Je huid verbeteren van binnen én buiten

Begint jouw huid meer tekenen van ouderdom te vertonen en wil je graag weer een egaal en mooie huid? Bij BodySilk laserclinic Enschede hebben we alle kennis en juiste producten in huis om aan jouw huidwensen te voldoen. Het geheim voor het verbeteren van de huid is soms makkelijker dank je denkt.

huidtherapie en huid verbeteren in Enschede

Huid verbeteren met de juiste producten

BodySilk werkt uitsluitend met A-merk producten voor de huid waaronder TOSKANI. Dit merk staat voor wetenschap, kwaliteit en vooruitgang op het gebied van technologie. TOSKANI is een bedrijf die 30 jaar geleden begon in een laboratorium in Barcelona en is nu uitgegroeid tot een merk die in meer dan 60 landen wereldwijd verkrijgbaar is.

IMAGE Skincare huidverbeterende behandelingen

Vanaf 2019 werken wij samen met IMAGE Skincare. Met dit merk kunnen wij effectief de huid verbeteren, door producten en behandelingen aan te bieden op basis van hoogwaardige ingrediënten. De producten en behandelingen van IMAGE Skincare kunnen ingezet worden voor ieder huidtype en huidprobleem. De hoogwaardige ingrediënten helpen voor een specifieke focus op huidverbetering, zoals huidveroudering, pigmentatie, acne en roodheid.

image skincare online bestellen Enschede

Vooruitstrevend in laserbehandelingen

In onze salon nabij het centrum van Enschede bieden wij effectieve laserbehandelingen aan met optimaal comfort. Dat kunnen wij garanderen omdat wij werken met het beste mogelijke apparatuur in de markt zoals de GentleMax Pro, Lumenis Stellar M22 en de SpotAway Plus.

Permanente ontharing, het verminderen van roodheden op de huid en littekens, acnebehandelingen, kalknagel behandeling en peelings zijn slechts een greep van de mogelijke behandelingen met onze hoogwaardige apparaten. Uiteraard wordt je altijd geholpen door gediplomeerd personeel.

huidanalyse kliniek Enschede smooth

Plan een afspraak in

Neem snel contact met ons op!

Huid verbetering bij de #1 kliniek in Enschede

Bij BodySilk Laser Clinic in Enschede streven we ernaar om elke huid een boost te geven en te behandelen tegen verschillende huidproblemen. Of je nu last hebt van fijne lijntjes, acne littekens, een droge huid of donkere kringen onder de ogen, bij ons in de kliniek bieden we een behandeling die geschikt is voor jou. Door middel van een persoonlijk consult kijken we naar de behoefte van jouw huid en wat daarvoor nodig is. Hierdoor kunnen we een menu opstellen van behandelingen die effect hebben op de aanmaak van collageen, het verbeteren van pigment of het behandelen van bijvoorbeeld kraaienpootjes. Peeling stimuleert de huidcellen, waardoor ze vernieuwen en het resultaat is een gezicht dat er frisser en jonger uitziet.

Wanneer je door onze socials en Google reviews bladert, zie je veel verhalen van tevreden klanten die terugkomen voor een vervolgbehandeling. Het gaat niet alleen om het effect direct na de behandeling, maar ook om hoe de huid zich in de loop van de tijd ontwikkelt. Factoren zoals de zon, het ouder worden en zelfs tandenknarsen kunnen een invloed hebben op hoe onze huid eruitziet. Daarom is het belangrijk om te weten welke behandelingen geschikt zijn voor jouw unieke huidtype en -behoeften. Of je nu komt voor het behandelen van fronsrimpels of het verminderen van donkere kringen en wallen onder de ogen, bij BodySilk Laser Clinic krijg je een behandeling op maat. Meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws, tips en aanbiedingen. We zien je graag in onze kliniek!