Gezichtspeeling

Met een gezichtspeeling kunnen we de dode huidcellen verwijderen van de bovenste (dode) huidlaag. Dankzij het gebruik van hoge concentratie zuren en werkzame stoffen zorgen we ervoor dat de bovenste huidlaag gaat schilferen zodat een nieuwe, stralende huid tevoorschijn komt. En het mooie is dat deze behandeling geschikt is voor iedereen.

hoogwaardige peelings en Gezichtspeeling bij BodySilk

Hoe verloopt een gezichtspeeling

Voordat we beginnen met gezichtsbehandeling gaan we de huid goed reinigen door middel van een dieptereiniging. Hierna zullen onze behandelaars op een gecontroleerde wijze de peeling aanbrengen. Hoe lang is weer afhankelijk van de soort peeling/zuren, je huidconditie en de intensiteit van de behandeling. Schrik niet als je huid gaat tintelen of warm wordt, dat is normaal.

Onze behandelaar zal de peeling verwijderd en na de peeling sluit zullen de nodige nabehandelingsstappen uitgevoerd worden, zodat jouw huid optimaal wordt gevoed na de peeling. Wij werken met diverse peelings van IMAGE en Toskani.

Team van deskundigen

Het regelmatig gebruik van een gezichtspeeling kan helpen bij bestrijden van acne, het verbeteren van de textuur van de huid en het tegengaan van fijne lijntjes en rimpels. Bij BodySilk Laser Clinic werkt een heel team van huidspecialisten die een effectief behandelplan kunnen opstellen. Hiervoor plannen we graag een intake met jou in samen met een huidanalyse. Stel daarom gerust je vraag via ons contactformulier en stuur ons een bericht via WhatsApp.

Vergoeding acne behandeling

Wat kost een huidpeeling?

De kosten voor een peeling baseren we op de sterkte van de peeling. Hoe sterker de peeling, hoe meer je betaald. Hieronder vind je de tarieven voor de meest voorkomende peelings die we aanbieden.

  • Peeling: € 70
  • IMAGE Signature Peeling: € 90
  • BHA – Beta Peeling (level 3) : € 125
  • TCA Peeling: € 150

Bij elke behandeling zal onze behandelaar kritisch kijken welke peeling het meest geschikt is. Maak je dus geen zorgen als je niet weet welke peeling je moet kiezen, daar zijn wij voor!

onzuiverheden verwijderen

Vergoeding via aanvullende verzekering!

Via de aanvullende verzekering ontvang je mogelijk een vergoeding. Meer weten? WhatsApp ons!

Let op met regelmatige peelings

Het is belangrijk dat je niet te vaak moet exfoliëren en dat je het proces moet aanpassen aan jouw specifieke huidtype. Overmatig exfoliëren kan de huid beschadigen en leiden tot irritatie en ontsteking. Het is daarom aan te raden om de gezichtspeeling één of twee keer per week te gebruiken, afhankelijk van de gevoeligheid van je huid.

Onze huidtherapeuten kunnen goed beoordelen wat je huidtype is en welke zorg deze precies nodig heeft. Ook verkopen we in onze kliniek de beste scrubs en huidcrèmes van o.a. IMAGE en TOSKANI die uitstekend geschikt zijn voor jouw specifieke huid. Voor het volledige assortiment kun je terecht in onze winkel.