspray die de huid verkoelt. Dit systeem spuit in een fractie van een seconde een koelingsspray op de huid, die wordt opgevolgd door een puls. Deze koelingsspray werkt verkoelend en beschermd tegelijkertijd de huid. De behandeling bij de schaamstreek kan wel als iets gevoeliger worden ervaren.

Schaamstreek/ bikinilijn laserontharing

Bij een behandeling bij BodySilk Laser Clinic wordt de GentleMax Pro of GentleLase Pro laser ingezet. De laser geeft warmtepulsen af, waarna er een kleine beschadiging ontstaat in de haarwortel. Haarzakjes met voldoende warmte en beschadiging zullen niet meer groeien. Na elke behandeling zal er een haarreductie zichtbaar zijn. Gemiddeld zijn er voor deze behandeling 6-10 behandelingen nodig met een interval van gemiddeld 8 weken, zodat de haren optimaal behandeld worden. Door middel van laserontharing kan er 80-90% haarreductie worden behaald.

Doet een bikinilijn laserbehandeling pijn?

De behandeling kan zeker gevoeld worden, echter is er geen sprake van pijn. Het gevoel kan vergeleken worden met een warm elastiekje dat tegen de huid schiet of een warm prikje. Tijdens de laserontharing van de bikinilijn wordt er gebruik gemaakt van uniek koelingssysteem die in de GentleMax Pro laser zit, waarbij er een koud pufje gevoeld kan worden voorafgaand aan de puls. Deze koude spray zorgt ervoor dat de huid gekoeld wordt, de huidreactie wordt ingedamd en het comfort voor de patiënt wordt verhoogd.