Je huid verbeteren van binnen én buiten

Begint jouw huid meer tekenen van ouderdom te vertonen en wil je graag weer een egaal en mooie huid? Bij BodySilk laserclinic Enschede hebben we alle kennis en juiste producten in huis om aan jouw huidwensen te voldoen. Het geheim voor het verbeteren van de huid is soms makkelijker dank je denkt.

huidtherapie en huid verbeteren in Enschede

Huid verbeteren met de juiste producten

BodySilk werkt uitsluitend met A-merk producten voor de huid waaronder TOSKANI. Dit merk staat voor wetenschap, kwaliteit en vooruitgang op het gebied van technologie. TOSKANI is een bedrijf die 30 jaar geleden begon in een laboratorium in Barcelona en is nu uitgegroeid tot een merk die in meer dan 60 landen wereldwijd verkrijgbaar is.

IMAGE Skincare

Vanaf 2019 werken wij samen met IMAGE Skincare. Met dit merk kunnen wij effectief de huid verbeteren, door producten en behandelingen aan te bieden op basis van hoogwaardige ingrediënten. De producten en behandelingen van IMAGE Skincare kunnen ingezet worden voor ieder huidtype en huidprobleem. De hoogwaardige ingrediënten helpen voor een specifieke focus op huidverbetering, zoals huidveroudering, pigmentatie, acne en roodheid.

Op dit moment gaan bestellen nog via onze oude webshop. Klil op de onderstaande button voor de webshop.

image skincare online bestellen Enschede

Vooruitstrevend in laserbehandelingen

In onze salon nabij het centrum van Enschede bieden wij effectieve laserbehandelingen aan met optimaal comfort. Dat kunnen wij garanderen omdat wij werken met het beste mogelijke apparatuur in de markt zoals de GentleMax Pro, Lumenis Stellar M22 en de SpotAway Plus.

Permanente ontharing, het verminderen van roodheden op de huid en littekens, acnebehandelingen, kalknagel behandeling en peelings zijn slechts een greep van de mogelijke behandelingen met onze hoogwaardige apparaten. Uiteraard wordt je altijd geholpen door gediplomeerd personeel.

huidanalyse kliniek Enschede smooth

Plan een afspraak in

Neem snel contact met ons op!