pijnloos ontharen en laseren in enschede

Benen laseren

Het laserontharen van jouw benen is de ideale oplossing om jouw scheermesje, epilatieapparaat of harsstrips gedag te zeggen. Kies tussen het laseren van de onderbenen, bovenbenen of gehele benen.

Goed te weten:  Tijdens het behandeltraject is het belangrijk om 6 weken vóór en 2 weken na de behandeling géén blootstelling aan de zon te hebben (alsook zonnebank of zelfbruiners).

Onderbenen

Kies je ervoor om jouw onderbenen te laseren? Dan laseren we tot nét boven de knieschijf. De benen laseren is de populairste behandeling die geboekt wordt bij BodySilk Laser Clinic.

Bovenbenen

Bovenbenen zijn vaak erg lastig te scheren, vooral de achterzijde. Laserontharen van de bovenbenen biedt de perfecte uitkomst zodat je dit nooit meer zelf hoeft te doen.

Gehele benen

De gehele benen laseren zorgt ervoor dat jij niet hoeft te scheren, harsen of epileren. Zeg gedag tegen ongewenste haren op de benen, zodat jouw benen kunnen stralen.

Voordelen benen laseren

  • Ideaal voor een langduriger resultaat
  • Voorkomen van ingegroeide haren en scheerirritatie
  • Niet meer hoeven scheren
  • Laserontharing werkt tijdbesparend
  • Gladde huid zonder het gedoe van scheren of harsen
laserontharen van je lichaam

Kosten laser ontharen benen

Voor de behandeling van het ontharen van de benen, zijn er diverse tarieven. De onderstaande tarieven worden weergegeven in pakketvorm (6 behandelingen):

  • Onderbenen: €157,50 per behandeling
  • Bovenbenen: €165,80 per behandeling
  • Volledige benen: €299,- per behandeling

Wil je meer lezen over tarieven of pakketten?

laserontharen benen

Benieuwd naar resultaten van deze behandeling?

Neem gerust contact op met ons om de mogelijkheden te bespreken.

LASERONTHARING MET DE GENTLEMAX PRO

Bij BodySilk Laser Clinic wordt de GentleMax Pro laser ingezet. De laser geeft warmtepulsen af, waarna de haarwortel beschadigd raakt. Haarzakjes die voldoende warmte hebben gehad en beschadigd zijn, zullen niet meer groeien. Na elke behandeling zal er een haarreductie zichtbaar zijn. Gemiddeld zijn er 8-10 behandelingen nodig met een interval van gemiddeld 10 weken, zodat de haren optimaal behandeld worden. Door middel van laserontharing kan er 80-90% haarreductie worden behaald.

Doet een laserbehandeling pijn?

De behandeling kan zeker gevoeld worden, echter is er geen sprake van pijn. Het gevoel kan vergeleken worden met een warm elastiekje dat tegen de huid schiet of een warm prikje. Tijdens de behandeling wordt er gebruik gemaakt van uniek koelingssysteem die in de GentleMax Pro laser zit, waarbij er een koud pufje gevoeld kan worden voorafgaand aan de puls. Deze koude spray zorgt ervoor dat de huid gekoeld wordt, de huidreactie wordt ingedamd en het comfort voor de patiënt wordt verhoogd.