welkom bij bodysilk laserclinic

Rug (rughaar) laseren

Het verwijderen van het haar op de rug is vaak erg lastig, doordat het een groot gebied is waar het lastig is om zelf met een scheermesje of trimapparaat bij te kunnen. Scheren, epileren of waxen kunnen zorgen voor ingegroeide haren of irritaties. Laserontharing biedt hierin wel de perfecte oplossing!

Goed te weten:  Tijdens het behandeltraject geldt: 6 weken vóór en 2 weken na de behandeling géén blootstelling aan de zon te hebben (alsook zonnebank of zelfbruiners).

Snelle en effectieve ontharingsmethode voor de rug

Bij alle behandelingen bij BodySilk Laser Clinic wordt de GentleMax Pro of GentleLase Pro laser ingezet. De laser geeft warmtepulsen af, waarna de haarwortel beschadigd raakt. Haarzakjes die voldoende warmte hebben gehad en beschadigd zijn, zullen niet meer groeien. Na elke behandeling zal er een haarreductie zichtbaar zijn. Gemiddeld zijn er 8-10 behandelingen nodig met een interval van gemiddeld 10 weken, zodat de haren optimaal behandeld worden. Door middel van laserontharing kan er 80-90% haarreductie worden behaald.

rug of rughaar laseren

Intakegesprek voor een laserbehandeling

Voorafgaand de eerste behandeling voor rug ontharen vindt er een intakegesprek plaats. Indien je gelijk wilt beginnen met de behandeling, zorg er dan voor dat je naast een intakegesprek ook de behandeling zelf boekt.

Belangrijk om te weten:
6 weken vóór de behandeling geen blootstelling aan de zon/zonnebank.

De behandeling

Op de dag van de behandeling is het belangrijk ervoor te zorgen dat het te behandelen gebied schoon en geschoren (mits anders afgesproken met de behandelaar) is. De huidtherapeute of schoonheidsspecialiste tekent het te behandelen gebied af en behandelt secuur alle onderdelen.

Na ontharen rug

Na de behandeling kan de huid rood zijn en/of warm aanvoelen. Dit vaak binnen 24 uur weg. Gemiddeld zijn er 6-10 behandelingen nodig om het gewenste resultaat te bereiken van 80-90% haarreductie. Bij de rug houden we een interval aan van 10 tot 12 weken.

Belangrijk om te weten:
Twee weken na de behandeling geen blootstelling aan de zon/zonnebank.

Voordelen rughaar laseren:

Rughaar laseren is niet alleen voor vrouwen, maar juist voor mannen een effectieve manier om permanent van ongewenst lichaamshaar af te komen. Net als bij laserbehandelingen voor andere delen van het lichaam, zoals de benen, oksels, gezicht en bovenlip, zijn er verschillende mogelijkheden beschikbaar om aan de behoeften van alle mensen, ongeacht geslacht, tegemoet te komen. Hierdoor kun je snel en heel effectief van die vervelende haartjes op je rug afkomen, en daarnaast hoef je je geen zorgen te maken over regelmatig scheren of waxen. Ook qua prijzen en het aantal benodigde sessies kan het voor mannen en vrouwen verschillen, dus het is altijd raadzaam om rekening te houden met deze factoren bij het plannen van een laserbehandeling voor rughaar.

  • Langduriger resultaat
  • Voorkomen van ingegroeide haren en scheerirritatie
  • Niet meer hoeven scheren
  • Laserontharing werkt tijdbesparend
  • Gladde huid zonder het gedoe van scheren of harsen
rug of rughaar laseren

Kosten laseren rug

De kosten voor het laseren van de rug zijn vanaf € 175,- per behandeling. Een mannen rug kost € 199,- per losse behandeling. Sluit je een pakket af van 6 behandelingen, dan krijg je 1 behandeling gratis. Indien je dit pakket dan in 6 termijnen betaald, dan betaal je per behandeling de onderstaande tarieven:

Dames: € 145,- (i.c.m. een pakket)
Heren:   € 165,- (i.c.m. een pakket)

Betaal je het pakket wel in één keer dan krijg je 10% extra korting.

plan een huidbehandeling in bij bodysilk enschede

Veelgestelde vragen

Gemiddeld zijn er 6 tot 10 behandelingen nodig voor een haarreductie van 80 tot 90%. Er is geen standaard aantal behandelingen: ieder mens, iedere huid en iedere haargroei is anders en wij zullen ervoor zorgen dat het ontharingstraject optimaal verloopt voor jou.

Rug: 10-12 weken

De ongewenste haren nemen per behandeling af. De haren die in de zogenoemde ‘groeifase’ bevinden, kunnen het effectiefst worden behandeld. Niet alle haren bevinden zich tegelijkertijd in dezelfde fase, waardoor er meerdere behandelingen nodig zijn om de ongewenste haargroei definitief te verminderen.

Ja, de behandeling is geschikt voor iedereen omdat we de laser kunnen instellen op ieder huidtype. Met de GentleMax Pro kunnen we nu ook een donkere huidskleur veilig behandelen.

De behandelingen met GentleMax Pro worden als vrijwel pijnloos ervaren door de unieke koelingsspray die de huid verkoelt. Dit systeem spuit in een fractie van een seconde een koelingsspray op de huid, die wordt opgevolgd door een puls. Deze koelingsspray werkt verkoelend en beschermd tegelijkertijd de huid. De behandeling bij de schaamstreek kan wel als iets gevoeliger worden ervaren.

Rug laseren met de GentleMax Pro

Bij BodySilk Laser Clinic wordt de GentleMax Pro laser ingezet voor mannen en dames. De laser geeft warmtepulsen af, waarna de haarwortel beschadigd raakt. Haarzakjes die voldoende warmte hebben gehad en beschadigd zijn, zullen niet meer groeien. Na elke behandeling zal er een haarreductie zichtbaar zijn. Gemiddeld zijn er 8-10 behandelingen nodig met een interval van gemiddeld 10 weken, zodat de haren optimaal behandeld worden. Door de rug te laseren kan er 80-90% haarreductie worden behaald.

Doet laser ontharen pijn?

Je rughaar laten laseren kan zeker gevoeld worden, echter is er geen sprake van pijn. Het gevoel kan vergeleken worden met een warm elastiekje dat tegen de huid schiet of een warm prikje. Tijdens de behandeling wordt er gebruik gemaakt van uniek koelingssysteem die in de GentleMax Pro laser zit, waarbij er een koud pufje gevoeld kan worden voorafgaand aan de puls. Deze koude spray zorgt ervoor dat de huid gekoeld wordt, de huidreactie wordt ingedamd en het comfort voor de patiënt wordt verhoogd.